eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
2.6هزار دنبال‌کننده
99.8هزار عکس
65.4هزار ویدیو
411 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات سازنده شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi
مشاهده در ایتا
دانلود
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تحلیل ساده اما بسیار عميق علیزاده از حمله موشکی ج.ا سوابق علیزاده »»»بد و آینده‌اش »»»»»» نامشخصه ولی این حرفش جالب بود😉
✅کارشناس نظامی آمریکایی: حمله ایران نهایت قدرت هجومی آن نبود ولی دفاع اسرائیل نهایت قدرت دفاعی اسرائیل بود و این یعنی شکست بزرگ برای اسرائیل که نشان می دهد هیچ شانسی در مقابل ایران ندارد. 👈پی نوشت: این نکته یک بحث بسیار مهم است که در تحلیل های قبلی در کانال به آن پرداخته شد. در حالی که ج.ا برای حمله به رژیم صهیونیستی از چند درصد ناچیز از توان موشکی و پهپادی خود استفاده کرد اما رژیم برای دفع این حمله تمام توان داخلی را با تمام ظرفیت منطقه ای آمریکا، انگلیس، فرانسه و حتی برخی کشورهای دیگر منطقه به کار بست تا موفق به دفع بخشی از تهاجم ایران شود. حالا فرض کنید در صورت حماقت مجدد رژیم، ج.ا 50 درصد توان خود و 50 درصد توان سایر اجزاء مقاومت را برای حمله به رژیم استفاده کند. در چنین فرضی دفاع هوایی مشترک رژیم و حامیان منطقه ای و بین المللی آن حتی قادر به دفع 20 درصد از میزان حمله نخواهد بود و رژیم به معنای واقعی شخم زده خواهد شد! تحلیل شخصی بنده این است که هم سران غربی حامی رژیم و هم سران داخلی آن به خوبی از این امر آگاه هستند و بنابراین احتمال یک حماقت جدید از رژیم بسیار پایین است و لفاظی های اخیر فقط از باب حفظ آبرو و امیدبخشی به جبهه داخلی است وگرنه آنچه برای پاسخ به هر حماقت احتمالی رژیم آماده شده آنچنان بزرگ است که استخوان های دولت غاصب را خرد کرده و پایان کار رژیم را رقم خواهد زد. این امر نه یک ادعای تبلیغاتی بلکه یک برآورد قطعی از توان نظامی محور مقاومت است.
گفت: کسی‌که واقعاً شاد است، هیچ‌وقت بلند بلند نمی‌خندد. خنده‌ی بلند اغلب برای پنهان کردن یک افسردگی درونی است. مثل افسردگی در ساعت‌های پایانی یک تعطیلات که آدم را به دست و پا زدن برای یک شادی مضحک وا می‌دارد. نکند زمان بگذرد و من به اندازه کافی شاد نبوده باشم! من به‌یاد کسانی می‌افتم که در راه بازگشت از شمال، با اضطراب آخرین ساعت‌های فراغت‌شان را می‌گذرانند... با پایکوبی دسته جمعی کنار جاده‌ها و نعره زدن در تونل‌ها... شادی، کالایی نیست که با خرج کردن پول و زمان، بدست آید؛ شادی با فائق آمدن و چیره شدن بر زمان بدست نمی‌آید. تلاش برای شاد بودن مساوی است با اضطراب و نهایتا افسردگی. بهجت و انبساط خاطر حقیقی، نه نسبتی با "تعطیلی" دارد و نه دارایی. شادی حقیقی از چشمه درون می‌جوشد. در هنگام "انس" و نه در "نسیان" : خداوند انسان را آفرید، عالم را آفرید، عشق را آفرید، حرمت را آفرید، احترام را آفرید، شادی را آفرید. ظاهر را آفرید. باطن را آفرید. صبر را آفرید. عقل و حکمت را آفرید. دنیا را آفرید. آخرت را آفرید. مرگ را آفرید. حیات را آفرید. قدر این نعمت‌ها را بدانیم.
