eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
2.6هزار دنبال‌کننده
99.7هزار عکس
65.3هزار ویدیو
411 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات سازنده شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi
مشاهده در ایتا
دانلود
5.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔞 حمله با چاقو به رهبر حزب مخالف دولت در کره‌جنوبی 🔹️«لی ژائی-مونگ» رهبر حزب مخالف دولت در کره‌جنوبی حین بازدید از یک پروژه فرودگاهی در شهر بوسان از سوی یک فرد ناشناس مورد اصابت چاقو قرار گرفت و از ناحیه گردن مجروح شد. 🔹️طبق اعلام مقامات اورژانس، رهبر حزب دموکرات کره‌جنوبی در حال حاضر هوشیار است اما وضعیت او چندان خوشایند نیست. 🔹️«لی ژائی-مونگ» در سال ۲۰۲۲ در یک رقابت نزدیک، نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری را به «یون سوک یول» واگذار کرد.
🔺مصر میانجی‌گری خود را به حالت تعلیق درآورد 🔹 مصر در واکنش به ترور صالح العاروری نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در بیروت، میانجی‌گری خود (در زمینه آتش‌بس و مبادله اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی) را به حالت تعلیق درآورده و هیئت امنیتی اسرائیلی نیز قاهره را ترک کرده است.
🔺چهار گاف «انتخاب» درباره میدان نفتی سردار جنگل 🔹مطلب سایت انتخاب را می‌بینید که فقط چند ایراد کوچک دارد. نکته اول: میدان سردار جنگل که تنها میدان کشف‌شده ایران در خزر است یک میدان نفتی است نه گازی! 🔹نکته دوم: با توجه به واقع شدن میدان سردار جنگل در آب‌های عمیق، هیچیک از کشورهای خزر از جمله روسیه تکنولوژی حفاری آن را ندارند. 🔹نکته سوم؛ ارتباط انجمن صنفی سی‌ان‌جی به بالادست صنعت نفت چیست که مورد استناد قرار بگیرد. 🔹نکته چهارم: ایران مستعمره روسیه نیست و لازم است سایت انتخاب سناریوی واقع‌بینانه‌تری برای تئوریزه کردن این دروغ دنبال کند.
1.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ اولین فیلم از ساختمان مورد هدف قرار گرفته شده توسط پهپاد رژیم تروریستی اسرائیل ، که رهبران حماس در آن شهید شدند .
📌مصر میانجی‌گری خود را به حالت تعلیق درآورد مصر در واکنش به ترور صالح العاروری نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در بیروت، میانجی‌گری خود (در زمینه آتش‌بس و مبادله اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی) را به حالت تعلیق درآورده و هیئت امنیتی اسرائیلی نیز قاهره را ترک کرده است.
📌هیئت بلندمرتبه طالبان افغانستان برای گفتگوهای کلیدی امنیتی وارد اسلام آباد شدند مقامات پاکستانی و افغانستانی اواخر روز سه شنبه به خبرگزاری پاکستان دیلی اظهار داشتند که یکی از رهبران ارشد طالبان افغانستان برای گفتگو با مقامات پاکستانی در مورد موضوعات کلیدی با تمرکز بر راه های کاهش تنش ها ایجاد با پاکستان وارد اسلام آباد شده است. ملا شیرین، والی قندهار، رهبری هیئتی متشکل از مقامات ارشد را در زمانی به عهده خواهد داشت که افزایش حملات توسط تحریک طالبان پاکستان (TTP) باعث وخیم تر شدن روابط بین دو همسایه شده است. به گفته یک منابع افغانستانی، این هیئت متشکل از مقامات وزارت خارجه؛ داخله و همچنین استخبارات است.
📌رئیسی پنج‌شنبه عازم آنکارا می‌شود رئیس جمهور صبح پنج‌شنبه در راس یک هیئت عالی‌رتبه سیاسی و اقتصادی عازم آنکارا پایتخت ترکیه خواهد شد. رئیسی در این سفر پس از استقبال رسمی از سوی «رجب طیب اردوغان»، با او ملاقاتی خصوصی خواهد داشت و سپس هشتمین نشست شورای‌عالی همکاری‌های ایران و ترکیه به ریاست دو رئیس جمهور برگزار می‌شود.
📌بیانیه سنتکام در مورد حمله حوثی های یمن در دریای سرخ در عصر روز سه شنبه: در 2 ژانویه، تقریباً ساعت 9:30 شب (به وقت صنعا)، حوثی‌های مورد حمایت ایران دو موشک بالستیک ضد کشتی را از مناطق تحت کنترل خود در یمن به سمت دریای سرخ جنوبی شلیک کردند. چندین کشتی تجاری در منطقه از گزارشی مبنی بر برخورد موشکها به آبهای اطراف خود ارسال کردند، اگرچه هیچکدام خسارتی را گزارش نکرده اند. این اقدامات غیرقانونی جان ده ها دریانورد بی گناه را به خطر انداخت و همچنان جریان آزاد تجارت بین المللی را مختل می کند. این بیست و چهارمین حمله علیه کشتی های تجاری در دریای سرخ جنوبی از 19 نوامبر است.
📌حملات شدید اشغالگران اسرائیلی به خان یونس جنگنده‌های اسرائیلی طی ساعات اخیر بیش از 18 مرتبه جنوب و مرکز نوار غزه را بمباران کردند. در همین حال، منابع خبری از درگیری‌های شدید مقاومت با اشغالگران اسرائیلی در خان یونس و شمال نوار غزه خبر دادند.
📌پکن: از حقوق خود در برابر فشار آمریکا برای وادار کردن کشورها به تحریم چین، دفاع می کنیم وانگ ونبین سخنگوی وزارت خارجه چین گفت، پکن از حقوق و منافع مشروع خود در برابر اقدامات ایالات متحده برای وادار کردن سایر کشورها به پیوستن به تحریم های حوزه فن آوری علیه چین دفاع خواهد کرد.
📌ایران: به هرگونه تهدید و اقدامی از سوی رژیم صهیونیستی قاطعانه پاسخ می‌دهیم نماینده دائم ایران در سازمان ملل: مایلم ذیلا موارد نقض مداوم و آشکار حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل توسط رژیم اسرائیل علیه ایران را به اطلاع اعضای شورای امنیت سازمان ملل برسانم. در ۳۰ دسامبر ۲۰۲۳، نخست‎وزیر رژیم اسرائیل به تهدید به استفاده از نیروی نظامی علیه ایران، همراه با انتشار اطلاعات نادرست و دروغ ادامه داد و گفت: «ما همیشه و همه جا علیه ایران در حال اقدام هستیم، وارد جزئیات نخواهم شد، هدفی که سال‌هاست برای دستیابی به آن کار کرده‌ام تغییری نکرده، و این هدف انجام هر کاری - هر کاری - برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.» ایران قاطعانه بر حقوق مشروع و ذاتی خود که در قوانین بین‌المللی و منشور ملل متحد تصریح شده است، برای پاسخ قاطع به هرگونه تهدید و اقدام غیرقانونی ناشی از رژیم اسرائیل تأکید می‌کند.