eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
905 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
29.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑حسن روحانی: باید کانال تلویزیونی خصوصی داشته باشیم🛑 ♦️ در زمینه سیاست خارجی تخاصم‌هایی که ضرورت ندارد، دشمنی‌هایی که ضرورت ندارد، کنار بگذاریم رییس‌جمهور پیشین ایران: 🔹 ما دستگاه تبلیغاتی ملی و داخلی را باید تقویت کنیم. تقویت به این نیست که مدیر صداوسیما عوض شود، حالا آن هم مدیر قوی‌تر باشد البته بهتر است. ما باید کاری کنیم صدای مردم به گوش همدیگر برسد. 🔹 دو، سه، چهار کانال ملی داشته باشیم، مال دولت باشد. ۱۰، ۲۰، ۳۰ کانال هم داشته باشیم خصوصی باشند، مال مردم باشد، البته در چارچوبی با نظارت جمعی. 🔹 اگر می‌خواهیم خواست مردم را عمل کنیم، نیروهای مسلح را ببریم در وظایف ذاتی خودشان. دستگاه اطلاعاتی درست کنیم که تنها کارش، اطلاعات باشد. مگر در کشورهای دیگر کارهای اقتصادی را نیروهای مسلح انجام می‌دهند؟ 🔹 در زمینه سیاست خارجی تخاصم‌هایی که ضرورت ندارد، دشمنی‌هایی که ضرورت ندارد، کنار بگذاریم. 🔹 اگر یک ملت ۹۰ میلیون پشت سر حاکمیت باشد، محال است آمریکا و اسرائیل، ناتو و همه دست به دست هم بدهند، بتوانند یک ملت را شکست دهند. ✍ اصلاحات نیوز پ.ن: در این برهه حساس حسن روحانی دنبال چی می‌گردد ؟ اسم این حرف ها و حرکات بجز خیانت مردم و انقلاب اسلامی چیز دیگری است
040612 🔰 *افزایش توجه افکارعمومی به ویژه نسل جوان، نسبت به برنامه رئالیتی شوی * *برنامه زن روز که یک رئالیتی شو با محوریت مد و فشن است، از آغاز همین هفته پخش آن در یوتیوب آغاز شده و با سرعت چشمگیری در حال جذب مخاطب است.* این برنامه محصول سال ۲۰۲۵ در کشور ترکیه بوده و *مجری آن مهناز افشار،* بازیگر سابق تلویزیون و سینمای ایران است. داوران برنامه شامل *مارال صفری (مشاور مد و طراح لباس)، شیرین مقدم (فشن بلاگر و استایلیست) و پدرام علیزاده (کارشناس زیبایی و گوینده تلویزیون)* می‌باشند. 🔸 نگرانی مهم، *افزایش توجه و مشارکت قشر جوان و جامعه احساسی به برنامه‌ای است که سبک زندگی و پوشش غربی را ترویج می‌کند و به نوعی با ارزش‌های فرهنگی و اصول حجاب اسلامی فاصله دارد.* 🔹 قسمت اول این برنامه *بیش از 1 میلیون بار بازدید در یوتیوب داشته* و ویدئوهای تقطیع شده آن در اینستاگرام مهناز افشار، داوران و شرکت کنندگان بسیار دیده و دنبال شده است. 🔸 *انتشار این ویدئوهای کوتاه و تأثیرگذاری فراوان آن‌ها در فضای مجازی، خود عاملی است برای تسریع روند نفوذ سبک زندگی ناسازگار با فرهنگ اصیل ایرانی-اسلامی در میان جوانان.* 🔹 *برنامه زن روز علاوه بر نمایش رقابت بر سر مد و لباس که در بسیاری موارد لباس‌های نامتعارف و خلاف آموزه‌های دینی به چشم می‌خورد، نوعی عادی‌انگاری سبک زندگی غربی و بی‌توجهی به احکام پوشش شرعی را ترویج می‌کند.* 🔸 با توجه به استقبال بالا و واکنش‌های فراگیر در فضای مجازی، «زن روز» توجه زیادی از افکار عمومی به ویژه نسل جوان را به خود جلب کرده است و *به عنوان جایگزین برنامه پرحاشیه «عشق ابدی» توجه‌ها را به سمت خود جلب نموده است.* این موضوع موجب نگرانی بسیاری از کارشناسان فرهنگی و بخشی از مخاطبان شده که نسبت به اثرات سوء این جریان‌ها هشدار می‌دهند. با وجود واکنش‌ها و نقدهای جدی بخشی از افکار عمومی به محتوای برنامه، *شیفتگی و کنجکاوی برای دنبال کردن رقابت‌ها و نتیجه آن باعث شده است برنامه همچنان بتواند مخاطبان گسترده‌ای جذب کند.*
⭕️ تصاویر ماهواره‌ای جدید از مرکز تحقیقاتی هسته‌ ای شیمون پرز در نزدیکی شهر دیمونا، نشان‌دهنده عملیات ساخت‌ و ساز گسترده در این تأسیسات جهت ساخت یک راکتور جدید را نشان میدهد.
