16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 درود و رحمت خدا بر روح ملکوتی شهید عزیز آیت الله سید ابراهیم رئیسی ره
🔸 مراسم تودیع اساتید و کارمندان دانشگاه محقق اردبیلی با مدیر انقلابی و متعهد آقای دکتر اسماعیل چمنی که انتظاری غیر از این نبود.
درود بر وزیر دانشمند و دانشگاه دوست و دلسوز، آقای دکتر زلفی گل بزرگوار که سرنوشت دانشگاه ها را به چنین مدیران لایقی سپرده بود.
اغلب روسای انقلابی برکنار شده اینگونه قدردانی و تودیع شده اند و از کنار رفتن شان افسوس خوردند. اما چرا باید دانشگاه ها از اینگونه مدیران موفق و دلسوز که بعضاً افتخار دریافت نشان سرو وزارت علوم را داشتند، محروم شوند؟ چرا وزیر دولت وفاق ملی قادر به کار کردن با مدیران انقلابی و متعهد نیست؟ چرا از زمان تصدی ایشان در وزارت عتف اهتمام جدی غیر از برکناری مدیران انقلابی شهید جمهور در دانشگاه ها مشاهده نشده است؟
افسوس که فرصتهای خوب خدمت و پیشرفت دانشگاه ایرانی اسلامی در بازی قدرت و سیاست زدگی به سهولت ضایع می شوند و برباد می روند و بیم روکود وجود دارد!!
خداوند این مدیران انقلابی را در هر جایی که هستند و در همه ی عرصه های علمی و عملی موفق و موید بدارد. انشاالله
کاروانی که بود بدرقه اش لطف خدا
به کرامت بنشیند به جلالت برود...
✍ داود مهدوی زادگان
✅ @mahdavizadegan
🏴 دریغا ای دریغا
ببار از دیده، دامن دامن ای اشک
که غم زد آتشم در خرمن ای اشک
که بر این آتشم آبی فشانم
چو خشکیدی تو در چشم من ای اشک
دریغا ای دریغا ای دریغا
به چه عشق تو را سودا کند دل
که همتای تو را پیدا کند دل
گلی با رنگ و بوی تو نبیند
اگر صد چشم خود را وا کند دل
دریغا ای دریغا ای دریغا
خدایی سایه ای رفت از سر ما
شعر از شاعر انقلاب مرحوم حمید سبزواری
✅ @mahdavizadegan
🔸 آزمون بالحسنه و تهدیدات سامری های زمان
قرآن کریم می فرماید ما قوم یهود را به حَسَنَاتِ و سيِّئَات مبتلا می کنیم و می آزماییم تا به عهد خود با خدا باز گردند: « وَبَلَوْنَاهُمْ بِالْحَسَنَاتِ وَالسَّيِّئَاتِ لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ » اﻷعراف : ١۶٨ ). و در جای دیگر می فرماید ما مؤمنین را به بلاء حسنه مبتلا کرده آنها را می آزماییم: « وَلِيُبْلِيَ الْمُؤْمِنِينَ مِنْهُ بَلَاءً حَسَنًا ۚإِنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ » ( اﻷنفال : ١٧ ).
هیچ ابتلاء و آزمون حسنه ای بالاتر و برتر از آزمون با ارسال رسل و موعظه و راهبری علمای ربانی نیست. چرا که اگر مردمی در بیعت و تبعیت از آنان وفادار و شکیبا بمانند سعادتمندترین آزمون داده ها هستند و اگر در این آزمون رد شوند بدبخت تر از ملتی هستند که در آزمون با سیئات رد شده اند.
خدا ملت ایران را در انقلاب اسلامی با امام خمینی ره آزمود. ملت مبتلاء به حسنهای کم نظیر شد تا ایمان شان آزموده شود. شکر خدا که ملت از زمان عهدی که با روح الله ره بستند تا به امروز وفادار مانده اند. ملت همچنان بعد قریب به پنجاه سال علیرغم همه دشمنی ها و خصومت ورزی ها پشتیبان ولایت فقیه مانده اند. حال آنکه بنی اسرائیل در غیاب چهل روزه حضرت موسی علیه السلام عهد شکنی کرد و گوساله پرست شد.
بنی اسرائیل بعد آن عهد شکنی و رفوزه شدن در آزمون الهی محکوم به آوارگی چهل ساله در بیابان و محرومیت از ولایت موسی شدند: « قَالَ فَإِنَّهَا مُحَرَّمَةٌ عَلَيْهِمْ أَرْبَعِينَ سَنَةً يَتِيهُونَ فِي الْأَرْضِ فَلَا تَأْسَ عَلَى الْقَوْمِ الْفاسِقينَ» ( المائدة : ٢۶ ). اما مردم ایران بخاطر وفاداری بر عهد مقدس شان با امام خمینی ره توفیق استمرار ولایت فقیه را پیدا کردند و با او وارد شهری آباد و مترقی شدند.
