eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
2.6هزار دنبال‌کننده
99.8هزار عکس
65.4هزار ویدیو
411 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات سازنده شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi
مشاهده در ایتا
دانلود
📌 *نفوذ تا بیت امام * ماجرای یک نفوذی مهم منافقین که پس از فوت امام لو رفت 📖همه ماجرا این است که سال ۶۰، دختری ۲۵ ساله و غیرسیاسی که چندسالی است از تاهل و سکونتش در آلمان می‌گذرد، توسط منافقین جذب می‌شود. کم‌کم منافقین می‌فهمند دخترعمه‌اش (شکوه گیوه‌چی)، همسرِ برادرزن امام‌خمینی و یکی از خواهران همسر امام(زهره ثقفی) هم، دوست دوران جوانی‌اش بوده است. علاوه بر اینها، شوهرخواهرش (عبدالله برقعی) که در جبهه شهیدشده نیز جزو پاسدارهای محافظ بیت امام بوده است. این‌ها یعنی «امکان»ی برای رسیدن سازمان تا قلب جماران. 🔹آخرین روزهای خرداد سال ۶۴ عفت و همسرش علی توسط سازمان به فرانسه دعوت می‌شوند و وقتی می‌رسند تازه خود را وسط مراسم ازدواج مسعو درجوی و مریم قجر عضدانلو، همسر سابق مهدی ابریشمچی می‌بینند. بعد از مدتی آماده‌سازی ذهنی و روانی، ماموریت سفر به ایران به آنها ابلاغ می‌شود. پروژه‌ای که دو هدف دارد: نفوذ در خانواده امام و اطلاع از مسائل شخصی وخانوادگی مرتبط با امام توسط عفت؛ و اطلاع از مسائل نظامي سپاه حفاظت جماران و محل زندگي امام توسط علي. 🔹‌هدف سفر اول او و همسرش در تابستان ۶۴ و سفر دوم در زمستان همان سال، رسوخ به لایه‌های فامیلی و شخصی بیت امام است که به خوبی انجام می‌شود. عفت هنگامی که در پایگاه سازمان در آلمان است، هرهفته یک یا دوبار با برخی از آنها تلفنی صحبت می‌کند و جویای احوال خودشان و امام است. در جریان سفر دوم بود که به پیشنهاد سازمان، یکی از اعضای سازمان در آمریکا را به عنوان گزینه مناسب ازدواج به خانواده برادرزن امام معرفی کند. علاوه بر اینها او توانسته با همسر امام هم رابطه‌ای صمیمانه برقرار کند و تنها به خاطر اینکه مورد شک قرار نگیرد، به منزل امام تلفن نمی‌زند. 🔹خرداد سال ۶۵ عفت و همسرش را به ملاقات مسعود رجوی می‌برند. آنجا است که از زبان او می‌شنوند  طرح نفوذ آنها تا کنون نزدیک نیم‌میلیون دلار هزینه داشته و باید قدرش را بدانند. چند روز بعد خبر سفر مسعود به عراق و انتقال سازمان به این کشور منتشر می‌شود. سازمان حالا دیگر دنبال تشکیل ارتش آزادی‌بخش و عملیات نظامی از خاک عراق در جبهه است. این را عفت و علی چندماه بعد وقتی به عراق دعوت می‌شوند و با مهدی افتخاری (مسئول اطلاعات سازمان) جلسه می‌روند متوجه می‌شوند. دستور ابلاغی سفر عراق، «ترور امام»است. مدتی بعد عفت میهمان همسر امام است و در حیاط منزل، امام را مشغول وضو می‌بیند؛ اما جرات نمی‌کند آنطور که دستور داده شده بپرد گلوی ایشان را بفشارد یا با شیء تیزی حمله کند. 🔹چندسال از این اتفاقات می‌گذرد. عفت که درگیر مشکلات زندگی با علی است در عملیات مرصاد شرکت می‌کند و زخمی می‌شود، و سپس برای تداوم زندگی معمولی‌اش به آلمان باز می‌گردد. جنگ تمام می‌شود، یک سال بعد امام هم فوت می‌کند. عفت و علی که در کشاکش مشکلات زندگی زناشویی و بی علاقگی به سازمان هستند، چندبار دیگر به ایران می‌آیند و هیچ‌کس از رازشان خبردار نمی‌شود تا سال ۶۹. وقتی آنها تصمیم می‌گیرند برای همیشه به ایران بیایند،.غافل از اینکه مدتی است لو رفته‎‌اند و نهادهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی منتظر بازگشتشان به ایران هستند. با دستگیری عفت غنی‌پور و همسرش علی کمالخانی؛ پرده از یکی از مهمترین نفوذهای منافقین می‌افتد.  .
