eitaa logo
🔮من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح وصادقانه میگویم. 💎
904 دنبال‌کننده
20هزار عکس
22.1هزار ویدیو
94 فایل
انقلابی بودن میعارنیست انقلابی ورهروماندن پای ارزشهاهنراست من انقلابیم ۵۷ گروه میثاق با شهدا https://eitaa.com/joinchat/2230386699C64b9b33430
مشاهده در ایتا
دانلود
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 هیچ کدام از قطعنامه‌های سازمان ملل در مکانیسم ماشه ربطی به کاهش فروش نفت ایران و یا تحریم بانکی ایران ندارد/ در حوزه اقتصاد چیزی بالاتر از تحریم آمریکا نداریم 🔸دکتر شهرام زرافشان، عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه علامه: هدف قطعنامه‌های سازمان ملل در مکانیسم ماشه مسائل سیاسی و نظامی بود و در موارد اقتصادی فقط توصیه به احتیاط شده است/ پس چیزی برای واهمه از مکانیسم ماشه وجود ندارد.
3.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مِگان کلی به تاکر کارلسون: همه کسانی که زیر ۳۰ سال دارند، مخالف اسرائیل هستند
🔰احتمال کناره‌گیری تیم اسپانیا از جام جهانی فوتبال در صورت صعود اسرائیل 🔸دولت اسپانیا اعلام کرد که تیم ملی فوتبال این کشور در صورتی که تیم ملی اسرائیل موفق به کسب سهمیه حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ شود، ممکن است از حضور در مرحله نهایی این رقابت‌ها انصراف دهد. 🔸در همین راستا، «یولاندا دیاز»، معاون نخست وزیر اسپانیا روز دوشنبه (۲۴ شهریور) حمایت صریح خود را از تظاهرات شهروندان اسپانیایی در حمایت از فلسطین که منجر به لغو مرحله نهایی مسابقه دوچرخه‌سواری «ووئلتا» ( Vuelta) در مادرید شد، ابراز کرد. 🔸وی افزود: جامعه اسپانیا عادی‌سازی نسل‌کشی در غزه را در قالب رویدادهای ورزشی و فرهنگی رد می‌کند و اسرائیل نباید اجازه شرکت در هیچ رویدادی را داشته باشد.
761.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📷 پنج افسر پلیس پنسیلوانیا هدف گلوله قرار گرفتند 🔸شبکه ان‌بی‌سی نیوز گزارش داد که در جریان تیراندازی در ناحیه نورث کودورَس شهرستان یورک در ایالت پنسیلوانیا، پنج افسر پلیس هدف گلوله قرار گرفتند که سه نفر از آن‌ها کشته شدند و حال دو نفر دیگر وخیم گزارش شده است. 🔸فرد مظنون به تیراندازی با شلیک به خود، جان باخته است.
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ادعای رسانه صهیونیست: ماکرون از اظهاراتش عقب نشست 🔸در حالی که روزنامه لوفیگارو خبر داده بود رئیس جمهور فرانسه دوشنبه آتی طی سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت. 🔸رسانه صهیونیستی «آی۲۴ نیوز» شامگاه چهارشنبه مدعی شد که فایل صوتی از رئیس جمهور فرانسه لو رفته که او در آن می‌گوید قصد به رسمیت شناختن کشور فلسطین را ندارد.
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 با هم برای فلسطین، پیام هالیوودی‌ها؛ در حمایت از غزه 🔸گروهی از چهره‌های سرشناس سینما و موسیقی، از جمله بیلی آیلیش، کیلین مورفی و واکین فینیکس، با انتشار یک پیام ویدیویی مشترک، خواستار برقراری آتش‌بس در غزه شدند.
