eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
904 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیس‌جمهور عازم کراچی شد 🔹رئیس‌جمهور در سومین مرحله از سفر رسمی خود به پاکستان پس از دیدارهای کاری در شهر لاهور، دقایقی قبل عازم شهر بندری کراچی به عنوان قلب اقتصادی پاکستان شد.
12.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمجید فیلسوف اهل سنت از سیلی ایران به اسرائیل 🔹«شیخ عمران حسین» محقق، فیلسوف و نویسنده اهل سنت: ایران به دنیا نشان داد که فناوری نظامی فوق‌العاده‌ای دارد؛ بالاتر از قدرت نظامی، شجاعت فوق‌العاده‌ ایران بود و این چیزی است که مخصوص مردم ایران است؛ امروز ایران را به خاطر شجاعتی که از خود نشان داد ستایش می‌کنیم.
14.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله پهپادی به پایگاهی نظامی در فلسطین اشغالی 🔹منابع عبری زبان اعلام کردند پایگاهی نظامی در یکی از شهرک‌های ساحلی اسرائیلی در شمال فلسطین اشغالی از جنوب لبنان هدف حمله پهپادی قرار گرفته است. 🔹این منابع تاکید کردند که پهپادها دقیقا به هدف اصابت کردند و به دنبال این حمله دود غلیظی در شمال حیفا مشاهده شده است.
تتلو: بابت همه اشتباهاتم عذرخواهی می‌کنم ▪️به تحریک یک بازیگر زن برای اغتشاشات خواندم «امیرحسین مقصودلو» در دومین جلسه رسیدگی به اتهاماتش گفت: 🔹صاحب سایت شرط‌بندی نبودم. صاحبان سایت شرط‌بندی مشخص هستند. من فقط تبلیغش می‌کردم. 🔹در آن زمان برای بنده اعلان پلیس اینترپل صادر شده بود و دستگیرم کردند. پس از دستگیری در ترکیه با کمک گردانندگان اصلی سایت شرط‌بندی و قمار آزاد شدم و برایم ویلایی خریداری کردند. 🔹در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ در آن بازه یکی از بازیگران زن کشور که اکنون ساکن ترکیه است. من را تحریک کرد تا آهنگی درست کنم. البته بعد‌ها متوجه اشتباهم شده و این اهنگ را پاک کردم. 🔹بابت همه اشتباهاتم عذرخواهی می‌کنم. tn.ai/3073743
بیشترین هزینه‌های نظامی جهان در سال ۲۰۲۳
3.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیسی: خطای صهیونیست‌ها در تعرض به خاک ایران چیزی از این رژیم باقی نمی‌گذارد رئیس‌جمهور در جمع دانشجویان و استادان دانشگاه لاهور پاکستان: 🔹نقطه مشترک نگاه مردم ایران و پاکستان دفاع از ملت مظلوم فلسطین است. ایران اسلامی دفاع از مقاومت و ملت مظلوم فلسطین را با افتخار ادامه خواهد داد 🔹ملت بزرگ ایران، رژیم صهیونیستی را در جریان حمله به کنسولگری ایران در دمشق که خلاف تمامی قوانین بین‌المللی بود،‌ تنبیه کرد. 🔹صهیونیست‌ها اگر دست از پا خطا کنند و تعرضی نسبت به خاک ایران اسلامی داشته باشند، شرایط کاملا متفاوتی برای آن‌ها رقم خواهد خورد و معلوم نیست که دیگر چیزی از رژیم صهیونیستی باقی بماند.
کارشناس یمنی: وعده صادق، اسرائیل را به لاک دفاعی فرو برد 🔹حمید عاصم، عضو هیئت مذاکره کننده یمن در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به سوالی پیرامون دلایل اقدام ایران در اجرای عملیات وعده صادق: رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، انگلیس و برخی کشورهای شرور، پا را از حد خود فراتر رفته و بر این باور بود که ایران واکنشی نشان نخواهد داد، اما پاسخ ایران که پیش تر هم اعلام شده بود، بسیار محکم‌تر و فراتر از آن چیزی بود که ما و بسیاری از تحلیلگران جهان تصور می‌کردیم. 🔹این پاسخ از نظر قدرتمندی، تعداد موشک ها و پهپادها، تاکتیک های نظامی ایران و خسارات وارده با وجود سیاه نمایی صهیونیست ها و آمریکایی ها به منظور انکار خسارات وارده، کاملا پرقدرت بود. 🔹وی با اشاره به مواضع یکی از تحلیلگران که گفته بود پاسخ به شدت قدرتمندانه بود و اگر مردم از میزان ویرانی‌هایی که در دو پایگاه نظامی اسرائیل به بار آمد اطلاع داشتند، دست کم چهار میلیون نفر فرودگاه بن گوریون را ترک می کردند، این گفته ها را نشان دهنده پاسخ پرقدرت ایران دانست که گامی در جهت تثبیت بازدارندگی ایران برابر همه کشورهای شرور و مستکبر بود. tn.ai/3073844
ابوعبیده: مقاومت همچون کوه استوار مانده است سخنگوی گردان‌های قسام: 🔹۲۰۰ روز گذشت و ارتش اشغالگر صهیونیستی همچنان در باتلاق غزه سرگردان است و از بحرانی که در آن گرفتار شده برای قتل و کشتار و ویرانگری بیشتر استفاده می‌کند. 🔹دشمن جنایتکار می‌خواهد وجهه خود را بهبود بخشد اما جز خفت و خواری دستاوردی نخواهد داشت. 🔹بعد از گذشت ۲۰۰ روز، مقاومت همچون کوه استوار مانده است. توپ اکنون در زمین جامعه صهیونیستی است اما فرصت بسیار کم است. 🔹آنچه فشار نظامی خوانده می‌شود ما را به مواضع خود و حقوق ملت خویش پایبندتر می‌کند و هرگز از آن کوتاه نمی‌آییم. 🔹واکنش هیستریک به اقدامات مقاومت در جبهه‌های مختلف بیانگر اهمیت مقاومت است. 🔹پاسخ قاطع و گسترده ایران قواعد جدیدی را وضع کرد و معادلات دشمن را برهم زد.