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشک ایرانی یا گنبد آهنین اسرائیلی؟ چه کلیپ خوبی بود حتما ببینید
⭕️ چرا اینبار در عملیات روانی هم بر اسرائیل پیروز شدیم ✍️ مقامات اسرائیلی بعد از پاسخ موشکی ایران می‌گویند؛ همانطور که ایران، صهیونیست‌ها را روزهای متعدد در اضطراب روانی و امنیتی عملیات تنبیه قرار داد، بنابراین باید ما هم همین اقدام متقابل را انجام بدهیم. جدای از اینکه صهیونیست‌ها علی‌رغم پشتیبانی ده‌ها رسانه جهانی نتوانستند تا این لحظه چنین کاری را در ایران کنند، طرح این گزاره نشان می‌دهد که ایران توانسته بیش از ده شبانه روز صهیونیست‌ها را در شدیدترین وضعیت روانی قرار بدهد. 👈 اما ایران چگونه توانست این عملیات روانی زجرآور را درباره اسرائیل اجرایی کند؟ 1️⃣ ایران از همان ساعات اول در تولید پیام معتبر موفق بود. یعنی صهیونیست‌ها و متحدانش شکی نداشتند که ایران انتقام خواهد گرفت. بخشی از این تولید پیام توسط مقامات نظامی ،سیاسی و رسانه‌های ایران تولید شد و بخش مهمی نیز در تولید پیام‌های پنهانی ارسالی به کشورهای غربی و همسایه صورت گرفت. 2️⃣ حداقل از چند روز قبل از اجرای عملیات تنبیه، ایران مقامات منطقه و فرامنطقه‌ای را در جریان عملیات انتقام و قریب الوقوع بودن قرار داد. یعنی فضای دیپلماتیک و رسانه‌ای منطقه و فرامنطقه را نیز در پازل رسانه‌ای خود فعال و همسو کردیم و آنها نیز ناچارا و ناخواسته مجبور به تولید محتوا و پیام شدند. 3️⃣ حجم عملیات (تعداد فراوان پهپاد و موشک)، مراحل عملیات، (اول پهپادها و سپس شلیک موشک‌ها سبب تولید ایجاد شگفتی، هیجان، انتظار و تعلیق و همراه شدن مخاطبین برای پیگیری نتیجه عملیات شد)، طول زمان عملیات (چندین ساعت عملیات نظامی ایران، رسانه‌های دنیا را با خود همراه لحظه به لحظه کرد)، مکان‌های مورد هدف (پایگاه هوایی اسرائیلی شلیک کننده به کنسولگری ایران در سوریه) و دقیق بودن عملیات (عدم تلفات غیر نظامی) نیز بگونه‌ای انتخاب، طراحی و اجرایی شد که زمینه ساز تولید هزاران خبر و پیام در رسانه‌های رسمی و شبکه‌های اجتماعی سراسر جهان شد. .
سلام خدا بر همه مردانی که این روز‌های موعود را رقم زدند؛ از حسن طهرانی مقدم تا قاسم سلیمانی تا سلامی و قاآنی و حاجی‌زاده و نیرو‌های گمنامشان و همه مردانی که در لبنان و سوریه و یمن و عراق در این سال‌ها و ماه‌ها آتش تهیه این نبرد را ریختند و سلام خدا بر سرداران شهید زاهدی و حاجی‌رحیمی که خون پاکشان بهانه خوبی برای این پاسخ به‌یادماندنی شد و سلام بر رهبر مقتدر و سیاستمدار برجسته و تاریخ‌ساز خامنه‌ای عزیز و از همه مهمتر سلام و رحمت و رضوان خدا بر خمینی که به ما جرئت این طوفان داد. .
♦️‌سازمان جهانی انرژی اتمی اعلام کرد ؛ 🔹‌ایران بنا به دلایل امنیتی تا اطلاع ثانوی درب تمامی نیروگاه های هسته ای را به روی بازرسان سازمان بسته و از ساعاتی پیش تمامی بازرسان خارجی را از تمامی مراکز هسته ای اخراج کرده است
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️پیام‌های واضحی که حمله‌ی سپاه پاسداران به اسرائیل برای صهیونیست‌ها و شخص نتانیاهو داشت 🎙بیژن پیروز - عضو هیات علمی دانشگاه تهران
‏🔺️تنهای تنهای تنها..! 🔹وزیر خارجه اسرائیل میگوید به ۳۲ کشور جهان نامه نوشته و با چندین وزیر امور خارجه نیز مستقیما صحبت کرده تا برنامه موشکی ایران را تحریم، و سپاه پاسداران را جزو سازمان های تروریستی به حساب آورند. پاسخی که از اتحادیه اروپا شنیده این بوده است که آنها نمیتوانند این اقدامات را انجام بدهند زیرا سپاه مرتکب اقدامی تروریستی نشده است. 🔹غربی ها همچنین به اسرائیل متذکر شده اند چنانچه تصمیمی علیه جمهوری اسلامی بگیرید خودتان به تنهایی باید عواقبش را متحمل شوید و خلاصه اینکه روی کمک ما حساب باز نکنید‌. مشابه این پیام را برخی منابع به نقل آمریکایی ها منتشر کرده اند که خطاب به سران رژیم صهیونیستی گفته اند اگر بخواهید به ایران حمله ای داشته باشید باید به تنهایی از عهده اش بر آیید! 