eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
904 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تظاهرات ضد اسرائیلی در سیدنی دقایقی بعد از خبر حمله آمریکا به تاسیسات اتمی ایران
سردار کوثری: فعلا به این نتیجه رسیدیم تنگه را ببندیم. سردار کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: 🔹مجلس شورای اسلامی به این جمع‌بندی رسیده است که تنگه هرمز را ببندد، اما تصمیم نهایی در این زمینه برعهده شورای عالی امنیت ملی است.
4.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱 | رهبر انقلاب: خدای متعال ملّت ایران را و حقیقت را و حق را، به طور قطع و یقین، پیروز خواهد کرد ان‌شاءالله ✏️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: کسانی که امور خدماتی به عهده‌شان است، کسانی که با مردم سروکار دارند، کسانی که امور تبلیغاتی و تبیینی بر عهده‌شان است، کار خودشان را باقوّت انجام بدهند و ادامه بدهند و به خدای متعال توکّل کنند. وَ مَا النَّصرُ اِلّا مِن عِندِ اللَهِ العَزیزِ الحَکیم؛ و خدای متعال ملّت ایران را و حقیقت را و حق را، به طور قطع و یقین، پیروز خواهد کرد ان‌شاءالله. ۱۴۰۴/۳/۲۸
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبیه سازی عملکرد بمب GBU 57 و دلیل اینکه چرا به رغم اصابت اونها به فردو و قدرت این بمب، صدای مهیبی در مناطق اطراف نداشته ┄┅═✧☫✧═┅┄
1.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نیروی دریایی سپاه و ناوها،موشک اندازها،پهپادها و زنبورهای سرخش در حالت آماده باش و منتظر اذن میدان ____________
- کارمند سازمان انرژی اتمی، قصد خروج از کشور توسط مرزهای احتمالا زمینی استان را دارد. -لاغر اندام قد ۱۸۰ ریش پرفسوری (شاید تراشیده باشد) -دارای پژو ۲۰۶ سفید رنگ به شماره انتظامی ۱۰- ۵۱۵ن۵۸ - احتمال دارد برای پوشش نسوان یا کودک به همراه داشته باشد. - در صورت رؤیت فرد مذکور با شماره ۱۱۴ و 113تماس بگیرید. منتشر کنید.
🔰درخواست وقیحانه تروئیکای اروپایی از ایران! 🔸تروئیکای اروپایی طرف توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ با ایران (انگلیس، آلمان و فرانسه) امروز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای مشترک درخواست وقیحانه ای را از تهران در ارتباط با اقدام تلافی جویانه اش مقابل حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران مطرح کردند. 🔸در بیانیه مشترک صادره از سوی تروئیکای اروپایی آمده است: ما از ایران می‌خواهیم هیچ اقدامی که منطقه را بی‌ثبات کند، انجام ندهد! از تهران می‌خواهیم که وارد مذاکراتی شود که منجر به توافق بر سر برنامه هسته‌ای‌اش شود! 🔸تروئیکای اروپایی در این بیانیه بدون محوم کردن تجاوز آمریکا و اشغالگران صهیونیست به ایران «بر ضرورت کاهش تنش در منطقه تأکید کردند!»
13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بدون تعارف با خانواده‌ای که خودروی آن‌ها مورد حمله صهیونیست‌ها قرار گرفت و یک مادر باردار به شهادت رسید
16.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 جنگ ترکیبی به امید براندازی 🔸وقتی اینترنشنال توپخانه رسانه‌ای صهیونیست‌ها می‌شود.
🔰 شهادت فرمانده شجاع تیپ ۷۱ پیاده مکانیزه ابوذر در دفاع از مرزهای غرب کشور 🔸به گزارش روابط عمومی ارتش، در پی مقابله با حمله پهپادی روز گذشته رژیم منحوس و متجاوز صهیونی به منطقه نفت شهر، سرتیپ دوم علی حسین محمدی فرمانده تیپ تیپ ۷۱ پیاده مکانیزه ابوذر به همراه سرهنگ مهدی شریفی، سرگرد سعید رنجبر، سروان میلاد اعظمی، سرباز امیر حسین قاسمی و سرباز سلمان ململی که در دفاع از مرزهای غربی کشور تا آخرین نفس ایستادگی کردند به مقام شهادت نایل آمدند. 🔸امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، ضمن تبریک و تسلیت شهادت تعدادی از همرزمانش، گفت: دلاورمردان نیروی زمینی ارتش با شجاعت، دلیرمردی و رشادت در اقصی نقاط کشور مشغول حراست از مرزها و امنیت کشورهستند. 🔸تیپ ۷۱ پیاده مکانیزه ابوذر در دوران دفاع مقدس اولین و آخرین یگانی بود که مورد تهاجم دشمن بعثی قرار گرفت و دلاورمردان این تیپ توانستند در مقابل دشمن ایستادگی کرده و نماد مقاومت و سلحشوری را بر سینه خود بیاویزند. امروز نیز بار دیگر رزمندگان دلاوراین تیپ در حال دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بودند که مورد حمله پهپادی رژیم کودک کش قرار گرفته و در حالی که با رشادت و تا آخرین نفس از کیان اسلامی دفاع کردند به شهادت رسیدند.