⭕️کروبی: مذاکره مستقیم با برای برداشتن سایه تحریم و جنگ ضروری است. ✍یک مُشت فسیلِ عقب‌مانده‌ی سیاسی در مملکت داریم که تا خرخره غرق در دنیاطلبی و توهمات ذهنی و القائات اطرافیان‌شان هستند. آمریکا علیه ایران وسط مذاکرات هم این احمق‌ها را هوشیار نکرد!
واکنش دختر شهید لاجوردی به فشارها برای پایان زودهنگام دادگاه منافقین 🔹هم‌زمان با افشای اسناد جدید از جنایات گروهک تروریستی منافقین در دادگاه، وکیل شکات اعلام کرد که از سوی برخی فشارهایی برای اتمام هرچه سریع‌تر جلسات این دادگاه وارد شده. 🔹زهرۀ سادات لاجوردی در این مورد می‌گوید: حالا که بعد از ۴ دهه، جنایات وحشیانۀ منافقین درحال رسیدگی است، چرا عده‌ای از ادامۀ جلسات واهمه دارند و می‌خواهند بر این جنایات سرپوش بگذارند؟ چه دلیلی دارد دادگاهی که درحال تبیین اقدامات این گروهک است، سریع خاتمه یابد؟ 🔹این‌ها زمانی که داعشی در کار نبود، بدترین جنایت‌ها و وحشیانه‌ترین شکنجه‌ها را انجام دادند و نام آن را «عملیات مهندسی» گذاشتند. 🔹از قوه‌قضائیه می‌خواهیم بدون توجه به فشارها، این دادگاه را با دقت و بدون شتاب‌زدگی تا حصول نتیجه و صدور حکم نهایی ادامه دهد.
2.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 وزیر نفت: مشکلی در فروش نفت نداریم، اسنپ‌بک هم تاثیر چندانی نخواهد داشت
3.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 چرا روسیه در ایام جنگ ۱۲ روزه کمک نظامی نکرد؟ قاضی‌زاده هاشمی: 🔸دولت رئیسی در سند راهبری ۲۵ ساله با روسیه بند همکاری نظامی گذاشت ولی دولت پزشکیان حذفش کرد چون نخواستن باشه! 🔸رابطه ما با چین و روسیه پایاپای هست و هر اندازه که از اونها حمایت کردیم اونها هم حمایت کردند. چینی‌ها و روسها معتقدند که یک تمایل غرب‌گرایانه در ایران وجود دارد.
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 شیطان اسم گناه را عوض می‌کند تا گناه را قابل قبول جلوه بدهد! 🔸این خواننده غربی که چشمش به جریان فساد در غرب باز شده، همان حدیث امیر بیان علی علیه السلام را تکرار می‌کند که؛ إنّ الشَّيطانَ يُسَنِّي لَكُم طُرُقَهُ و يُرِيدُ أن يَحُلَّ دِينَكُم عُقدَةً عُقدَةً و يُعطِيَكُم بالجَماعَةِ الفُرقَةَ. 🔺(همانا شيطان راه‌هاى خود را براى شما آسان مى‌نمايند و مى‌خواهد گره‌هاى [محكمِ] دين شما را يكى پس از ديگرى سست گرداند و به جاى اتحاد، به شما تفرقه دهد.)
📹 پروژه فتح پس از ۱۲ سال «فتح» شد 🔸پروژه میدان فتح به عنوان یکی از مهم‌ترین پازل‌های اتصال جنوب بزرگراه یادگار امام (ره) به بزرگراه آزادگان و آزادراه تهران-ساوه است.
