eitaa logo
منِ‌من
946 دنبال‌کننده
586 عکس
103 ویدیو
3 فایل
"کمبود هم‌صحبت" https://daigo.ir/secret/7731781212 @pichak135
مشاهده در ایتا
دانلود
_حالم بهم میخوره از اینکه تا میام عصبانیتم رو نشون بدم از چشمهام سرازیر میشن.
_آدمای غمگینی که یهویی میان سرشونو میزارن رو شونم تا ابد تو قلبم جا دارن.
_داشتم فکرمیکردم که چه فعل و انفعالاتی تو مغز آدما رخ میده که انقدر خوشحال میشن از همیشه رواعصاب ملت راه رفتن؛ اینکه همیشه درحال دورپنداری‌خودشون از بقیه و ذره ای حس همدردی نداشتن و با حالت تهاجمی برخورد کردنشون خیلی عجیبه. بابا خب دو دیقه این حالت تهاجمیت رو بزار کنار، دشمن فرضی نساز و دست از به‌مسخره گرفتن بردار نمیمیری که. باور کن بقیه هم آدم‌‌هستن نه یه‌مشت پشه مزاحم!
_ما جماعت زنده محکومیم به تن‌ها، به تعلق ها، به این حال نامعلوم؛ و روزها و شب‌ها باده را سرمیکشیم و سرمست خیره میشویم به جام هایی که پروخالی میشوند، تنفس میکنیم و میگذرانیم به امید رهایی از تن، میگذرانیم به امید دیدار دوباره او. به امید او.
_صفحه های کتابام اونقدری غرق نوشته های نامربوط شده که تا میام درس بخونم تالاپی میفتم تو یه دنیای دیگه، چه وضعشه آخه؟
هدایت شده از -حوالی‌ساعت‌6-
یعنی خودش اذییت نمیشه از این حد دل سنگیش؟
_جدیدا چشمم داره رو بقیه آدما باز میشه و دلم میخواد به خودم بگم زن تو چقد احمق بودی که به خاطر تعهد های نانوشته اینارو ندیدی و الان چقدر برای همه‌چیز دیره.
_حقیقت اینکه رها کردن اون بخشی از من که توی تو جامونده سخته، و من در‌به‌در دنبال نجاتشم ،نمیتونم بزارم بری و بمیره، نمیتونم.
[ جدا الان نیاز دارم یکی گردن بگیره تموم اتفاقای اخیر رو و معذرت بخواد بابتش ]
_من که همه خودمو دودستی تقدیمت کردم، چجوری میتونی انقدر بد باشی؟