شعر جدید سروده مجتبی رحماندوست در باره غزّه: بچه های غزّه را شادان کنید گل بیفشانید و گلباران کنید از چه رو اینگونه بی تاب و تب اند؟ زخمی و مجروحِ بمب و موشک اند نیست از مامان و از بابا نشان خون بجای شوق در چشمانشان خانه ها آوار گشته روی شهر کودکان خونین، ولی در مهر و قهر گاه می گریند و گه خندان شوند گاه از فرط عطش نالان شوند گاه با عزّت رَجَزخوانی کنند عمق دشمن را پشیمان می کنند از رجَزخوانیِّ اطفال حماس رفته از مغز جهان هوش و حواس گاه با سوز مناجات و دعا دست می یازند تا سوی خدا گاه قرآن را تلاوت می کنند گاه تلقین شهادت می کنند آوخ از نوزاد بی شیر و غذا آوخ از این غصه و رنج و عزا کودک و مادر در آغوش هم اند هر دو خونین جان به جانان داده اند از شهیدان به خون غلتان مپرس از هزاران مادر گريان مپرس شرح این کودک به گفتن ساده است دست در دست پدر جان داده است تخت بیماران شده سنگ مزار از شیاطین نیست جز این انتظار این تمدن نیست این وحشیگری است باید از اين درد روز و شب گریست .
خاطرات اکبر هاشمی رفسنجانی (سوم فروردین ۱۳۸۰) 🔶 يك ساعت در دريای کیش شنا كردم ⭕️ دو سه ساعت، صرف بازديد از کیش شد. به بندرگاه رفتيم. از كشتى جديد و مدرن طاووس كه اخيراً از سوئد خريده شده، بازديد كردم. از منطقه پاكسازى شده از قاچاقچيان مواد مخدر بازديد كرديم. گفتند ۳۸۰ نفر را بازداشت و اخراج كرده‌اند؛ عدد اغراق‌آميز است. مصاحبه‌اى با صداوسيما درباره مسائل كيش داشتم. دور جزيره گشتى زديم و حسین قاسمى توضيح داد؛ گرچه هنوز اطلاعات كاملى ندارد.  ⭕️  عصر، يك ساعت در دريا شنا كردم با ۶۰۰ متر مسافت. شب، سید حسین موسويان آمد. از سفر به اروپا خبر داد، براى جذب شركاى سرمايه‌گذارى در كيش. از شرايط  كشور اظهار نگرانى كرد و گفت اگر اين وضع ادامه پيدا كند، انقلاب و ايران، در حدى ضعيف خواهد شد كه جبران آن آسان نيست. خواستار اقدام من و رهبرى، براى روى كار آوردن دولتى نيرومند و كارى شد. اطلاعاتى در مورد حسین قاسمى داد كه سال‌ها با او در دبيرخانه شوراى عالى امنيت ملی، همكارى داشته است.  .
