eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
904 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
943.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جنگنده F-16 اسرائیلی در حال سوختگیری هوایی بر فراز استان دیرالزور سوریه پس از بازگشت از حمله به ایران با هواپیمای سوخت رسان آمریکایی
🔰سرنوشت انقلاب را برایتان بگویم ... | در آینده ایران و اسرائیل، تقابل مستقیم خواهند داشت ... 🔸️(سخنرانی آیت الله حائری شیرازی در جمع سپاه استان اصفهان - سال ١٣۶۵) ✔امروز در عالم دو ولایت مطرح است: «ولایت اهل‌بیت(ع) نسبت به مسلمانان خالص» و «ولایت یهود برای مسلمانان ناخالص». هر دوی این ولایت‌ها درحال رشد هستند و باید هم رشد کنند. ببینید چه می‌خواهم بگویم! در این‌طرف، ولایت امام دارد سر بلند می‌کند. در آن‌طرف هم ولایت اسرائیل دارد سر بلند می‌کند. در این وسط، کسانی هستند که باید یا جذب این بشوند یا جذب آن بشوند. اگر هنوز جذب نشده‌اند، به‌خاطر این است که این دو ولایت هنوز به‌اندازۀ کافی به رشد نهایی خودشان نرسیده‌اند. اسرائیل هنوز به رشد نهایی خودش نرسیده است. نهضت امام هم هنوز به رشد نهایی خودش نرسیده است. ⚔️ کسانی که با امام مخالفت می‌کنند، اینها می‌مانند تا اینکه بالاخره از زیر پرچم اسرائیل سر دربیاورند! چون در عالم، دو ولایت بیشتر نخواهد بود. منتها این دو ولایت، هنوز به حد کافی بزرگ نشده‌اند. در آینده، وقتی این دو کاملاً رشد بکنند، با یکدیگر رودررو خواهند شد؛ یعنی دیگر هیچ مملکتی، بین [نهضت] امام و اسرائیل واسطه و فاصله نخواهد بود. الان سوریه و لبنان واسطه هستند. در آینده، حکومت اسلامی و اسرائیل [ ] با هم اصطکاک پیدا خواهند کرد؛ یعنی ولایت اهل‌بیت(ع) یک طرف، یهود هم یک طرف! تمام کسانی که نمی‌توانند زیر بار یهود بروند، می‌بینند که چاره‌ای جز قبول ولایت اهل‌بیت(ع) ندارند. آن‌وقت، اهل‌بیت(ع) رشد می‌کنند. در این وضعیت است که تمام جوامع، جز یهودی‌صفتان، سراغ امام زمان(ع) می‌آیند و این مقدمۀ ظهور امام زمان(ع) خواهد شد. ⚔️ شما می‌پرسید: «چرا یهود، قطب مقابل ولایت اهل‌بیت(ع) است؟» در روایت داریم کسانی که با اهل‌بیت(ع) مخالفت کنند و بغض ایشان را داشته باشند، یهود این امت‌اند. زینب کبری(ع) در همین ایام محرم و صفر، در کوفه صحبت کرد. حضرت به اهل کوفه گفت: «ضربت علیکم الذلة و المسکنة»! یعنی همان‌چیزی را که قرآن به یهود نسبت داده، حضرت خطاب به کوفیان می‌گوید! اینجا مقصود از کوفیان، تنها اهل کوفه نیست. کوفه در آن روز، نمونه‌ای بوده برای تمام کسانی که امام حسین(ع) را ترک کردند. قرآن به یهود گفت: (ضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الذِّلَّةُ وَ الْمَسْكَنَةُ وَ باؤُ بِغَضَبٍ مِنَ اللَّهِ) و زینب کبری هم خطاب به کسانی که امام حسین(ع) را تنها گذاشتند، چنین گفت. امروزه هم، ولایت فقیه، همان تجلّی ولایت اهل‌بیت(ع) است؛ آنهایی که ولایت فقیه را نپذیرفتند، ولایتشان به ولایت یهود منتهی خواهد شد! سرنوشت_این_انقلاب را برایتان گفتم تا اگر سختی‌ها و فشارهایی پیش آمد، بدانید کسی که بناست در صف اهل‌بیت(ع) باشد را تحت فشار قرار می‌دهند. این شخص اگر به درد اهل‌بیت(ع) نخورد، به صف دشمنان ایشان ملحق خواهد شد. در مقابل هم، بسیاری افراد از صف دشمنان بیرون می‌آیند و به صف شما می‌پیوندند. بدانید که صف انقلاب، این است و این مشکلات را دارد تا زمانی که جلوه پیدا بکند. در این شرایط با دقت مطالعه کنید و به دیگران هم اطلاع رسانی کنید.