🔹برای عقب کشیدن آمریکا و اروپا و تنها گذاشتن نتانیاهو دلایل سیاسی ریز و درشتی وجود دارد، اما یکی از مهمترین دلیل ها رسیدن غرب به این نتیجه است که دیگر حریف این ایران نمیشود، و جنگیدن با جمهوری اسلامی آن هم بخاطر موجودیت بدنامی چون اسرائیل دیگر بیهوده است. شاید بهترین راه همان مسیری است که عربستان سعودی اخیرا پیموده است! 🔹یکی از ده ها علتی که غرب برای عدم حمایت کامل از اسرائیل دارد، قدرت بازدارندگی ایران به واسطه تسلیحات پیشرفته اش می باشد. تسلیحاتی که هم غربیها را به لحاظ قدرت و دقت اش میترساند و هم آزمایشات موفق آن در حمله اخیر میتواند بازار جدیدی برای تهران باز کرده و درآمد هنگفتی نصیب ایران نماید. 🔹همانطور که میدانید برخی از همین اروپایی ها مشتری پهپادهای ایرانی هم بوده اند و دوست ندارند بخاطر حمایت از اسرائیل از رقابت با سایر خریداران باز بمانند. اسرائیلی ها نیز صرفا برای توجیه ضعف خود نیست که سعی میکنند حمله اخیر ایران را بی اثر معرفی کنند؛ یکی از مهمترین دلایل ترس آنها از اقبال کشورهای مختلف به موشک ها و پهپادهای ایرانی است و نمیخواهند شرکت های اسلحه سازی در ایران به رقیبی برای کمپانی های بزرگ تولید تسلیحات که غالبا تحت نفوذ لابی های صهیونیستی فعالیت میکنند بدل شوند. زیرا فروش اسلحه میتواند ارز آوری بسیار زیادی برای ایران داشته باشد و با توجه به نقد شوندگی بالا و اثرات مثبت زیادی که بر اقتصاد مملکت دارد بسیاری از مشکلات در جمهوری اسلامی را حل نماید. ‎
34.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴۱۰ نکته مهم در رابطه با عملیات وعده صادق!هر آنچه که لازم است در رابطه با عملیات موشکی سپاه بدانید👆 ▪️ دیدن این ۱۰ دقیقه دست شما را در پر و شما را مجهز به پاسخ تمام شبهات می‌کند ▪️ حتی اگر حوصله نگاه کردن تمام فیلم را ندارید، حداقل ۲دقیقه اول را -حتی با سرعت ۲x - نگاه کنید؛ مطمئن باشید ... 👤 برشی از سخنرانی ، در رابطه با حمله تنبیهی موشکی سپاه
سریال «مشاور» را از دست ندهید این سریال هرشب ساعت ۹:۳۰ از شبکه دو پخش می‌شود. مشاور یک سریال خانوادگی است(برعکس بسیاری از محصولات نمایشی) و در این سریال یک روحانی در جایگاه یک مشاور، مشکلات خانواده ها را حل می‌کند. مشاور به مشکلاتی می‌پردازد که امروز هم برای بسیاری از خانواده‌ها دردسرساز است و دیدن سریال مشاور به شدت به تمام خانواده‌ها توصیه می‌شود و در هر قسمت برای آموزش خانواده‌ها به یک موضوع می‌پردازد.
🔴 اسراییل چه باید بکند؟ 1️⃣ مهم ترین دستاورد عملیات وعده صادق ایجاد معادله جدید ‘ضربه از خاک در مقابل هر نوع ضربه’ و برداشته شدن یک گام بلند برای توقف راهبردهای ‘کشتن با هزاران زخم’ و ‘جنگ بین جنگ ها’ بوده است. پروژه هنوز کامل نیست ولی فاز اول این ماموریت موفق بوده و تمام شده است. 2️⃣ همه اهدافی که باید ضربه می خورد ضربه خورده و پیام تمام و کمال منتقل شده است. این را امریکا و اسراییل بهتر از هر کس می دانند. فعلا دخالت دیگر اجزای محور مقاومت نیز ضرورت پیدا نکرد. 3️⃣ اسراییل یا باید تغییر راهبرد بدهد یا راهبرد قبلی را حفظ کند. تغییر راهبرد به بزرگ‌ترین رویارویی تاریخ منطقه خواهد انجامید که ایران با عملیات وعده صادق نشان داد برای آن کاملا آماده است. حفظ راهبرد قبلی نیز دیگر در ‘منطقه خاکستری’ ممکن نیست ‌و به ضربه مستقیم منجر خواهد شد. 4️⃣ با این حال ایران پاسخ اسراییل را مفروض گرفته است. به همین دلیل ضربه اول، صرفا یک ‘قلق گیری’ برای ضربه اصلی بوده است. 🔹اسراییل می خواهد حیثیت خود را احیا کند، اما تتمه آن را هم بر باد خواهد داد. دیوانگی جواب شجاعت نیست. 🔸 هیچ حمله ای به خاک ایران ‘هضم’ نخواهد شد. این اصل نقض ناپذیر معادله جدید است. ✅ دریافت پاسخ به عملیات وعده صادق از ابتدا در برآوردهای ایران بود. واضح بود که یک ضربه ‘معادله’ نمی سازد. لذا اسراییل باید به ‘پاسخ به پاسخ’ ایران و ما بعد آن از همین حالا فکر کند؛ البته اگر توانی برای فکر کردن برای آن باقی مانده باشد. 💢 این رویارویی نهایتا جایی متوقف می شود. می تواند همین جا و پس از ضربه اول ایران متوقف شود. می تواند پس از ضربه دوم ایران خاتمه پیدا کند که بسیار بزرگ تر خواهد بود یا می تواند چند موج آن طرف تر برود. این انتخاب اسراییل است که چقدر می خواهد خسارت ببیند.