قدرت رسانه‌ یعنی معاویه در شام جوری علیه امیرالمؤمنین کار رسانه‌ای کرده بود که وقتی خبر دادند علی‌بن ابیطالب در محراب مسجد ضربت خورده است، مردم شام با تعجب گفتند مگر علی نماز می‌خواند؟
🔻سرمایه‌گذاری خارجی در دولت سیزدهم از مجموع ۸ سال دولت قبل فراتر رفت 🔹بر اساس آماری که وزیر امور اقتصادی و دارایی منتشر کرد، دولت سیزدهم در ۳ سال عملکرد خود بیش از ۸ سال دولت حسن روحانی سرمایه‌گذاری مصوب و معتبر خارجی جذب کرده است. 🔹میزان سرمایه‌گذاری مصوب و معتبر خارجی در سال ۱۴۰۲ بیش از ۴ برابر رقم سرمایه‌گذاری خارجی در سال ۱۳۹۵ به عنوان اولین سال پس از اجرای برجام و امضای ده‌ها توافق کاغذی با شرکت‌های اروپایی است. 🔹این در حالی است که بیشترین حجم سرمایه‌گذاری خارجی در دولت سیزدهم به ترتیب از سوی روسیه، چین، امارات متحده عربی، ایرانیان مقیم خارج از کشور، ترکیه، عراق، افغانستان، هندوستان و عمان انجام شده است. .
16.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عملکرد دولت سیزدهم در حوزه عدالت اجتماعی و رفاه 🔹معاون هزینه ای امور سلامت و رفاه سازمان‌برنامه و بودجه کشور: اولین موردی که در حمایت از اقشار خانوارهای با دهک های پائین انجام شد، افزایش یارانه نقدی بود که از سال ۱۳۸۵ با مبلغ چهل و پنج هزار تومان در اردیبهشت ۱۴۰۱ به چهارصد هزار تومان برای خانوارهای سه دهک پائین درآمدی افزایش یافت و سیصد هزار تومان برای سایر خانوارها، اقدام دوم افزایش نود درصدی مستمری این عزیزان است در طی سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ که در مجموع بیشتر از نرخ تورم است می باشد. 🔹اقدام سوم، اجرای کالا برگ الکترونیکی است که برای هفت دهک درآمدی از ابتدای سال جاری در حال اجرا است. اقدام بعدی، در رابطه با کاهش سوء تغذیه کودکان که در یک اقدام جهادی ۱۳۰ هزار کودک دارای لاغری شدید شناسایی که از شهریور ۱۴۰۲ بسته ای برای این کودکان تعریف شد. .
🔻قانون نگفته حقوق کارگران عین تورم باشد 🔹صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: قانون گفته حقوق کارگران با توجه به تورم باشد نگفته عین تورم باشد، ما تورم‌ را آمدیم به چند بخش تقسیم کردیم؛ یک تورم سال گذشته، دوم تورم نقطه به نقطه و سوم تورمی که برای سال ۱۴۰۳ پیش‌بینی می‌شود. 🔹لذا معدل این‌ها را گرفتیم نزدیک ۳۵ درصد شد و عین قانون را برای ۱۴۰۳ اجرا کردیم و مستحضر هستید اساسا قانون این را مشخص کرده است. .
🔴فردا ساعت کار ادارات ۹ صبح است 🔹رئیس سازمان امور اداری و استخدامی: ساعت شروع به کار در روز‌های بعد از شب‌های قدر، شنبه ۱۱ فروردین و چهارشنبه ۱۵ فروردین ساعت ۹ صبح خواهد بود. .
4.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 شهیدی که هر روز به مادرش کمک می کند. ⭕️ مصداق بارز شهدا زنده اند و نزد پروردگارشان روزی میخورند در گفتگو با مادر شهید در برنامه همسفره. الله اکبر این همه جلال😍 🇮🇷سبک بالان عاشق🇮🇷 🌸🍃
www.aviny.com_samavatiAUD-20220403-WA0503.mp3
زمان: حجم: 3.47M
🤲فراز اول دعای ابوحمزه ثمالی با نوای بسیار زیبا و دلنشین حاج مهدی سماواتی به مدت۱۱دقیقه 🌺🍃