eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
904 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 عادی شدن ولنگاری فرهنگی برای مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ کشف حجاب گسترده در برابر دیدگان مدیران وزارت فرهنگ در جشنواره مورد حمایت وزارت فرهنگ!
19.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روایت جالب سخنگوی سپاه از نبرد چشم‌درچشم در جنگ ۱۲ روزه 🔸برشی از ویژه برنامه تلویزیونی "سنگر مشترک"، روایتی از همدلی مردم ایران از دفاع مقدس ۸ ساله تا جنگ ۱۲ روزه
31.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پیچش مو... روایتی ساده از یک موضوع پیچیده! 🔸️ تماشای این اثر به موافقین و مخالفین بحث «پوشش اجباری» توصیه می‌شود.
12.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 از معاهده مجمل تا برجام؛ تکرار یک الگوی خسارت‌بار 🔸در زمان قاجار معاهده ای با انگلیسی‌ها به نام مجمل امضا می‌شود. در متن این معاهده آنچه که ایران باید انجام دهد، بسیار دقیق و زمانبندی شده آمده و تعهدات انگلیس با حرف‌های کلی مشخص شده است. 🔸شما می‌بینید دوباره همین مدل در برجام تکرار شده؛ آنچه که ایران باید انجام دهد دقیق ذکر شده است اما طرف مقابل هیچ تضمینی به اجرای تعهداتش ندارد و میگوید به آنها عمل نمی‌کنم.
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 قطر؛ الگوی مطلوب غرب‌گرایان که امروز خود قربانی شد 🔸پس از جنگ تمدنی ۱۲ روزه غرب علیه ایران، مشخص شد بسیاری از حرف‌ها از این قبیل که؛ مذاکره کنیم مساِل حل می‌شود، با توافق ۲۰۰۰ میلیارد دلار سرمایه جذب می‌شود، غلط است، طرف مقابل در میانه مذاکرات حمله نظامی کرد؛ هم خودش هم نوچه‌اش. 🔸حالا در فراری روبه جلو می‌گویند پارادایم باید تغییر کند! اتفاقا پارادایمی که باید تغییر کند پارادایم شماست که تجویز غلط برای مساِل کشور داشتید. حالا قطر کدام پارادایم را تغییر دهد‌!؟ قطر که نسخه‌های شما را داشت؛ پایگاه نظامی در اختیار آمریکا قرار داد، به رِِِئیس‌جمهور آمریکا هواپیما هدیه داد و میلیاردها دلار قرارداد با شرکت‌های آمریکایی امضا کرد، واسطه آمریکا در مذاکرات مختلف شد، خب پارادایم مطلوب شما قطر بود، امروز دیدید به راحتی به آن حمله می‌کنند بدون آن که محکوم کنند اتفاقا باز تهدید هم می‌کنند.
2.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺کسی نظیر شهریار نداریم 🔹رهبر معظم انقلاب: شهریار را شاعر ادبیّات فارسی -که شامل ایران و غیر ایران است- باید دانست؛ شاعر ایران به‌عنوان یک نقطه‌ی برجسته‌ی ملّی برای کشور باید دانست. 🗓 ۲۷ شهریور، روز بزرگداشت استاد شهریار و روز شعر و ادب فارسی را گرامی می‌داریم.