📷 تظاهرات گسترده علیه حضور ترامپ در انگلیس 🔸در حالی که دولت انگلیس و خاندان سلطنتی به استقبال رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ رفته‌اند، هزاران انگلیسی امروز چهارشنبه در اعتراض به دومین سفر او به این کشور تظاهرات کردند. 🔸تظاهرات انگلیسی‌ها از ساعت ۱۵ به وقت محلی توسط گروه برگزارکننده ائتلاف «توقف ترامپ» (Stop Trump) آغاز شد. این ائتلاف متشکل از بیش از ۵۰ اتحادیه و خیریه است و راهپیمایی به سوی خیابان وایت‌هال را آغاز کردند. 🔸به گزارش بی‌بی‌سی، برخی از معترضان پلاکاردهایی با شعارهایی مانند «نه به نژادپرستی»، «نه به ترامپ» و «توقف حمایت نظامی از اسرائیل» حمل می‌کردند.
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی: 🔰 توافق قاهره طرف اروپایی را گستاخ‌تر کرد 🔸رئیس سازمان انرژی اتمی با تأکید بر پیامدهای توافق قاهره، هشدار داد که «از لحظه‌ای که توافقنامه میان عراقچی و گروسی امضا شد، شاهد مواضع جدید و تندتری از سوی اروپایی‌ها بودیم». 🔸تجربه سال‌های اخیر نشان می‌دهد اروپا نه توان ایفای نقش مستقل دارد و نه اراده‌ای جز دنباله‌روی از آمریکا؛ تمدید امکان استفاده اروپا از مکانیسم ماشه و استمرار قطعنامه ۲۲۳۱ تنها بستر فشار و تهدید جدیدی علیه ایران را تقویت می‌کند. 🔸پس از امضای «توافق ترتیبات فنی» میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قاهره که بر پایه رویکردی سخاوتمندانه و اعتمادساز از سوی جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت، برخی از ناظران تصور می‌کردند این گام دیپلماتیک می‌تواند مانع از مواضع تند و غیرقانونی طرف‌های غربی به‌ویژه تروئیکای اروپایی شود اما واقعیت صحنه دقیقاً عکس آن بود؛ این توافق نه‌تنها منجر به اصلاح رفتار اروپا در موضوع مکانیسم ماشه نشد، بلکه «اروپایی‌ها را گستاخ‌تر کرد». 🔸نمونه بارز این گستاخی در بیانیه اخیر تروئیکای اروپایی در اجلاس شورای حکام آشکار شد. اروپا در این بیانیه، با بی‌شرمی تمام از کنار حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران ـ که عضو رسمی معاهده NPT و متعهد به پادمان‌هاست ـ گذشته و در عوض، اتهامات نخ‌نما علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران تکرار شد. 🔸اروپایی‌ها در این بیانیه حتی پا را فراتر نهاده و ادعا کرده‌اند که ایران از سال ۲۰۱۹ تاکنون به‌طور مداوم تعهدات برجامی خود را نقض کرده و شرایط کافی برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه وجود داشته است. آنها بار دیگر تأکید کردند که موضوع هسته‌ای ایران باید در دستور کار شورای امنیت باقی بماند و تحریم‌های سازمان ملل لغو نشود. 🔸تمدید قطعنامه ۲۲۳۱، همان‌طور که تجربه سال‌های اخیر ثابت کرده، اشتباهی استراتژیک است؛ خطایی که نه‌تنها هیچ دستاورد ملموسی برای ایران به همراه نخواهد داشت، بلکه زیان‌های فراوانی به دنبال خواهد آورد. این تمدید یعنی استمرار فضای تهدید، ادامه گروگان‌گیری هسته‌ای و حفظ ابزار حقوقی برای فشارهای بیشتر. در حالی‌که پایان این قطعنامه می‌تواند بهانه‌های دائمی اروپا و آمریکا را از میان بردارد، تمدید آن عملاً تداوم همان چرخه‌ای است که طی دو دهه گذشته، فرصت‌های بزرگ کشور را سوزانده است. https://kayhan.ir/001Kql
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلمی بسیار زیبا و جانسوز از رجعت پیکر شهیدی بعد از ۳۰ سال و مواجه شدن با شب عروسی دختر خانمش الله اکبر از این واقعه دیدنی و شنیدنی🌷 @maveddat1387