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
🔴 مجوز به این کنسرت غلط است فراخوان ضد انقلاب برای کنسرت شجریان، مراقب مباحث امنیتی و کشته سازی
🔰‌معاون شهردار تهران: بی تجربگی معاونت هنری ارشاد کنسرت میدان آزادی را لغو کرد 🔸دوشنبه یکی از همکاران سابق معاونت اجتماعی و سپس احمدی مشاور وزیر ارشاد تماس گرفت و گفت قرار است چند شب کنسرت در میدان آزادی برگزار شود؛ اولین اجرا جمعه با حضور همایون شجریان است. درخواست همکاری از شهرداری منطقه ۹ مطرح شد و پاسخ ما مثبت بود. 🔸چون زمان کمی تا روز کنسرت مانده بود، تصور ما این بود که مقدمات قانونی و تمهیدات اجرایی از قبل فراهم شده و فقط ما بی‌خبر بودیم که الان اطلاع دادند. اما سه‌شنبه مشخص شد برنامه هنوز از شورای تأمین استانداری مجوز نگرفته است. 🔸سه‌شنبه بعدازظهر، مصوبه استانداری به شهرداری رسید. شهرداری منطقه ۹ اعلام کرد فراهم‌سازی مقدمات اجرای مراسم در میدان آزادی ممکن نیست؛ نظر مشترک همۀ دستگاه‌ها همین بود. 🔸پیشنهاد جایگزین برگزاری کنسرت در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی بود با بلیت رایگان. 🔸مسئولان دولتی از جمله خانم بهروز آذر (معاون رئیس‌جمهور) و آقای احمدی(مشاور وزیر ارشاد) پیگیری کردند. همه اذعان داشتند معاونت هنری وزارت ارشاد باید یک ماه قبل جلسات هماهنگی برگزار می‌کرد اما غفلت شده و زمان زیادی از دست رفته. 🔸با خانم فروزان تهیه‌کننده همایون شجریان گفت‌وگو کردم و درباره تمهیدات فنی، صوتی و مدیریت جمعیت پیشنهادهایی دادم. 🔸درخواست شد تا زمان تصمیم‌گیری نهایی، مکانی برای دپوی تجهیزات در اختیار گروه قرار گیرد و ما نیز پذیرفتیم. 🔸براساس آنچه دریافتم، یا به‌دلیل بی‌تجربگی معاونت هنری وزارت ارشاد مقدمات فراهم نشده یا برخی در تلاش برای انداختن تقصیر بر گردن شهرداری هستند. عملیات رسانه‌ای علیه شهرداری در فضای مجازی، گمانۀ دوم را تقویت می‌کند.
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
🔴 مجوز به این کنسرت غلط است فراخوان ضد انقلاب برای کنسرت شجریان، مراقب مباحث امنیتی و کشته سازی
🔰‌ کنسرت همایون شجریان و حاشیه‌سازی مدیر نابلد برای دولت 🔸خبرگزاری فارس در گزارشی پیرامون مکان برگزاری کنسرت همایون شجریان نوشت: برنامه‌ریزی ضعیف معاونت هنری وزارت ارشاد برای برگزاری کنسرت همایون شجریان در میدان آزادی، تنها ۴۸ ساعت قبل از زمان برگزاری، منجر به انتقال این رویداد به ورزشگاه آزادی شد. به گزارش منابع مطلع، این معاونت هیچ‌یک از هماهنگی‌های ضروری با نهادهای مربوطه را انجام نداده بود. 🔸تنها ۴۸ ساعت مانده به زمان برگزاری کنسرت همایون شجریان در میدان آزادی، مشخص شد معاونت هنری وزارت ارشاد که متولی اصلی برنامه‌ریزی این رویداد بوده، هیچ‌گونه هماهنگی اجرایی با نهادهای ذی‌ربط انجام نداده است. 🔸به گزارش منابع مطلع، این معاونت به سرپرستی «نادره رضایی» بدون اطلاع‌رسانی و هماهنگی با سازمان‌های ضروری همچون نیروی انتظامی، اورژانس، پلیس راهور و شهرداری تهران، تنها بر روی کاغذ نسبت به طراحی این رویداد اقدام کرده بود. 🔸یک مقام مسئول در شهرداری تهران در این رابطه گفت: «برای رویدادی در این مقیاس که جمعیت زیادی را به خود جذب می‌کند، برنامه‌ریزی اجرایی و هماهنگی با تمام نهادها از هفته‌ها قبل ضروری است. این درحالی است که معاونت هنری ارشاد توقع داشت تنها در ۴۸ ساعت تمام این الزامات از جمله استقرار سیستم‌‎های صوت‌وتصویر، تمهیدات ترافیکی، مراقبت‌های پزشکی، انتظامی و ... فراهم شود.» 🔸این بی‌تدبیری موجب شد تا دولت در آخرین لحظات وارد شود و دستور انتقال محل برگزاری کنسرت از میدان آزادی به ورزشگاه آزادی را صادر کند. 🔸همایون شجریان، خواننده این کنسرت، نیز پیش از این در صفحه اجتماعی خود تأکید کرده بود: «لااقل باید ۲ ماه قبل این برنامه‌ریزی انجام می‌شد.» 🔸متولیان برگزاری رویدادهای مشابه با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای چنین کنسرتی نیازمند ماه‌ها زمان است، ابراز تعجب کردند که چگونه متولی اصلی رویداد نسبت به این بدیهیات بی‌توجه بوده است. 🔸اگرچه برخی تحلیل‌ها درباره وجود انگیزه‌های سیاسی در این ماجرا مطرح شده، اما سابقۀ مدیریتی نادره رضایی و حواشی پیشین، این موضوع را بیشتر به نابلدی و بی‌تجربگی مدیریتی نسبت می‌دهد تا دلایل سیاسی. 🔸این اتفاق، باعث تا همایون شجریان تلویحا اعلام کند که کنسرت را برگزار نمی‌کند تا بار دیگر حاشیه‌‎سازی مدیر نابلد وزارت ارشاد هزینه به دولت تحمیل کند.