با وصف این، سامری های بی شماری بوده و هستند که سر راه ملت وفادار سبز شده و می شوند تا او را از راه مقدسی که انتخاب کرده است منصرف ساخته به گذشته تلخ و تیره و شهوانی دوران ستم شاهی بازگردانند. غایت مشترک تلاش آنان بازگشت به نظام عرفی و سکولار است.
امروز، سامری های زمان بیش از هر زمان دیگری متحد شده اند تا به مقصود شوم شان نائل شوند؛ چه آنان که در حوزه و دانشگاه زاویه گرفته اند یا در دستگاه حاکمیت نفوذ کرده اند و چه آنان که در آغوش دشمن مأوا گرفته اند. مقصد همه شان خواسته و ناخواسته ولایت طاغوت است. بنابر این، تنها راه مصونیت ملت از مکر سامریان زمان استمرار وفاداری و پشتیبانی از سیادت ولایت فقیه است. انشاالله
https://farsnews.ir/MahdaviZadegan/1749064300202979577
✍ داود مهدوی زادگان
✅ @mahdavizadegan
🖌 راستی آزمایی کورتکس های غربی و غربزده در مساله غنی سازی هسته ای ایران
مقارن با نفوذ و استیلای استعمار اروپایی و بعد آمریکایی در ایران، جریان منور الفکری غربگرا هم شکل گرفت. از آن زمان تا کنون مهم ترین موضوع فرهنگی این دو درباره ایران مساله علل توسعه نیافتگی بوده است. تقریباً تا پیش از انقلاب اسلامی تحلیل و تبیین هر دو یکسان بود. اما به نظر میرسد که بعد از پیروزی انقلاب و برآمدن جمهوری اسلامی در ایران اختلاف جدی میان روشنفکر غربگرا و غربی ها پدید آمده است. این اختلاف نظر در مساله غنی سازی هسته ای کاملا مشهود است.
بدون تردید توانمندی یک کشور در امر غنی سازی هسته ای برترین نشانه برای توسعه یافتگی است. حتماً علم در آن کشور بويژه در شرایط فشار و تحریم، پیشرفت چشم گیری پیدا کرده است که به چنین توانمندی بالایی رسیده است. زیرا دانش هسته ای از دانش های متاخر است.
امروز دنیای غرب به شدت پی گیر توقف صنعت و فرآيند غنی سازی هسته ای در ایران است. چنین اهتمامی اذعان به قرار گرفتن ایران در جاده توسعه است و دیگر نمی توان این کشور را توسعه نیافته تلقی کرد. اما جریان روشنفکری غربگرا با تکیه بر نظریات مختلف همچنان اصرار بر توسعه نیافتگی ایران دارد.
جدیدترین تحلیل این جماعت از علل توسعه نیافتگی ایران طرح مساله اختلاف ضخامت کورتکس مغزی اروپایی و آسیایی است.(!!) به زعم یکی از آنان کورتکس مغز ایرانی به دلیل نازک بودنش نسبت به ضخامت کورتکس اروپایی در امر توسعه باز مانده است و قادر به رشد و ترقی نیست.
اکنون در موضوع هسته ای به مثابه برترین نشانه توسعه یافتگی، باید جانب کدامیک را گرفت و نظر یکی را بر دیگری صائب دانست؛ نظر کارشناسان ارشد غربی یا نظر روشنفکر غربگرای ایرانی؟ آیا می توان بر پایه نظریه کورتکس مغز ایرانی این دو دیدگاه را راستی آزمایی کرد؟
اگر به هر طرف نظریه کورتکس تکیه شود، به این نتیجه می رسیم که دیدگاه غربی نسبت به برداشت غربگرای ایرانی صائب است. وقتی می پذیریم که کورتکس ایرانی ضعیف تر از مشابه غربی آن است طبعاً باید باور روشنفکر ایرانی را نا راست دانست.
