متنی که ارائه دادید، انتقادی از صندوق بین المللی پول (IMF) است. نویسنده استدلال می کند که IMF به جای رسیدگی به مشکلات واقعی کشورهای در حال توسعه، ایدئولوژی های خود را بر آنها تحمیل می کند. IMF اغلب برای اجرای برنامه هایی که برای مردم این کشورها دردناک است، بودجه ارائه می کند و کشورهای در حال توسعه اغلب برای جلوگیری از عواقب اقتصادی منفی، مجبور به تبعیت از این برنامه ها می شوند.
نویسنده استدلال می کند که IMF به جای کمک به کشورهای در حال توسعه، آنها را به فقر و نابرابری بیشتر سوق می دهد. او می گوید که اقدامات IMF در واقع درد و رنجی را که کشورها در درازمدت با آن مواجه خواهند شد افزایش می دهد.
من با استدلال نویسنده موافقم. IMF یک نهاد قدرتمند است که می تواند تأثیر قابل توجهی بر اقتصادهای کشورهای در حال توسعه داشته باشد. با این حال، من معتقدم که IMF از قدرت خود به طور مسئولانه استفاده نمی کند. IMF اغلب ایدئولوژی های خود را بر کشورهای در حال توسعه تحمیل می کند، بدون توجه به اثرات منفی که این ایدئولوژی ها می تواند بر مردم این کشورها داشته باشد.
من معتقدم که IMF باید تغییر کند. IMF باید نهادی باشد که به مردم کشورهای در حال توسعه کمک کند، نه اینکه آنها را به فقر و نابرابری بیشتر سوق دهد. IMF باید قدرت خود را به طور مسئولانه استفاده کند و باید در نظر بگیرد که اقدامات آن چگونه بر مردم کشورهای در حال توسعه تأثیر می گذارد.
واقعنگریهای یک آرمانگرا
متنی که ارائه دادید، انتقادی از صندوق بین المللی پول (IMF) است. نویسنده استدلال می کند که IMF به جای
راستش به این فکر می کردم یه هوش مصنوعی به این سطح از فهم رسیده که نباید طیف ضعیف جامعه در برنامه های توسعه ای از بین بروند و باید حمایت شوند اما .... حالا اگه بگیم این نگاه لیبرالی سه دهه حاکم بود چه تحلیلی شما ارائه می دهید ؟
رهبر انقلاب: ما پیشانی و بازوی طراحان مدبر و هوشمند و جوانان فلسطینی را میبوسیم اما آنها که میگویند حماسه اخیر کار غیر فلسطینیها است دچار محاسبه غلط شدهاند.
@Farsna
آیا این ادبیات چیزی جز تایید اقدام حماس است؟ طراحان مدبر و هوشمند... تاکید حضرت آقا بر این کلید.واژه ها ا(طراحی مدبر هوشمند)همیت دارد. این برای عزیزانی است که فکر می کنند این کار هیچ نقشه ای برای اتفاقاتی که قرار است رژیم صهیونیستی نداشته است.
@mahmoudbgheri1
#گوئیم
یواو گالانت در اظهاراتی سخیفانه گفت که ما در غزه با حیواناتی آدمنما میجنگیم و همانند حیوان با آنها رفتار خواهیم کرد!.
این حرفها جدید نیست ریشه در باور تلمودی یهود دارد که خود را انسان و همه آدمیان را حیوان نما #گوئیم می داند.
چنانچه این عمل وحشیانه هم جدید نیست، چنانچه بیش از 80 سال است که مردم این سرزمین گرفتار طرفداران و عاملان یک چنین عقیده ای هستند.
@mahmoudbgheri1
برای کسانی که شبهه می کنند، که اسرائیل در جهان به رسمیت شناخته شده! بگوئید
خانه شما را بگیرند و بکشند و شمارا آواره کنند و یک دنیا هم به رسمیت بشناسد! آیا حقیقت عوض می شود؟
اینکه آمدن و اشغال کردند و کشتند و آواره کردند؟ حقیقت است نه تائید آن یک جهان!
@mahmoudbgheri1
برای کسانی که شبهه می کنند، که اسرائیل در جهان به رسمیت شناخته شده! بگوئید
اگر به رسمیت شناخته!!!! خب چه میزان را؟ آیا برای آن میزانی که به رسمیت نشناخته و اشغال شده و شهرک سازی می کنند، حق دفاع نیست؟ شما اگر برای این مقدار حق برای ملت فلسطین قائل بشوید، از اقدام آنها حمایت کنید.
