هدایت شده از میرمحمدیان | مردم، محله و مسجد
21.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسمالله
سید محسن شفیعی پدر بود برای تک تک اهالی محله
و برادری دلسوز...
کسی نبود که از محبت حاجآقا حرفی نزنه
پسری که شاغل شده بود؛ دختری که آبرومندانه سر سفره عقد نشسته بود؛ پدری که شرمنده خانواده نشده بود؛ دختر بچهای که خوشحال بود از جشن تولدش و محلهای که همدل شده بود با حضور آقا سید...
روحانی بزرگواری که با داشتن مسئولیت سنگین دولتی، مجدانه پیگیر وظایف طلبگی خودش بود
مرحوم سید محسن شفیعی امام مسجد صاحبالزمان اهواز و مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه استان خوزستان که حضرت آقا درباره ایشان فرمودند: ایشان نقش ارزشمندی در همه عرصه های علمی و اجتماعی و دانشگاهی خوزستان ایفا می کردند و از امیدهای آینده بودند.
بعداز حاج آقای شفیعی مردم مدیریت مسجد و محله رو به پسر ایشون آقا سید محمد مهدی میسپارن و ایشون هم جا پای پدر میذارن و خوب تونستن امامت کنن.
یه نکته ظریفی که توی دیدار با آقا سید محمد مهدی برام جالب و آموزنده بود شکل مواجهه با هدیهای بود که به ایشون دادم بود.
چون توی مسجد بین اهالی تقدیمشون کردم همونجا هدیه رو باز کردن و نگاه کردن که همه بدونن سوغات کربلا بود.
📍Eitaa.com/snmir7
هدایت شده از میرمحمدیان | مردم، محله و مسجد
بسمالله
حاج ابراهیم بوریان مسجد جوادالائمه (ع) در شهر ویس
طلبه خوش صدای عرب که برای تبلیغ به عراق و سوریه و کشورهای خلیج هم دعوت میشه
از سال ۹۴ با جمعی از دوستان میان و شروع میکنن به ساخت مسجد
مسجدی که با کار تربیتی در اون تونستن چندتا طلبه تربیت کنن. تعدادی از همون بچه ها هم الان دانشجو هستن و در کارها کمک میکنن
مسجدی که در محله مُلحِه کارهای مختلفی میکنه. یکی از کارها هم پاسخگویی به احکام شرعی هست که یه گروه ۴۰۰۰ نفره در ایتا دارن
📍Eitaa.com/snmir7
هدایت شده از میرمحمدیان | مردم، محله و مسجد
بسمالله
آخرین دیدارمون در سفر خوزستان میهمان شیخ جلیل علینژاد مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه خوزستان بودم
مردی متواضع و دوستداشتنی که از نشست و برخاست با بزرگان، فعالیت های متعدد ملی و استانی و در مجموع سالها کار مسجد و میدان انجام دادن و نذاشتن این کارها مانع ایشان از تحصیل و کسب علم بشه. حاصل این تجربیات حرف های عمیقی بود.
امام مسجد ولایت اهواز که تخصصشون تربیت هست و شاگردانشان فعالیت های متنوعی در مجموعه مسجد، مدارس وابسته به مسجد و گروه جهادی و... دارن. مدرسه علمیه ای را هم جهت پرورش امام محله مدیریت می کنند.
امامی که با پوست و گوشت و خون برکت و اهمیت امامت رو چشیده و فهمیده.
ایشان دعوتم رو برای بازدید از نمایشگاه قبول کردن و جالب برایم این بود که علی رغم اصرار ما برای نقد نمودن در نمایشگاه، تاکید بر آموختن داشتن.
مهمترین حرف دقیقی که زدن درباره متخلق و متعلم شدن طلاب بود.
دلِ پری داشتن از فاصله گرفتن از روحیه امام امت و راه پر نوری که با زی طلبگی باعث رشد انسان ها میشه.
جالب بود میان کلام و صحبت، طفل خردسالی وارد اتاق شد و ایشان دقایقی به اسم کوچک صحبت کردن و تمام فرزندان نمازگزاران رو به اسم میشناختن. تفقد ایشان از خردسالان و کودکان زیبا بود.
📍Eitaa.com/snmir7
هدایت شده از میرمحمدیان | مردم، محله و مسجد
بسمالله
"خانه امام" یک کانال در ایتا هست که دوستان ما توی بنیاد هدایت برای جمعآوری، دستهبندی، ارزیابی و انتشار محتوای مناسب برای امامت طراحی کردن.
محتوای لازم برای مناسبهای مذهبی و ملی، مهارتهای تبلیغی و ارتباط چهره به چهره، سخنرانی و منبر، امامت محله، سواد رسانهای و... تعدادی از دستهبندیهایی هست که شما میتونید با جستجو توی کانال بهش دسترسی داشته باشید.
امیدوارم که این محتوا کمک کنه به پیشبرد اهدافتون در محله.
@khaneh_emam
📍Eitaa.com/snmir7
هدایت شده از میرمحمدیان | مردم، محله و مسجد
بسمالله
جوانی و سرزندگی از پشت محاسن سفیدشون به ما لبخند میزد.
سادگی و صمیمیت مدیر نهادی که از ابتکارات امام راحل هست.
در نمایشگاه میزبان رئیس و معاونین جوان کمیته امداد امام خمینی رحمتاللهعلیه بودم.
جناب آقای بختیاری بعد از روایت معتقد بودن نمایشگاه مسجد جامعهپرداز یک دستاورد بزرگ در بحث حکمرانی هست و قرار شد که با ایجاد بسترهای مناسب، بخشی از خدمات کمیته امداد با محوریت مسجد و امام به دست نیازمندان برسه.
📍Eitaa.com/snmir7