eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
2.6هزار دنبال‌کننده
99.8هزار عکس
65.4هزار ویدیو
411 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات سازنده شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi
مشاهده در ایتا
دانلود
پیش بینی امام خامنه‌ای عزیز در ســــوریه درحال وقوع است
✅ در مکه مکرمه صورت گرفت؛ بررسی اوضاع غزه در نشست وزیران خارجه کشورهای عربی/ حمایت از طرح مصر و مخالفت با کوچ مردم غزه 🔸نشست وزیران خارجه کشورهای عربی شش کشور حاشیه خلیج فارس، مصر، سوریه، مغرب و اردن برای بررسی تحولات غزه و سوریه در مکه مکرمه برگزار شد. 🔸 وزیران خارجه کشورهای عربستان، امارات، عمان، کویت، قطر، بحرین، مصر، مغرب، اردن و وزیر خارجه حکومت جولانی در نشست مکه مکرمه شرکت داشتند. 🔸بر اساس گزارش الجزیره، گفتگوها در این نشست بر حمایت از سوریه، تقویت همکاری با مصر و مغرب و بررسی تحولات نوار غزه تمرکز داشت. 🔸وزیران خارجه شرکت کننده در این نشست بر حمایت شورای همکاری خلیج فارس از ایستادگی ملت فلسطین و مخالفت با هرگونه تلاش برای کوچاندن ساکنان نوار غزه تاکید کرده و آن را نقض آشکار قوانین بین المللی انسانی قلمداد کردند. 🔸شرکت کنندگان در این نشست همچنین تحولات مربوط به مساله فلسطین و راههای حمایت از تلاشهای بین المللی برای تحقق صلح و ثبات در منطقه را بررسی کردند. .
✅ سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی برکنار شد 🔸رئیس جدید ستاد کل رژیم صهیونیستی، «دانیل هاگاری»، سخنگوی ارتش این رژیم را از سمتش برکنار کرد. .
حماس: تجاوزات علیه مساجد کرانه باختری، تشدید جنگ دینی است 🔸جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که تجاوزات اشغالگران علیه مساجد کرانه باختری در رمضان، تشدید جنگ دینی است و ملت ما در برابر هتک حرمت مقدساتش سکوت نخواهد کرد 🔸این جنبش در بیانیه‌ای اعلام کرد: تجاوزات رژیم اشغالگر به مساجد در ماه مبارک رمضان، از جمله یورش نیروهای اشغالگر و شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی و تلاش برای یهودی‌سازی آن، ادامه تلاش‌ها برای تسلط کامل بر مسجد ابراهیمی، و هتک حرمت و آتش زدن چندین مسجد در نابلس در بامداد امروز، نشان‌دهنده تشدید جنگ دینی رژیم اشغالگر و هدف قرار دادن مقدسات اسلامی در چارچوب جنگی تمام‌عیار علیه ملت و سرزمین ما است. 🔸این جنبش افزود: این حملات به مساجد در نابلس و الخلیل، آتش زدن بخش‌هایی از آنها و جلوگیری از ادای نماز صبح، اقدامی خطرناک است که مستلزم تلاش‌های گسترده برای جلوگیری از تکرار آن و ایستادگی قاطع در برابر سیاست‌ها و طمع‌ورز‌ی‌های اشغالگران است. 🔸این بیانیه می‌افزاید: ملت فلسطین و مقاومت آن، همچنان سپر مستحکمی برای دفاع از مساجد و مقدسات خود خواهند بود که در معرض تجاوزات و هتک حرمت از سوی اشغالگران و شهرک‌نشینان به‌ویژه در ماه مبارک رمضان که ماه ایثار و جهاد است،  قرار دارند. 🔸حماس گفت: ما از عموم ملت فلسطین در کرانه باختری، قدس و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ می‌خواهیم که تمامی اشکال مقاومت را تشدید کرده، حضور خود را در مسجدالاقصی و مسجد ابراهیمی تقویت کنند و در برابر تجاوزات اشغالگران به مساجد و مقدسات بایستند. .
📸 حضور 90 هزار نفر در اولین نماز جمعه مسجد الاقصی در رمضان 🔸اولین نماز جمعه مسجد الاقصی در ماه مبارک رمضان با وجود محدودیت‌ها و تدابیر امنیتی شدید رژیم اشغالگر صهیونیستی، با حضور ده‌ها هزار نمازگزار برگزار شد. 🔸اوقاف اسلامی قدس اعلام کرد که حدود 90 هزار نفر در نماز جمعه امروز در مسجد الاقصی مشارکت داشتند. .