eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
903 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
✨﷽✨ ✍مدرسه‌ای دانش‌آموزان را با اتوبوس به اردو می‌برد. در مسیر حرکت، اتوبوس به یک تونل نزدیک می‌شود که نرسیده به آن تابلویی با این مضمون دیده می‌شود: «حداکثر ارتفاع سه متر» ارتفاع اتوبوس هم سه متر بود ولی چون راننده قبلا این مسیر را آمده بود با کمال اطمینان وارد تونل می‌شود اما سقف اتوبوس به سقف تونل کشیده می‌شود و پس از به وجود آمده صدایی وحشتناک در اواسط تونل توقف می‌کند. پس از آرام شدن اوضاع مسئولین و راننده پیاده شده و از دیدن این صحنه ناراحت می‌شوند. پس از بررسی اوضاع مشخص می‌شود که یک لایه آسفالت جدید روی جاده کشیده‌اند که باعث این اتفاق شده و همه به فکر چاره افتادند؛ یکی به کندن آسفالت و دیگری به بکسل کردن با ماشین سنگین دیگر و غیره. اما هیچ کدام چاره‌ساز نبود تا اینکه پسربچه‌ای از اتوبوس پیاده شد و گفت: «راه حل این مشکل را من می‌دانم!» یکی از مسئولین اردو به پسر می‌گوید: «برو بالا پیش بچه‌ها و از دوستانت جدا نشو!» پسربچه با اطمینان کامل می‌گوید: «به خاطر سن کم مرا دست کم نگیرید و یادتون باشه که سر سوزن به این کوچکی چه بلایی سر بادکنک به آن بزرگی می‌آورد.» مرد از حاضر جوابی کودک تعجب کرد و راه‌حل را از او خواست. بچه گفت: «پارسال در یک نمایشگاهی معلم‌مان یادمان داد که از یک مسیر تنگ چگونه عبور کنیم و گفت که برای اینکه دارای روح لطیف و حساسی باشیم باید درون‌مان را از هوای نفس و باد غرور و تکبر و طمع و حسادت خالی کنیم و در این صورت می‌توانیم از هر مسیر تنگ عبور کنیم و به خدا برسیم.» مسئول اردو از او پرسید: «خب این چه ربطی به اتوبوس دارد؟» پسربچه گفت: «اگر بخواهیم این مسئله را روی اتوبوس اجرا کنیم باید باد لاستیک‌های اتوبوس را کم کنیم تا اتوبوس از این مسیر تنگ و باریک عبور کند.» پس از این کار اتوبوس از تونل عبور کرد. خالی کردن درون از هوای کبر و غرور و نفاق و حسادت رمز عبور از مسیرهای تنگ زندگی است. حدیثی از معصوم امام کاظم(علیه السلام)مےفرمایند: زراعت درزمین هموار می روید، نه برسنگ سخت! و چنین است که حکمت در دلهای متواضع جای می گیرد نه در دل های . خداوند متعال ،تواضع را وسیله عقل، و تکبر را وسیله جهل قرار داده است. 📚تحف_العقول_ص٣٩٦
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌏🇮🇷مغزهای منجمد و خود تحقیری غرب گرایان چنان از کشورهای غربی تعریف و تمجید می کنند. گویی مدینه فاضله گویند. آنجا است. غرب ، غرب می گویند. این هم نمونه اش .
🌏🇮🇷🌏🇮🇷🌏🇮🇷🌏 🌏🇮🇷درگیری جوانان مسلمان هلندی با هواداران تیم صهیونیست «مکابی تل آویو» در آمستردام ✅تعدادی از جوانان عرب مسلمان در آمستردام، پس از دیدار تیم فوتبال آژاکس با تیم «مکابی تل آویو» با هوادارن این تیم درگیر شدند. ✅رسانه های عبری: دست کم 30 نفر از یهودیان در درگیری های هلند زخمی شده اند، و از سرنوشت دو نفر هنوز خبری نشده است ✅درگیری پس از آن آغاز شد که تماشاگران اسرائیلی، پرچم فلسطین را پاره کردند. ✅وزارت خارجهٔ رژیم صهیونیستی از دولت هلند خواسته که در تخلیهٔ صهیونیست‌ها از این کشور در پی درگیری‌های شب گذشته کمک کند. ✅دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نتانیاهو دستور ارسال ۲ هواپیمای نجات به هلند برای تخلیهٔ صهیونیست‌ها را صادر کرده است.