16.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻مردم تبریز کفن‌پوش به میدان آمدند ▫️بعد از اقامه باشکوه آیین نماز جمعه، مردم تبریز کفن‌پوش به میدان آمدند با سر دادن شعارهای ضداستکباری، خواستار پاسخی سریع به جنایات و تجاوزات رژیم سفاک اسرائیل شدند.
3.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌خواب مذاکرات پایان ندارد! 🔻سخنان عجیب معاون پزشکیان در زمان حمله رژیم صهیونیستی به ایران/ قائم پناه:امیدوارم مذاکرات حسب نظر مقام معظم رهبری ادامه پیدا کند ✍این حرفا الان دیگه حکم خیانت آشکار رو داره نه حماقت،آقای پزشکیان جلو همچین نادونهایی رو بگیرید
🆕🚨 نتانیاهو: به خاورمیانه جدید سلام کنید ما در حال عوض کردن چهره خاورمیانه هستیم. 🔹️ما باور داریم مقامات ایرانی تنها فقط بلوف میزنند!
📌وال استریت ژورنال: مذاکرات عمان پوششی برای حمله اسرائیل بود روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال اعلام کرد که مذاکرات دیپلماتیک آمریکا با ایران که دور جدید آن قرار بود به میزبانی عمان در مسقط برگزار شود، پوششی برای انجام حملات رژیم صهیونیستی به ایران بوده است. این روزنامه می‌افزاید که حملات رژیم صهیونیستی به ایران در حالی رخ داد که دولت آمریکا در حال مذاکره غیر مستقیم با ایران بوده است، اما این مذاکرات یک «فریب دیپلماتیک» برای غافلگیری ایران بود. این گزارش اذعان کرد که حمله رژیم صهیونیستی تنش‌های منطقه‌ای را تشدید کرده و واکنش‌های تندی از سوی ایران و متحدانش به ویژه روسیه به دنبال داشته است.
🔴😡 مهم بود چه کسی رئیس جمهور باشد. سردار باقری و سردار حاجی‌زاده، دکتر پزشکیان هیچ استقبالی در زمان تبلیغات ریاست جمهوری نداشتند. نظر این دو شهید عزیز، فرد دیگری بود. فقط یک سوال از دولت: چرا واتساپ را رفع فیلتر کردی!؟ می دانی واتساپ صبح امروز چه کرد!؟ 🔴🚨 خبر ویژه و خاص؛ رژیم صهیونیستی از طریق واتساپ توانسته است اهداف خود در تهران را شناسایی کند و با موشک‌های هوشمند به گوشی‌های هوشمند اصابت کرده است. پ.ن: و مدیون تاریخ هستند کسانی که به این شعارهای سطحی، رأی دادند. و مدیون هستند کسانی که کفران نعمت آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی را داشتند. از اردی‌بهشت پارسال تا خرداد امسال چه گذشت
🔻آیت‌الله‌ جوادی آملی: سنگ را از هر جا که آمد برگردانید 🔹جامعه جهانی و ایرانیان فرهیخته آگاهند که خدای سبحان درباره اسرائیل فرمود: ﴿لاَ تَزَالُ تَطَّلِعُ عَلَی خَائِنَةٍ مِنْهُمْ﴾. 🔹گروه گسیخته از لجام و رها‌شده از عقال، نه حریم غزه و کودکان را ارج مى‌نهند و نه حرمت امت اسلامی را پاس می‌دارند. 🔹وظیفه ما امتثال دستور صاحب غدیر است که فرمود: «رُدُّوا الْحَجَرَ مِنْ حَیْثُ جَاءَ». با اعتماد به خدا و اتحاد و مقاومت، سنگ را از هر جا که آمد برگردانید. 🔹شهادت دانشمندان هسته‌ای، سرداران رشید اسلام، زنان و کودکان را تسلیت عرض می‌کنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️ از خواجه نصیر الدین طوسی و علامه حلی در گوهر شبچراغ و جواهر مکنونه نقل شده است بجهت دفع دشمن 100 مرتبه گفتن : “یا قاهِرَ العَدُوِّ یا والِیَ الوَلِیِّ یا مَظهَرَالعَجائِب یا مُرتَضی علیُ”‌ بسیار مجرب است . برای دفع دشمنان