eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
905 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 قالیباف: جوانان دهه‌های ۶۰ و ۷۰ و ۸۰ در جنگ ۱۲ روزه محکم‌تر و جدی‌تر از جوانان دهه‌های ۱۳۳۰ و ۱۳۴۰ به میدان آمدند 🔸رئیس مجلس در همایش «ستارگان شهر؛ نکوداشت چهره‌های درخشان انقلاب اسلامی»: خیلی اوقات اتفاق می‌افتاد با شهید سلیمانی، شهید کاظمی و شهید حاجی زاده بحث و صحبت میکردیم که آیا جوان های امروز و متولدین دهه ۶۰ و ۷۰ مثل متولدین دهه ۳۰ و ۴۰ اگر شرایط سخت باشد پای کار هستند پای جبهه هستند جان فدایی می‌کنند؟ می‌ایستند و از کیان این کشور و این مردم و این نظام دفاع می‌کنند؟ با تردید به این نگاه می‌کردیم. 🔸وقتی جنگ ۱۲ روزه اتفاق افتاد من در مراسم چهلم این شهدا در هوافضای سپاه گفتم شهید حاجی زاده! شهید کاظمی! شهید سلیمانی! امروز در جمع ما نیستید ولی روح شما ناظر بر این جلسه است و اینکه جوان‌های دهه های ۶۰ و ۷۰ و ۸۰ محکم‌تر و جدی‌تر از جوانان و متولدین دهه‌های ۱۳۳۰ و ۱۳۴۰ به میدان آمدند.
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 زاکانی: استمرار انقلاب اسلامی جز با حضور و آگاهی مردم ممکن نبود شهردار تهران در همایش «ستارگان شهر؛ نکوداشت چهره‌های درخشان انقلاب اسلامی»: انقلاب اسلامی انفجار نور بود و امام خمینی (ره) و مردم قهرمان اون بودند که دو بعد استبدادزدایی و استکبار ستیزی رو در دستور کار داشتند 🔸پرونده این انقلاب، ۳۶ سال پس از رحلت امام عظیم‌الشأن، توسط رهبر عزیز انقلاب حفظ شد و روز به روز پرچم آن برافراشته‌تر شد، ملت عزیز ایران نیز پشتوانه های اساسی این استمرار را رقم زدند 🔸هر فرد یا مجموعه‌ای که تحولی در حوزه آزادی مردم ایجاد کرد، با سد آهنین رهبری مواجه شد. آنانی که به دنبال تغییر قانون اساسی یا تعبیر انتخابات بودند، موفق نشدند 🔸رهبری انقلاب اسلامی با آگاهی، اندیشه و بیداری مردم، مانع بازگشت دوره سیاه گذشته شد. در حوزه استکبار، انقلاب اسلامی هم در نظر و هم در عمل، حرف‌های جدیدی برای جامعه جهانی داشت
🔴برخی از موافقین توافق قاهره (عراقچی-گروسی) منتقدان را متهم میکنند که متن را نخوانده نقد میکنند! بنده نظری ندارم (چون متن را ندیده‌ام)، اما ۲سوال: ۱. شما که موافقید مگر متن را خوانده‌اید؟! ۲. چرا متن را منتشر نمی‌کنید؟! دشمن که در جریان جزئیات قرار دارد. مردم خودمان نامحرمند؟ ✍🏻حجت‌الله عبدالملکی
🔰پیام رهبر انقلاب به قهرمانان تیم ملی کشتی آزاد: ️ از تلاش اعجاب‌انگیز و رفتار تحسین‌آمیز شما تشکّر میکنم / آفرین بر شما 🔸️ در پی قهرمانی تیم ملّی کشتی آزاد در مسابقات جهانی ۲۰۲۵، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی از تلاش اعجاب‌انگیز و رفتار تحسین‌آمیز قهرمانان کشتی آزاد کشورمان تقدیر کردند. متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است: 🔸بسم الله الرّحمن الرّحیم از قهرمانی جهانی تیم کشتی به خاطر تلاش اعجاب‌انگیز و سپس رفتار تحسین‌آمیزش تشکّر میکنم. آمیزه‌ی قدرت و معنویّت، آفریننده‌ی ارزشهای والا است. آفرین بر شما! سیّدعلی خامنه‌ای ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ 🔸تیم ملّی کشتی آزاد جمهوری اسلامی ایران، پس از ۱۲ سال قهرمان مسابقات جهانی کشتی شد و ششمین قهرمانی ایران را در تاریخ این رقابت‌ها ثبت کرد.