10.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌏🇮🇷سرلشکر سلامی:هیچ کس نمی‌تواند ایران را شکست دهد، حتی اگر تمام دنیا در برابرش باشد فرمانده کل سپاه: ✅در گام اولیه هر جنگی، تمامی سطوح میدان جنگ از جمله سطح سیاسی، اجتماعی، جغرافیایی و اقتصادی به میدان جنگ تبدیل می‌شود. ✅جنگ با زندگی در رژیم صهیونیستی غیرقابل تفکیک است. در دوران دفاع مقدس که تمام دنیا در مقابل ما بود، رزمندگان در کنار کرخه، کارون و اروند می‌جنگیدند و مردم در تهران، مشهد، همدان، خراسان، کرمان و دیگر مناطق مشغول زندگی بودند. ✅در آن زمان جنگ از زندگی جدا بود. این کشور بزرگ، بزرگ و شکست‌ناپذیر است؛ برخی کشورها بزرگ و شکست‌پذیرند، اما این کشور بزرگ شکست‌ناپذیر است. ✅شکست‌ناپذیری متعلق به قلب‌هاست. هیچ کس نمی‌تواند ایران را شکست دهد، حتی اگر تمام دنیا در برابرش باشد.
🌏🇮🇷شعور سیاسی زبر صفر. ✅ببینید چه نفهم هایی ۲۴ سال این کشور را اداره کردند و الان هم در کابینه نفوذ و‌ حضور دارند🤦 طرف میگه با یک سلام و علیک بین فریدون و ترامپ همه مشکلات کشور حل میشد😳 بدتر آنکه میگه باید فریدون سند همکاری با آمریکا را امضا میکرد (خیانت به کشور در ذات این طایفه است) حتی اگر به قیمت استیضاح و برکناری( عدم کفایت سیاسی) او منجر میشد، احتمالا به پزشکیان همین توصیه را القا خواهند کرد. این جماعت آمریکاپرست تا حلقه نوکری و استیلای یهود را بر گردن ملت ایران نیاندازند آرام نمی‌شوند. ملت ما باید این جماعت نفوذی، بی غیرت و ضد منافع ملی را واقعا طرد کنه وگرنه کشور را دو دستی تحویل آمریکا خواهند داد تا خودشون چند صباحی حکومت کنند و عیش شان تکمیل باشد. با این سطح فهم و شعور، ادعای تصاحب جایگاه رهبری را هم دارند البته بحمدلله شر بت بزرگشون از سر ملت کم شد.
📷 سیزدهمین سالگرد شهادت سردار سرلشکر شهید حسن طهرانی‌مقدم با حضور خانواده‌های معظم شهدا و جمعی از همرزمان در قطعه شهدای بهشت زهرا(س) برگزار شد
🔰 انصراف مکرون و شولتس از شرکت در اجلاس باکو 🔸«امانوئل ماکرون»، رئیس جمهوری فرانسه و «اولاف شولتس»، صدر اعظم آلمان، سفر خود به باکو برای شرکت در «کنفرانس تغییر اقلیم سازمان ملل متحد(کوپ۲۹)» را لغو کردند. 🔸روناشه، وزیر محیط زیست فرانسه گفته: «هیچ رهبر فرانسوی» در این نشست حضور نخواهد داشت و این نخستین بار از زمان توافق پاریس در سال ۲۰۱۵ است که چنین اتفاقی می‌افتد. 🔸ما رفتار دیپلماتیک، روابط پیچیده و دشواری با آذربایجان داریم و مقامات فرانسوی در هیچ رویدادی که به نوعی سیاست آذربایجان را تقویت کند شرکت نخواهند داشت. 🔸ژادو، سناتور فرانسوی، از دولت خواسته بود «به خاطر محیط زیست»، «به خاطر ارمنی‌ها»، «با توجه به مناقشه مرزی بین ارمنستان و آذربایجان»، و «برای حقوق بشر» کوپ۲۹ را تحریم کنند.