در واقع روشنفکر ایرانی پیشاپیش با نظریه مشعشع کورتکس مغز ایرانی و اروپایی اذعان به ضعف و نقصان برداشت خود از توسعه یافتگی ایران کرده است. اگر ایران عقب مانده است، روشنفکرانش هم مشمول این حکم می شوند، اگر نگوییم تنها مصداق آن هستند. چون قدر متیقن مصداق نظریه کورتکس ایرانی صاحب آن است. به هر حال، اقرار عقلا علی انفسهم جائز.
https://farsnews.ir/MahdaviZadegan/1749492242143958562
✍ داود مهدوی زادگان
✅ @mahdavizadegan
🔸 مهمانی بزرگ غدیر گامی در راستای احیای سنت نبوی
ایده « مهمانی ١٠ کیلومتری غدیر » ابتکار فرهنگی جدید شهرداری تهران است که با مشارکت و حضور گسترده و میلیونی مردم در روز عید غدیر برگزار میشود. این جشن بزرگ دینی که اختصاص به شیعیان هم ندارد به ظاهر از دل جشن های محلی برآمده است. جشنی که در کوچه و خیابان محله و البته بیشتر محله های اصیل مذهبی برگزار می شده اکنون به جشن باشکوه شهریِ فراتر از محله تبدیل شده است. و این نشان از تحول فرهنگی ارزشمند رو به جلو در متن شهر دارد.
هرگز نباید این ابتکار فرهنگی را به معنای نفی جشن محلی نیست. چه اشکالی دارد که واقعه ای به این بزرگی به هر دو شکل محلی و متمرکز برگزار شود. در واقع این ایده فرهنگی جدید پاسخی به خواست ملی است که جشن محلی در خور شأن عید بزرگ غدیر نیست. جشنی که روح فلسفه سیاسی اسلام را روایت می کند.
چرا نباید تمام محله ها در مرکز شهر اجتماع کنند و بگویند ما محله نیستیم بلکه یک ملت ایم که عشق به ولایت ما را یکپارچه کرده است. مردم با حضور در این شادپیمایی همگانی سهمی از غرور ملی و اتحاد و همبستگی را با خود به محله می برند و نشاطی به آن می دهند که در گذشته سابقه نداشته است. بنابراین، کژ فهمی است که جشن شهری غدیر را در تقابل با جشن محلی تلقی کنیم. بویژه که زمان برگزاری این دو صورت از جشن تداخلی با هم ندارند.
اما از زاویه دیگر، این تحول فرهنگی جشن غدیر از محله به شهر نوعی بازگشت به سنت اولیه مسلمانان است. چون جشن غدیر در اجتماعی عظیم اتفاق افتاد ولی بعدها به اجتماع محلی تبدیل شد. رسول خدا صلی الله علیه و آله در ١٨ ذی الحجه سال دهم هجری به هنگام خواندن خطبه غدیر دستور دادند چه آنان که از محل غدیر خم عبور کرده اند بازگردند و چه آنان که عقب مانده اند ملحق شوند. آن حضرت تا همه مسلمانان در کنار غدیر خم اجتماع نکردند خطبه غدیر را نخواندند. پس سنت نبوی چنین بوده است که مسلمانان در مکانی معین اجتماع کنند و خبر ولایت علی بن ابی طالب علیه السلام بشنوند و تبریک بگویند.
بعد آن هم باید حاکمان مسلمان در برگزاری جشن غدیر به همین سنت نبوی عمل می کردند. اما چون اغلب آنان سستی کردند و چنین اهتمامی نداشتند مردم این سنت نبوی را در همان کوچه و محله خود حفظ کردند. بنابر این، ای بسا که این اندازه از حفظ محلی جشن غدیر هم در ده سال یا صد سال دیگر چیزی در خاطره ها باقی نماند. لذا از این زاویه ایده مهمانی ده کیلومتری جشن غدیر نه فقط احیای سنت نبوی است که پشتوانه فرهنگی جشن های محلی غدیر هم هست.
https://farsnews.ir/MahdaviZadegan/1749687250524000423
✍ داود مهدوی زادگان
✅ @mahdavizadegan
📢 پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت بزرگ ایران در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی
👈 در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی علیه کشور عزیزمان، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت بزرگ ایران پیامی صادر کردند.
متن پیام به شرح زیر است:
🖼بسمالله الرحمن الرحیم
✏️ملت بزرگ ایران!
رژیم صهیونی در سحرگاه امروز، دست پلید و خونآلود خود را به جنایتی در کشور عزیزمان گشود و ذات خبیث خود را با زدن مراکز مسکونی بیش از گذشته آشکار کرد. رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد.
✏️دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذنالله.
در حملات دشمن، تنی چند از فرماندهان و دانشمندان به شهادت رسیدند. جانشینان و همکاران آنان بیدرنگ وظائف خود را پی خواهند گرفت انشاءالله.
✏️رژیم صهیونی با این جنایت، برای خود سرنوشت تلخ و دردناکی تدارک دید و آن را قطعاً دریافت خواهد کرد.
