eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
904 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴لیبرمن: اسرائیل در مقابل حزب‌الله ناتوان است رهبر حزب «اسرائیل بیتنا»: 🔹مشکلات و چالش‌های موجود در مناطق شمالی (هم مرز با لبنان) فراتر از توان دولت کنونی است که استحقاق و شایستگی ادامه کار را ندارد. 🔹شلیک صدها موشک و به پرواز درآوردن پهپادها به سمت شمال، دلیلی بر ناتوانی دولت در مقابله با حزب‌الله لبنان است.
🔴ایلان ماسک: اگر کامالا هریس به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، صف هایی برای نان بوجود خواهد آمد.
🔴بازداشت ۱۴ تروریست داعشی در ۴ استان کشور وزارت اطلاعات: طی سلسله عملیات‌های انجام‌ شده توسط ادارات کل اطلاعات استان‌های تهران، البرز، فارس و خوزستان، تعداد ۱۴ نفر از عناصر هدایت‌شده از سوی گروهک آمریکایی-صهیونیستی موسوم به «داعش خراسان» شناسایی و با دستور مرجع قضایی بازداشت شدند. متهمین مورد اشاره در چند روز اخیر با هدف انجام عملیات‌های تروریستی و به‌صورت غیرقانونی وارد کشور شده بودند. از این تعداد ۷ عنصر داعشی در استان فارس و ۷ تروریست دیگر در استان‌های تهران، البرز و خوزستان بازداشت شدند.
3.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور پر شور مردم جمهوری آذربایجان در مراسم جهانی اربعین حسینی - کربلای معلا امسال آمار زائران خارجی اربعین که با عبور از خاک و مرز های ایران خود را به کشور عراق می رسانند، افزایش چشم گیری ( بیش از ۱۴۰ درصد افزایش) داشته است.
‍🔰 خداحافظی با وزیری که دیپلماسی انرژی را احیا کرد 🔸وزارت نفت جواد اوجی دیروز به پایان رسید و حال یک کارنامه ۳ ساله از او باقی‌ مانده. اگر از امور و آمار روتین گذر کنیم، در حوزه دیپلماسی انرژی یک تغییر ریل اساسی رخ داد، به گونه‌ای که حتی محسن پاک‌نژاد وزیر جدید نفت نیز خود را دنباله‌روی آن معرفی کرد. 🔸افزایش تولید نفت یکی از اقدامات مثبتی بود که از ۲.۱ در خرداد ۱۴۰۰ به ۳.۴ در تیر ۱۴۰۳ رسید و ۱.۳ میلیون بشکه در روز افزایش داشت. البته این اتفاق به پشتوانه بازارسازی نفت و افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین سالانه صادرات نفت و رسیدن به عدد ۱.۵۵ میلیون بشکه در روز رخ داد. 🔸در این دوره صنعت نفت ایران با حضور در پروژه‌های خارجی از تعمیرات پالایشگاه ونزوئلا و صادرات فراورده و تجهیزات در بازار کارائیب تا صادرات کاتالیست به روسیه، به یک صنعت بین‌المللی تبدیل شد و در هر سفر خارجی، صدور خدمات فنی و مهندسی ایرانی یکی از محورهای اصلی گفتگو بود. 🔸امضای ۲۵ قرارداد به ارزش ۱۰.۴ میلیارد دلار و ۶۶ تفاهم‌نامه به ارزش ۶۲ میلیارد دلار با کشورهای خارجی آن هم در شرایط تحریم یک رکورد بی‌سابقه محسوب می‌شود. 🔸امضای ۳.۵ میلیارد دلار قرارداد توسعه میادین با روسیه و افزایش ۲۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت در تعامل با روس‌ها، ۲ برابر شدن فروش نفت به چین نسبت به دوره برجام و جهش صادرات خدمات فنی و مهندسی از هیچ به ۱.۵ میلیارد دلار از نکات جالب توجه است. 🔸احیای روابط گازی با ترکمنستان و پاکستان، وصول بخشی از طلب گازی از عراق، فروپاشی ادعای ۳۲ میلیارد دلاری کرسنت، بازگشت اموال بابک زنجانی و امضای توافق راهبردی انتقال گاز از روسیه تنها مرور تیتروار برخی از این اقدامات است./ خط انرژی
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نخستین روز کاری وزیران دولت چهاردهم 🔸وزیران جدید در وزارتخانه‌ها و در جمع زیرمجموعه‌های مرتبط با حوزه کاری خود، حاضر شدند.
