eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
904 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تودهنی جوان آمریکایی به خبرنگار شبکه صهیونیستی اینترنشنال با در دست داشتن پرچم ایران 🔺من پرچم ایران را به دست گرفتم چون ایران ضد صهیونیستی‌ترین کشور دنیاست و ما از آن‌ها و سیاست‌هایشان حمایت می‌کنیم!
🔴چه کسی پیشنهاد ثبت حقوق بشر اسلامی را به سازمان ملل داد؟ 🔹به بهانه سالروز شهادت «سید اسدالله لاجوردی»؛ شهید «سیداسدالله لاجوردی» کسی بود که شیوه‌نامه زندانبانی اسلامی را نوشت، پیشنهاد ثبت حقوق بشر اسلامی در سازمان ملل را داد و برای هر کسی که در زندان قرآن یاد می‌گرفت، امتیاز قائل می‌شد.
3.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وضعیت مملکت اینجوری شده نه حجاب داره نه موتورش پلاک داره نه گواهینامه داره....
🔴پیام ویژه مخبر به پزشکیان: سرپرست سابق ریاست‌جمهوری از آمادگی همه‌جانبه خود و اعضای دولت سیزدهم برای همراهی و همکاری با دولت چهاردهم خبر داد
🔻جولان پول‌های سرگردان در قرعه‌کشیِ خودرو 🔹️ثبت‌نام در قرعه‌کشی ایران‌خودرو ۲۹ مرداد پایان یافت و هرچند این شرکت تا روز قرعه‌کشی تعداد افراد ثبت‌نامی و تعداد خودروهای عرضه شده را اعلام نمی‌کند؛ اما آمارها نشان از ثبت‌نام تقریباً ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در این طرح دارد که از این تعداد یک میلیون ۱۰۰ هزار نفر در طرح عادی ثبت‌نام کرده‌اند. 🔹️در طرح عادی ثبت‌نام کنندگان باید هرکدام ۲۳۰ میلیون تومان در حساب بانکی خود بلوکه کنند که این پول تا روز قرعه‌کشی و مشخص شدن برندگان قابل برداشت نخواهد بود. 🔹️ثبت‌نام یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در این طرح به معنای بلوکه شدن ۲۵۳ هزار میلیارد تومان است که رقم بسیار بالایی است. 🔹️کل بودجۀ عمرانی کشور در سال جاری ۴۰۰ هزار میلیارد تومان مصوب شده؛ بنابراین حجم پول بلوکه شده در این طرح بیش از نیمی از بودجه عمرانی است.
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روزنامه نگار آمریکایی‌: اگر انسان باشی نمی‌توانی به وضعیت غزه واکنش نشان ندهی...
🇮🇷سخنگوی وزارت دفاع: اسلحه «مصاف» بتدریج جایگزین ژسه می‌شود.
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حرکت خودجوش مردم در حرم امام حسین علیه السلام در واکنش با حملات اسرائیل
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اسرائیل در آستانۀ فاجعۀ بزرگ؛ نگرانی شدید بی‌بی‌سی از تیررس قرار گرفتن قبله‌گاه بهاییان در حملات ایران و حزب‌الله! احساس کلی در حیفا، احساس ترس و نگرانی است؛ همه جا سوت‌وکور است و افراد بیرون نمی‌آیند!
♨️ آزادی ✍ شعار آزادی می‌دهند؛ از آزادی بیان تا آزادی های دیگر! اما خدا نکند با آنها مخالفت کنی! آنچنان در رسانه‌هایشان تو را بی آبرو می‌کنند تا حالت جا بیاید و دیگر خلاف نظر آنها حرفی نزنی! می‌گویند بگذارید زنان باشند و هر چه می‌خواهند بپوشند! اما در فتنه ززآ دیدیم چگونه به زنان محجبه حمله می‌کردند! 🔻 حقیقت این است که از آزادیِ واژه آزادی هم سوءاستفاده می‌کنند! اگر منطق‌شان آزادی در پوشش است، پس چرا یک زن چادری را برنمی‌تابند؟! میخواهی بدانی چرا؟ چون خود آنها هم را قبول ندارند.. فقط شعارش را می‌دهند! می‌فهمند که آزادی مطلق معنا ندارد. 🔻 ما باید بفهمیم همان‌هایی هم که شعار آزادی‌شان گوش عالم را کر کرد، خودشان آزادی مطلق را قبول ندارند! در نتیجه ما نباید فریب این شعارهای زیبنده‌ی توخالی را بخوریم؛ باید بر سر مواضع خود ایستاده و با مقابله کنیم.