eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
2.6هزار دنبال‌کننده
99.7هزار عکس
65.4هزار ویدیو
411 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات سازنده شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi
مشاهده در ایتا
دانلود
📌صهیونیست‌ها 3000 واحد مسکونی را در نوار غزه به آتش کشیدند دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ در غزه 3000 واحد مسکونی را در این باریکه به آتش کشیده که در نتیجه آن ده‌ها میلیون دلار خسارت به فلسطینیان وارد شده است. دفتر مذکور طی بیانیه‌ای اشاره کرد که بیشتر این واحدها در استان‌های غزه و شمال غزه واقع شده است. در این بیانیه آمده است که به آتش کشیدن این خانه‌ها و واحدهای مسکونی به دستور مستقیم فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی بدون هیچ دلیلی و صرفا با هدف وارد آوردن خسارت‌های سنگین انجام گرفته است. نظامیان اشغالگر اسرائیلی بارها از آتش زدن و منفجر کردن خانه‌های فلسطینیان فیلم گرفته و آن را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کردند.
🚨چند جاسوس و تروریست هدایت شده از یک مرکز در جمهوری آذربایجان، در خاک ایران بازداشت شدند دستگاه‌های امنیتی ایران این جاسوسان را پیش از انجام اقدام خرابکارانه دستگیر کردند. .
📌هیئت حماس به ریاست هنیه فردا وارد قاهره خواهد شد خبرنگار العربی الجدید اعلام کرد هیئت حماس به ریاست اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس فردا پنجشنبه وارد قاهره خواهد شد.
📌منابع محلی از پرواز شدید بالگردهای آمریکایی در آسمان شهر الحسکه سوریه خبر میدهند
646.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨تصاویری از محل انفجار در بغداد
🚨 منابع عراقی از شهادت «اركان العلياوی» و «ابو باقر الساعدی» از فرماندهان کتائب حزب‌الله توسط آمریکا خبر دادند
برنامه نیایش صبحگاهی 🌸🍃 هر بامداد ، بعداز اذان صبح 🔆 @marsad 👈
1_1060154224.mp3
زمان: حجم: 1.39M
📣))🌸 اذان شهید باکری 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
السلام علینا وعلی عبادالله الصالحین
♡•• عزیزان من الان وقت خلوت با خداست نیم ساعت گوشیو کناربذار از فضای مجازی بیا بیرون تو فضای حقیقی برس به یار💞 ببین با خودت چند چندی ! دعا برای رزمندگان اسلام فراموش نشه: اللهم انصر جیوش الاسلام و عساکر الموحدین 🤲 🟧 ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ ⃟ٖٖٜٖٜ🇮🇷 @marsad