2.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 پزشکان سیار هلال احمر در مسیر نجف به کربلا 🔸۲ هزار نفر از پزشکان داوطلب هلال احمر امسال کوله پشتی به دوش در مسیر نجف تا کربلا در حال خدمت‌رسانی به زائران هستند.
📸 نگاهی به آمار ایرانیان شرکت‌کننده در زیارت اربعین در سال‌های اخیر 🔸زیارت اربعین به عنوان یک آیین کهن شیعی، با پایان دوران دیکتاتوری در عراق رونقی دوباره یافت و خیلی زود جای خود را در میان ایرانیان هم باز کرد. 🔸می‌توان فراگیری این زیارت در ایران را مربوط به سال ۸۹ دانست؛ چراکه پیش از آن آماری از ایرانیان حاضر در این مراسم وجود ندارد. 🔸طبق این نمودار روند شرکت ایرانیان در زیارت اربعین در طول ۱۴ سال، با شیب تندی صعودی بوده است. 🔸برپایی آیین موکب‌داری و پذیرایی توسط مردم عراق، حمایت‌های قانونی دولت‌های ایران و عراق برای تسهیل خروج از کشور، برقراری امنیت و رفع مخاطرات گروه‌های تروریستی تا پایان دهه ۹۰ و بسترسازی جامع دولت‌ها برای برپایی هرچه باشکوه‌تر این مراسم از جمله عواملی‌اند که در کنار شور و اشتیاق مردم به مکتب امام حسین(ع) به این رشد صعودی کمک کرده‌اند. 🔸گفتنی است زائران ایرانی در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به دلیل همه‌گیری بیماری کووید۱۹، اجازه خروج از مرزها و شرکت در زیارت اربعین را نداشتند. 🔸طبق پیش‌بینی‌ها رقم زوار ایرانی اربعین در سال جاری، به ۵ میلیون نفر می‌رسد.
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 آزار و اذیت جنسی کودکان فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی کادر پزشکی سازمان‌ملل در غزه: 🔸۱۴ هزار کودک در غزه کشته شدند. تلاش‌های تیم پزشکی کافی نیست و به‌خاطر محدودیت‌های ایجاد شده ناکام مانده است. در غزه هیچ نقطه‌ای امن نیست. 🔸اکثر کودکان در زندان‌های اسرائیل هدف خشونت و آزار و اذیت جنسی قرار گرفتند.
📸 سخنرانی ترامپ از پشت شیشه ضدگلوله بعد از ماجرای ترور 🔸نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات نوامبر در اولین گردهمایی انتخاباتی در فضای باز از زمان تیراندازی به او در پنسیلوانیا، از پشت شیشه ضدگلوله در بین هوادارانش در کارولینای شمالی سخنرانی کرد.
🔰 گرچه دوریم به یاد تو سخن می‌گوییم 🔸حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: زیارت اربعین یکی از بهترین و پرمضمون‌ترین زیارتهایی است که برای ائمه ذکر شده است.
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رزمایش بین‌المللی 🔸رهبر انقلاب: این حرکت حسینی در گسترش معرفت به امام حسین (علیه ‌السّلام) نقش دارد. اربعین با این حرکتی که عمدتاً بین نجف و کربلا در راه‌پیمایی هر سال به وجود می‌آید بین‌المللی شد؛ چشمهای مردم دنیا به این حرکت دوخته شد؛ امام حسین (علیه‌السّلام) و معرفت حسینی به برکت این حرکت عظیم مردمی بین‌المللی شد، جهانی شد. ۱۳۹۸/۶/۲۷