@mahmoudbgheri1
واقعنگریهای یک آرمانگرا
برای کسانی که شبهه می کنند، که اسرائیل در جهان به رسمیت شناخته شده! بگوئید اگر به رسمیت شناخته!!!! خ
برای کسانی که شبهه می کنند، که اسرائیل در جهان به رسمیت شناخته شده! بگوئید
طبق قطعنامه ۱۸۱ (II)، سرزمین فلسطین به دو کشور مستقل، یکی یهودی و دیگری عرب، تقسیم شد. کشور یهودی شامل ۶۷٪ از خاک فلسطین بود و کشور عرب شامل ۲۳٪ از خاک فلسطین بود. اورشلیم به عنوان یک منطقه بینالمللی تحت کنترل سازمان ملل باقی ماند.
با این حال، این تقسیم بندی هرگز به طور کامل اجرا نشد. در جنگ ۱۹۴۸، اسرائیل بخشهای قابل توجهی از سرزمینهای عربی را اشغال کند. در حال حاضر، اسرائیل کنترل حدود ۷۸٪ از خاک فلسطین را در اختیار دارد.
در مابقی سرزمین فلسطینیان هم روند اشغالگری خود را با شهرک سازی و آواره کردن مردم فلسطین ادامه می دهد.
اورشلیم هم که پایتخت خود اعلام کرد.
خب تا حالا اگه این می دانستند که معلومه چشمشان به یک حقیقت آشکار بسته بود و اگر نمی دانستند در موضع خود تجدید نظر کنند.
@mahmoudbgheri1
آیا می دانید:
• قطعنامه ۱۹۴ (III)، که در تاریخ ۱۱ دسامبر ۱۹۴۸ توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد تصویب شد. این قطعنامه خواستار بازگشت آوارگان فلسطینی به خانههای خود و پرداخت غرامت به آنها شد.
و هرگز همان سازمان مللی که اسرائیل را به رسمیت شناخت! ندید و یا حتی نشنید که آوارگان فلسطینی برگشتند.
@mahmoudbgheri1
واقعنگریهای یک آرمانگرا
برای کسانی که شبهه می کنند، که اسرائیل در جهان به رسمیت شناخته شده! بگوئید طبق قطعنامه ۱۸۱ (II)، سرز
آیا می دانید:
همان سازمان ملل، پیگیر قطعنامه خودش بود و
در قطعنامه ۲۴۲ (1967(خواستار اجرای کامل قطعنامه ۱۸۱ (II) شد. این قطعنامه خواستار خروج نیروهای مسلح اسرائیل از سرزمینهای اشغالی در جنگ ۱۹۶۷، خاتمه وضعیت جنگی، احترام و شناسایی اصل حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی هریک از کشورهای منطقه، و حل عادلانه مساله آوارگان شد.
با این حال، اسرائیل تاکنون به طور کامل به قطعنامه ۲۴۲ (۱۹۶۷) پایبند نبوده است. این امر یکی از عوامل اصلی ادامه درگیریهای بین اسرائیل و فلسطین است.
@mahmoudbgheri1
واقعنگریهای یک آرمانگرا
آیا می دانید: همان سازمان ملل، پیگیر قطعنامه خودش بود و در قطعنامه ۲۴۲ (1967(خواستار اجرای کامل قط
همان سازمان ملل، پیگیر قطعنامه خودش بود و
در قطعنامه 446 (1979) سیاست های اسرائیل در قبال سرزمین های اشغالی به ویژه شهرک سازی در کرانه باختری از جمله بیت المقدس شرقی را محکوم شد؟
و الان رژیم صهیونیستی این شهر را پایتخت خود می داند!
در قطعنامه 465(1980) هم مجددا همین قطعنامه برای محکومیت اشغالگری صادر شد. فکر می کنید اسرائیل چکار کرد؟ هیچی شورای امنیت476 (1980)رو هم بر همان منوال صادر کرد! خب بعد فکر می کنید اسرزائیل چکار کرد؟ هیچی سازمان ملل قطعنامه 1397 (2002) را صادر کرد و در آن التماس کرد که اشغالگری تمام شود و اجازه بدهد که سرزمین فلسطین هم تشکیل شود!!!
جالبه بدونید که در سال 2004 هم در قطعنامه 2334 نیز برای همین موضوع صادر شد.
.@mahmoudbgheri1