انتقاد خبرگزاری تسنیم تز رفتار پزشکیان 🔰بعضی پروتکل‌ها حق‌الناس است آقای رئیس‌جمهور! 🔸خبرگزاری تسنیم طی مطلبی به برخورد خارج از عرف دیپلماتیک مسعود پزشکیان در مواجهه با اردوغان واکنش نشان داد و نوشت: 🔸نوع مواجهه امروز آقای مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، با اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در شبکه‌های اجتماعی بسیار بحث‌برانگیز شده است. 🔸میزانسن این مواجهه به نحوی است که اردوغان بر روی صندلی نشسته و آقای پزشکیان که ایستاده، خم شده و با او مصافحه می‌کند. 🔸این نوع رفتارهای بحث‌برانگیز از آقای پزشکیان طی ماه‌های اخیر بعضاً تکرار هم شده و انتقادهایی را نیز در پی داشته است. 🔸پروتکل‌ها وحی منزل نیستند، امّا بسیاری از آنها به نوعی است که رعایت آن با حفظ شأن تناسب دارد. آقای پزشکیان در ابتدای ریاست‌جمهوری، گفتند که خیلی با پروتکل‌ها میانه‌ای ندارند؛ این جمله درباره برخی پروتکل‌های معیوب نه تنها اشکالی ندارد، بلکه پسندیده هم هست. 🔸مثلاً پروتکل‌هایی در داخل که تشریفات اضافی برای یک مسئول تلقی شود، عدم رعایتش بد نیست، خوب هم هست. 🔸پروتکلی که مسئول را بدون جهت از مردم دور کند و مثلاً برای مسئولی که هیچ تهدید امنیتی ندارد، در نماز جمعه با نرده بین او و مردم فاصله بیندازد، حتماً رعایت‌نکردنش بهتر از رعایتش است. 🔸و یا پروتکل‌هایی که القا کننده سلسله مراتب‌های نالازم و غیراسلامی و یادآور رابطه ارباب و رعیتی میان مسئولان با دیگر مدیران یا مردم باشد، حتماً پروتکل‌های غلطی است. 🔸امّا بعضی پروتکل‌ها، بویژه در روابط بین‌الملل، مانند نحوه مواجهه مقامات با یکدیگر، چیدمان ایستادن یا نشستن، نحوه‌ی مصافحه یا نحوه سخن گفتن و ... با شأن کشورها و ملت‌ها سر و کار دارد و عدم رعایت آنها نه تنها تواضع و نقطه مثبت تلقی نمی‌شود، بلکه بار منفی هم دارد. 🔸بعضی از پروتکل‌ها در مناسبات بین‌الملل از آنجا که با عزت ملی سر وکار دارد،‌ حق‌الناس محسوب می‌شود. مردم یک کشور حق دارند مسئول خود را در این روابط، با صلابت و در جایگاه متناسب با قدرت و عزت کشور ببینند. 🔸آقای پزشکیان حتماً تاکید دارد که با اخلاص و با رعایت تشریفات کمی در این مقام حضور یابد؛ او بارها هم گفته که خود را در مقام رئیس‌جمهور بالاتر از مردم عادی نمی‌بیند. 🔸این یک موضع بسیار پسندیده است، اما رعایت بسیاری از پروتکل‌ها در حوزه بین‌الملل، بویژه آنها که با جایگاه کشور سر و کار دارد، منافاتی با تواضع ندارد!
🔰قابی از آوارگی مردم شهر غزه پس از حمله امروز صهیونیست‌ها
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مسأله دالان جعلی زنگزور برای ما مسأله مرگ و زندگی است 🔸مدیر شبکه ارمنستانی ری اوپن مدیا: کل کشور مخالف دالان جعلی زنگزور است. 🔸نسبت اعتماد مردم ارمنستان به ایران طبق نظرسنجی یک شرکت آمریکایی در سطح بالایی قرار دارد. 🔻برشی از قسمت هشتم مستند «شطرنج قفقاز»
16.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ایران، برنده رقابت میان شرکت‌های ترکیه‌ای و چینی برای اجرای پروژه پل مرزی بین ارمنستان و گرجستان 🔻برشی از قسمت هشتم مستند «شطرنج قفقاز»
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مسأله دالان جعلی زنگزور برای ما مسأله مرگ و زندگی است 🔸مدیر شبکه ارمنستانی ری اوپن مدیا: کل کشور مخالف دالان جعلی زنگزور است. 🔸نسبت اعتماد مردم ارمنستان به ایران طبق نظرسنجی یک شرکت آمریکایی در سطح بالایی قرار دارد. 🔻برشی از قسمت هشتم مستند «شطرنج قفقاز»
