eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
903 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کارشناس تلویزیون ترکیه: معمار راهگذر زنگزور آتاتورک است! 🔸سخنان بسیار نگران‌کننده کارشناس ترک درباره آینده منطقه 🔺برشی از قسمت هفتم مستند «شطرنج قفقاز»
1.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 وضعیت دردناک کودکان فلسطینی در غزه در سایه ادامه جنگ نسل‌کشی و قحطی 🔸تاکنون شمار شهدای ناشی از قحطی و سوءتغذیه به ۴۲۲ نفر رسیده است که ۱۴۵ نفر از آن‌ها کودک هستند.
20.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اژه‌ای: اجازه ندهیم هر مسئله‌ای به جلسه سران قوا بیاید 🔸اگر قانون نیاز داریم به مجلس ببریم نه اینکه برای خارج‌کردن یک روند از این موضوع استفاده کنیم.
3.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نتانیاهو: اتحاد اسرائیل و آمریکا تحت رهبری ترامپ از همیشه قوی‌تر است 🔸بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در جریان سفر مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، به فلسطین اشغالی، به تمجید از حمایت بی‌قید و شرط دولت ترامپ از اسرائیل پرداخت. 🔸نتانیاهو با اشاره به دیدار روبیو از دیوار ندبه، اظهار داشت: «سفر او [روبیو] گواهی بر استحکام و قدرت اتحاد میان اسرائیل و آمریکا است که به اندازه سنگ‌های دیوار غربی که امروز آن‌ها را لمس کردیم، قوی و پایدار است.» 🔸او افزود: «این اتحاد تحت رهبری رئیس‌جمهور ترامپ و وزیر روبیو و تیم آنها، به اوج قدرت خود رسیده است و ما عمیقاً از این اتحاد قدردانی می‌کنیم؛ نه تنها از طرف مردم اسرائیل امروز، بلکه به نمایندگی از یهودیانی که پیش از ما بودند و امید داشتند کشور خود را از نو بنا کنند.»
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کارشناس تلویزیون ترکیه نقشه ایجاد ترکستان و اهمیت دالان زنگزور را لو داد 🔸این کارشناس معتقد است تمامی منطقه باید به جهان ترک ملحق شود و دریای خزر را نیز دریاچه ترک می‌نامد! 🔺برشی از قسمت هفتم مستند «شطرنج قفقاز»
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 آغاز زندگی عاشقانه در حرم امام رضا(ع) 🔸عقد بالای سر حضرت، یک سنت ۱۰۰ساله است که هرروز جوانان زیادی با حضور در بارگاه رضوی زندگی مشترک خود را آغاز می‌کنند.
4.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حالا اتحادیه اروپا با اجرای مکانیسم ماشه می‌خواهد چه تحریمی علیه ما اعمال کند؟ اصلا مگر ما با اتحادیه اروپا رابطه اقتصادی داریم؟ 🔸حسن موسوی‌فرد، تحلیلگر مسائل اقتصادی : در همه این سال‌ها تحریم‌های اروپا هم علیه ایران فعال بود و با اجرای مکانیسم ماشه قرار نیست هیچ اتفاق جدیدی بیفتد.
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نابودی برنامه‌ریزی‌شده: ۵۰ هزار بی‌خانمان در شهر غزه در کمتر از یک هفته 🔸اولین رسانه فارسی‌زبان کشور فلسطین
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 زور پلیس اسپانیا به مردم نرسید 🔸مردم مادرید امروز برای هفتمین بار در رقابت‌های بین‌المللی دوچرخه‌سواری، مقابل تیم اسرائیل ایستادند. 🔸به گزارش شبکه CanalRed_TV، ایرن مونترو نماینده پارلمان اسپانیا نیز به میان مردم آمد و در کنار حامیان فلسطین علیه حضور ورزشکاران اسرائیلی اعتراض کرد. 🔸معترضان با خوابیدن روی جاده مسیر مسابقه تایم‌تریل را بستند و حتی حضور ۲۰۰۰ پلیس هم نتوانست آنها را جابه‌جا کند تا مسابقه برای مدتی متوقف شود. 🔸مونترو:« هیچ سرکوبی نمی‌تواند مانع همبستگی ما با فلسطین شود، ما از دولت می‌خواهیم که با کمک آیوسو و آلمیدا، سرکوب مبارزه علیه نسل‌کشی را متوقف کند.»
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ایجاد کریدور جعلی زنگزور برای کم کردن بعد مسافت نیست؛ مشخصا بحث‌های مختلفی مثل دسترسی کشورهای دیگر در این منطقه مطرح است 🔸سفیر ایران در ارمنستان: چرا آذربایجان در گفتمان خود ارمنستان را آذربایجان غربی می‌نامد؟ این به چه معناست؟
3.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سلام نظامی و احترام به پرچم مقدس ایران امیرحسین زارع پس از کسب مدال طلای قهرمان جهان