#امام_سجاد(عليهالسلام):
من اَعْظَمُ النّاسِ خَطَرا، قالَ: مَنْ لَمْ یَرَیَ الدّنیا خَطَرا لِنَفْس.
از امام سجاد سوال کردند ارزشمندترین مـردم كيست؟
فرمود: آنكه دنيا را مايه ارزش خود نداند.
📚 كشف الغمه، ج ۲، ص ۱۰۷
•┈┈••✾••┈┈•
@mahdihoseini_ir
1.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ عیادت آقای مخبر، دستیار رهبر انقلاب، از آیتالله جاودان در یکی از بیمارستانهای تهران
اِن شاءالله سلامتی کامل استاد🍃
•┈┈••✾••┈┈•
@mahdihoseini_ir
1.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 جوانان یمنی به هینکلِ آمریکایی میگن میدونی وقتی ما میگیم "مرگ بر آمریکا" منظورمون چیه؟
هینکل میگه: شما با دولت آمریکا مخالفید نه مردمش
مردم آمریکا در این نبردِ آزادی در کنار شما ایستادن.
درک و شعور هینکل>>> درکوفهمِ ...
#مرگ_بر_آمریکا
#انا_علی_العهد
•┈┈••✾••┈┈•
@mahdihoseini_ir
#امام_صادق(علیهالسلام):
لایَنبَغی لِلمُؤمِنِ أن یَجلِسَ مَجلِسا یُعصَی اللّه فیهِ و لایَقدِرُ عَلی تَغییرِهِ
شایسته نیست مؤمن در مجلسی بنشیند كه در آن گناه میشود و او توانایی تغییردادن آن را ندارد.
📚 كافی: ج ۲ ، ص ۳۷۴
•┈┈••✾••┈┈•
@mahdihoseini_ir
وسط عـملیات ؛
زیر آتش ،
فرقی براش نداشت .
اذان که میشد
میگفت :
من میرم موقعیت الله ...
#شهید_حسین_خرازی
•┈┈••✾••┈┈•
@mahdihoseini_ir
🔺آزادی قدیمیترین اسیر جهان
🔹اشغالگر اسرائیلی نائل البرغوثی را به همراه صدها زندانی فلسطینی دیگر بامداد پنجشنبه به عنوان بخشی از مرحله هفتم و آخرین مرحله اول توافق آتشبس بین جنبش مقاومت اسلامی "حماس" و اسرائیل آزاد کرد.
🔹برغوثی که به عنوان قدیمیترین زندانی سیاسی جهان در سال ۲۰۰۹ توسط کتاب رکوردهای گینس شناخته شد، یکی از نمادهای مقاومت فلسطینیها است. او در نوامبر ۲۰۲۴ وارد چهل و پنجمین سال حبس خود در زندانهای اشغالگر اسرائیل شد که طولانیترین مدت حبس در تاریخ جنبش ملی زندانیان فلسطینی است.
🔹برغوثی برای اولین بار در سال ۱۹۷۸ به اتهام عضویت در جنبش فتح و مشارکت در عملیاتهای ضد اشغالگر دستگیر شد و به حبس ابد و ۱۸ سال زندان محکوم شد. او ۳۴ سال متوالی را در زندان گذراند و به عنوان "عمید الأسرى" (پیشکسوت زندانیان) شناخته شد. اسرائیل پیش از این از آزادی او در هرگونه توافق مبادله زندانیان خودداری میکرد، تا اینکه جنبش حماس در سال ۲۰۱۱ موفق به آزادی او شد. اما پس از ۳۲ ماه، او دوباره دستگیر و به حکم قبلی خود یعنی حبس ابد محکوم شد.
•┈┈••✾••┈┈•
@mahdihoseini_ir
💠 ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه رمضان غروب امروز رؤیت نشد؛ یکشنبه ۱۲ اسفندماه ۱۴۰۳، اول #ماه_رمضان المبارک خواهد بود.
🍃
در آنچه رفته ز شعبان اگر نگشتم پاک
در آنچه مانده ز شعبان بیا و پاکم کن :)
علی مقدم
#ماه_شعبان
#وداع_با_ماه_شعبان
•┈┈••✾••┈┈•
@mahdihoseini_ir
☑️واکنش ذلیلانه زلنسکی پس از تحقیر شدن در کاخسفید با تشکر فراوان
🔹زلنسکی پس از حوادث امشب در کاخسفید:
متشکرم آمریکا، متشکرم برای حمایتتان و متشکرم برای این دیدار. متشکرم رئیسجمهور ترامپ و متشکرم از کنگره و مردم آمریکا. اوکراین به صلحی پایدار و ماندگار نیاز دارد و ما برای آن تلاش میکنیم.
•┈┈••✾••┈┈•
@mahdihoseini_ir
☑️واکنش مکرون به جدال بی سابقه ترامپ با زلنسکی: حق با ماست؛ روسیه متجاوز است و به حمایت از اوکراین ادامه می دهیم
🔹امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه در واکنش به بحث تند میان ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید اعلام کرد: حق با ما است که از همان ابتدا از اوکراین حمایت میکردیم.
🔹روسیه طرف متجاوز است و اوکراین کشوری است که مورد تجاوز قرار گرفته است. به حمایتها از اوکراین ادامه خواهیم داد.
•┈┈••✾••┈┈•
@mahdihoseini_ir