✍سید علی خامنهای
۱۴۰۴/۳/۲۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
لبیک یا خامنه ای
تا زنده ایم رزمنده ایم
ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند
رهبرا! نا امیدت نخواهیم کرد
خط سرخ شهادت والاترین موهبت الهی است که از عصر نبوی و علوی پر رهرو باقی مانده و می ماند.
انتقام شهیدان مان را از دشمن صهیونی تلخ و دردناک خواهیم گرفت.
🔹 @mahdavizadegan
🖌 فرمان ولی خدا و فرصت نصرت الهی
✧أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا ۚوَ إِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ
بیش از سی و شش سال است که ولی فقیه و حکیم فرزانه در امتداد وصایای مولی و مقتدای همه مان امام خمینی ره خطر دشمن قسم خورده ملت انقلابی و جهان اسلام را یادآور شده است. با وصف این، ایشان حکیمانه و فقیهانه تا به امروز صبوری کردند و به نیروهای مقتدر سپاه اسلام اجازه اقدام پیش دستانه ندادند و حتی در مقاطعی که دشمن دام جنگ برای این ملت گسترانیده بود مانع افتادن در آن شدند. ولی فقیه سی و شش سال است که مقتدرانه ایران بزرگ را در صلح و آرامش نگه داشتند.
پس اگر امروز ولی فقیه فرمان انتقام سخت و تلخ و دردناک به سپاه مقتدر اسلام، اعم از ارتش و سپاه و بسیج و نیروی انتظامی علیه دشمن صهیونی می دهد و ملت را همچون سال های دوران دفاع مقدس به حمایت انقلابی از رزم رزمندگان اسلام فرامی خواند، این فرمان نظامی و بسیج مردمی ولی فقیه از روی حکمت و عقلانیت دینی است که ریشه در وحی و سنت نبوی و علوی دارد.
فرمان رهبری به معنای آن است که دیگر جای مماشات و مدارای با دشمن ملت نیست. بیش از این نمی توان ظلم استکبار جهانی و دشمن صهیونی را تحمل کرد و سکوت کرد. این جنگ آشکاری است که دشمن صهیونی با حمایت آمریکا آغاز کرده است ولی به فرموده فرمانده رشید اسلام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ره: «این جنگ را شما شروع میکنید، اما پایانش را ما ترسیم میکنیم، میدانید این جنگ یعنی نابودی همه امکانات شما». فرمان ولی فقیه مستند به اذن خداوند عزیز و منتقم است: « أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا ۚوَ إِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ».
امروز سپاه اسلام و امت حزب الله بار دیگر همچون دوران دفاع مقدس با پیروی از هدایت گری رهبر فرزانه فرصت والای نصرت خداوند را پیدا کرده است که اگر به نصرت او شتاب کنند از نصرت الهی بهره مند خواهند شد: « يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ» ( محمد : ٧) و چه نصرتی از این والاتر و برتر می توان یافت: « إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ » ( آل عمران : ١۶٠ ).
#لبیک_یا_خامنه_ای
۱۴۰۴/۳/۲۳
✍ داود مهدوی زادگان
https://farsnews.ir/MahdaviZadegan/1749798948172317556
🔸 @mahdavizadegan
📢 حضرت آیتالله خامنهای: رژیم صهیونی باید منتظر مجازاتی سخت باشد
🖼 پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت بزرگ ایران در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی؛۱۴۰۴/۳/۲۳
🖥 https://khl.ink/f/60416
🔹 فرار بدون بازگشت
گفته شده نتانیاهو از سرزمین اشغالی به جای نامعلوم منتقل شده است. در فتنه ٨٨ عده ای از فعالان برانداز چمدان شان را بستند و از ایران خارج شدند به خیال اینکه کار نظام اسلامی تا یکی دو ماه دیگر تمام است و به زودی باز می گردند. شاه ایران هم همین فکر را کرده بود که در حین انقلاب مردم از ایران فرار کرد. اما دیر زمانی نگذشت که متوجه شدند باید در همان وضعیت بی وطنی تا ابد بمانند و بمیرند. به فضل و لطف الهی حال و روز نتانیاهو هم همین خواهد شد. نه فقط نخست وزیر کودک کش دولت اشغالگر صهیونی بلکه همه صهیونیست ها مجبور به فرار خواهند شد و دیگر به ارض مقدس باز نخواهند گشت.
نتانیاهو دیگر سرزمین اشغالی را نخواهد دید. انشالله
داود مهدویزادگان
🔸 @mahdavizadegan
🔺« وَجَعَلْنَا مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لَا يُبْصِرُونَ » ( يس : ٩ )
و در پيشروى آنان سدّى قرارداديم، و در پشتسرشان سدّى؛ و چشمانشان را پوشاندهايم، لذا نمىبينند.