21.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠شهیده مریم سلطانینژاد
از اقوام ریحانه (کاپشن صورتی)
😭وصیت نامه حاج قاسم را خواندی مریم جان
انگشت اشاره ات را بالا آوردی و سه بار از زبان حاج قاسم به ولله قسم خوردی که اگر این خیمه برپا نماند چیزی از بیت الله الحرام، حرم رسول الله، کربلا و نجف و کاظمین وسامرا و مشهد باقی نمی ماند.
رجز خواندی و چه خوب سربازی بودی دختر.
جان عزیزت را فدا کردی پای این خیمه
خون تو خیلی کارها می کند با دل ها
روایت کرمان
۸ تن از خانواده سلطاني نژاد به شهادت رسیدند
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ
✍️ من انقلابیام
💠 @manenqelabiam
💠 تعداد شهدای حادثه تروریستی کرمان به ۹۱ نفر رسید
🔸رئیس اورژانس کرمان: با شهادت طاها شادکام کودک ۸ ساله و سعید شهنوازی دیگر مجروح ۶۰ ساله این حادثه، تعداد شهدا به ۹۱ تن رسید.
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ
✍️ من انقلابیام
💠 @manenqelabiam
💠 #مهم
📌دو نفتکش متعلق به رژیم صهیونیستی توسط پهپادهای ناشناس در غرب و شمال غربی مالدیو مورد هدف قرار گرفته و بر اثر انفجارات خسارات جدی دیده اند.
🔹این نفتکش ها در فاصله دورتر از دوهزار کیلومتر از باب المندب آسیب جدی دیده و مجبور به تغییر مسیر شدهاند.
#انتقام
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ
✍️ من انقلابیام
💠 @manenqelabiam
32.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 یمن قهرمان
🔸تجمع میلیونی مردم یمن در پاسخ به فراخوان رهبر یمن سیدعبدالملک الحوثی روز گذشته و همزمان مانور بالگردها و جنگنده های سوخو که برای شلیک موشکهای ضدکشتی هم تجهیز شدهاند، بالگردهای میل ارتش یمن نیز چنین توانمندی دارند. ارتش #یمن دارنده و سازنده طیف وسیعی از موشکهای هوا به سطح است که در نبردهای آینده به شدت کارساز خواهند بود.
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ
✍️ من انقلابیام
💠 @manenqelabiam
شبنامه 1441 - @mrtahlilgar.mp3
زمان:
حجم:
13.11M
💠 شبکه عامل در حادثه کرمان در ۶ استان متلاشی شد / اختلاف در داعش یا معامله داعش خراسان و عناصرتاجیک با آمریکا؟
#شبنامه / قسمت / ۱۴۴۱
#آقای_تحلیلگر
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ
✍️ من انقلابیام
💠 @manenqelabiam
4.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠❓دروغ بزرگ: «چرا تو این چهار سال هیچ انتقامی از آمریکا و اسرائیل گرفته نشده!!!»
نمونه ای از انتقامهای غیرمستقیم رو ببینید
#انتقام_حاج_قاسم
#سید_رضی_موسوی
#انتقام_شهدای_کرمان
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ
✍️ من انقلابیام
💠 @manenqelabiam
💠 بازی به دقایق پایانی خود نزدیک شده
🔸گزاره های تحلیلی
🔹فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار با بازیکنان تیمملی فوتبال پیش از اعزام به مسابقات آسیایی گفت که فوتبال محصول تمرکز ذهن است و هیچ واقعیتی برون از ذهن انسان نیست، سردار سلامی به بازیکنان تیم ملی توصیه کرد که اگر گل خوردند عصبی نشده و بهجای بازی احساسی دوباره خود را بازسازی کنند.
♦️تجزیه و تحلیل
🔻از این دیدار نکات مهمی قابل فهم و برداشت است که جا دارد به آن پرداخته شود.
🔺اول اینکه تا کنون سابقه نداشته که در هنگام بدرقه ورزشکاران به مسابقات یک مقام عالیرتبه نظامی حضور یافته و در جمع آنها سخنرانی کند، که این خود اهمیت موضوع را می رساند.
🔺 نکته دوم سخنان سردار سلامی است که بسیار پر اهمیت و حاوی پیام های گوناگونی بود. ایشان بصورت غیر مستقیم کارزار ما با دشمنانمان را تشبیه به یک بازی فوتبال کردند که در آن بازی گل زدن و گل خوردن وجود دارد ، اما پیروز میدان کسی است که با صبر و حوصله فریب تاکتیک های روانی حریف را نخورد، روحیه خود را نبازد و با آرامش و تمرکز طرح خود را تا دقیقه آخر بازی ادامه دهد.
🔺در حقیقت سردار سلامی با اشاره غیر مستقیم به حوادث اتفاق افتاده در منطقه و کشور و با توجه به خستگی آمریکا و رژیم صهیونسیتی در این رویارویی، این نکته را گوشزد کردند که ما در دقایق پایانی بازی قرار داریم و دشمن در حال شکست است؛ لذا به زدن خطا و فول کردن برای بهم ریختن روحیه نیروهای تیم مقابل و تغییر دستگاه محاسباتی آنان روی آورده است.
🔻هک پمپ بنزین ها، شهادت سید رضی موسوی،شهادت صالح العاروری، انفجار در مراسم حاج قاسم در کرمان و ترور فرماندهان حشدالشعبی در قلب بغداد از جمله اقدامات دشمن برای برهم زدن تمرکز نیروهای جبهه مقاومت در دقایق پایانی است. این دقایق بسیار حساس و سرنوشت ساز خواهد بود چرا که نتیجه بسیاری از بازی ها در ۱۵دقیقه پایانی رقم می خورد و هر کس کم بیاورد زمینه شکست خود را فراهم کرده است.
🔹 سردار سلامی با این دیدار به دشمنان این پیام را منتقل کرد که اولاً ما می دانیم با آن ضرباتی که شما در افغانستان، سوریه، عراق، لبنان، فلسطین(طوفان الاقصی) و یمن دریافت کرده اید در حال شکست بوده و فوق العاده عصبانی هستید و در ثانی فکر نکنید با این ضرباتی که وارد کرده اید تمرکز ما بهم می ریزد و شکست می خوریم ، بازی به دقایق پایانی خود نزدیک شده و ما روش های بازسازی خود را از ابتدای انقلاب تا کنون به خوبی آموخته ایم ، نیروهای تازه نفس داریم و بسرعت خود را بازسازی می کنیم؛ شکست شما قطعی و نابودی شما نزدیک است.باذن الله
✍ مهدی شایسته
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ
✍️ من انقلابیام
💠 @manenqelabiam
4.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 آقای علی کریمی شک نکن تو ،حرومیتر از اسرائیلی
بیچاره مادرت!
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ
✍️ من انقلابیام
💠 @manenqelabiam
💠 اولین پاسخ حزب الله به ترور شهید صالح العاروری/ شلیک ۶۲ موشک به تنها پایگاه هوایی رژیم صهیون در اسقاطیل
🔸 حزب الله لبنان طی بیانیهای اعلام کرد در اولین پاسخ به ترور شهید صالح العاروری، معاون رهبر حماس و جمعی از همراهانش در ضاحیه جنوبی، صبح امروز شنبه پایگاه هوایی میرون را با ۶۲ موشک مختلف مورد حمله قرار داده و تلفاتی قطعی و سنگین به دشمن صهیونیستی وارد کرده است.
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ
✍️ من انقلابیام
💠 @manenqelabiam
💠 سگ دست آموز کی بودی؟!
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ
✍️ من انقلابیام
💠 @manenqelabiam