. ❇️پیام نشست دوحه به تلاویو ؛ قرمز یا سبز❇️ ✍ پورخردمند نشست اضطراری دوحه که به درخواست امیر قطر در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک این کشور با هدف ترور رهبران حماس صورت گرفته بود ؛ بعد از دو روز در دو سطح وزرای خارجه و سران کشورهای اسلامی با صدور بیانیه ای به کار خود پایان داد . در یادداشت قبلی که قبل از این نشست نگاشته شده بود اشاره کرده بودم که جهان اسلام در آتش بی عملگی می سوزد و به سخن آلون میزراحی استناد شده بود که استثمار کشورهای حاشیه خلیج فارس توسط آمریکا و اسرائیل بخاطر قدرت نظامی آنها نیست بلکه بخاطر بز دلی ؛ نوکر مآبی و احساس حقارت اعراب حاصل می شود . اظهاراتی از سر یاس و ناامیدی و ترس از سوی سران برخی از کشورها و اظهارات امیدوار کننده ای از سوی برخی دیگر از سران کشورهای اسلامی وجود داشت بطوریکه : 1️⃣ قطر خواهان اقدامی فراتر از یک بیانیه بود اما نخست وزیر این کشور اعلام کرده که روابط خود را با آمریکا بیش از پیش تقویت خواهد کرد آنهم در شرایطی که سامانه پاتریوت آمریکا فعال نبود و حتی سامانه های دفاعی خود قطر هم نتوانست فعال شود . 2️⃣ مصر ائتلاف نظامی علیه رژیم صهیونیستی را پیشنهاد داد . 3️⃣ امارات و سعودی موافق اقدام عملی نبودند . 4️⃣ عمان پیشنهاد تحریم اقتصادی و سیاسی اسرائیل را در نظر داشت . 5⃣ لبنان خواهان صلح با اسرائیل گردید . 6⃣ ایران خواهان اقدام موثر سیاسی ؛ اقتصادی و در صورت لزوم نظامی بر علیه رژیم متجاوز اسراییل گردید . ماجرا به همین جا ختم نشد با کمال تأسف باید گفت همان کور سوی امید هم در بیانیه ای بی خاصیت و فقط در حد ابراز همبستگی ظاهری با قطر و محکومیت ظاهری اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی از بین رفت و عملا ثابت گردید که بی عملگی و تشتت و چند دستگی بر اجلاس سایه افکنده بود . آنچه دردآور است اینکه ؛ نشست اضطراری دوحه نه چراغ قرمز و خط و نشان کشیدن و تهدید کردن رژیم صهیونیستی به اقدامات عملی در قطع رابطه سیاسی ؛ اقتصادی و حتی اقدام نظامی ؛ بلکه چراغ سبز برای شرارت و تجاوزات بعدی رژیم خون‌آشام به کشورهای دیگر بود و سوگمندانه متن بی خاصیت بیانیه راه را برای اقدامات شرورانه آمریکا و اسراییل هموارتر کرد . هنوز چند ساعت از صدور بیانیه نگذشته بود که نتانیاهو فرمان حمله به سوریه ؛ مواضع و تجهیزات ترکیه در سوریه ؛ لبنان و یمن را صادر و بلافاصله عملیاتی نمود و کشورهای دیگر را هم تهدید به حملات مشابه کرد . نه تهدید مشترک ؛ نه منافع مشترک ؛ نه عربیت ؛ نه اسلامیت و نه هیچ چیز دیگر نتوانستند کشورهای عربی و اسلامی را حول محور مشترک جمع کند ؛ آبادی میخانه ز ویرانی ماست . سخن آن راننده قابل تامل هست که پشت کامیون خود نوشته بود : DONT SOUND THE HORN 50+ ISLAMIC COUNRIES ARE SLEEPING « بوق نزنید پنجاه کشور اسلامی در خواب هستند » فرمایش معصوم را فراموش نکنیم که هر کس بخوابد با لگد دشمن بیدار می شود . امروز نه وقت خواب که وقت بیداری ست . دل بستن به دشمن ؛ کمر شکستن دارد و ذلت و خواری به دنبالش . راستی این بود عادی سازی روابط اعراب با اسرائیل در قالب پیمان ابراهیم ؟ ترتیبات امنیتی پر طمطراق و پر هزینه اعراب با آمریکا کی به کارشان می آید ؟ اتحادیه عرب ؛ سازمان کنفرانس اسلامی ؛ شورای همکاری خلیج فارس و ناسیونالیسم عربی ؛ فقط اسم دارند و رسم ندارند ؟ نشست دوحه ؛ دورهمی ساده و عکس یادگاری و دیگر هیچ . https://eitaa.com/ghotbnama1
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 قدرت‌های بزرگ فرو می‌ریزند، ایران باقی می‌ماند 🔹من از روی روحیه دادن صحبت نمی‌کنم؛ من ایران را خوب می‌شناسم. شاید بیش از هر عرب دیگری ایران را می شناسم همه کسانی که برنامه‌ریزی می‌کنند، با تکیه بر نفت و غیرنفت، با امنیت و نیروهای نظامی و با اتکا به قدرت‌های بزرگ و دولت‌های منطقه، همه فرو خواهند پاشید و ایران باقی خواهد ماند. 📌سید حسن نصرالله، دبیرکل شهید حزب‌الله @Abuhossein