📌مادورو : بزرگترین سرمایه گذاری نفت و گاز ونزوئلا از کشورهای بریکس است
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که بزرگترین سرمایه گذاران کشور آمریکای جنوبی در پروژه های نفت و گاز از کشورهای گروه بریکس یعنی برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی هستند.
بزرگترین سرمایه گذاری ما در نفت و گاز از بریکس است و اگر این افراد در امریکا و شرکای آنها در جهان اشتباه زندگی خود را مرتکب شوند، آنگاه آن بلوک های نفت و گازی که قبلا امضا شده بود به دست متحدان ما خواهد رفت.
گروه بریکس در صنایع فولاد و آلومینیوم نیز سرمایه گذاری کرده است و این پروژه ها در حال پیشرفت هستند.
.
🔻فضای کشور در حوزه ی امنیتی و اطلاعاتی از چه زمانی دچار آلودگی شد؟
🔹پس از پهن شدن جامعهی ایران در بستر مجازیِ غیر بومیِ غیرِ پاسخگو ما شاهد انواع تولیدات ابهام آفرین بودیم که بخشی از جامعه ی ایران را از ابتدای دولت حسن روحانی تا انتهای آن با موفقیت کامل دچار "فروپاشی ذهنی" و تردید نسبت به بسیاری از حقایق (از حوزه های دینی تا سیاسی) کرد.
🔹برای مواجهه با این وضعیت راهی که به ذهن برخی تصمیم سازها رسید صرفا فیلتر بود.
🔹بساط فیلتر شکن ها پهن شد، جذب جاسوس از ایرانیان آغاز شد.(تصویر را ببینید)
🔹تصور کنید برای کاربری که در 8 سال دچار فروپاشی ذهنی شده و حتی در شناخت دوست و دشمن دچار اشتباه محاسباتی این پیام می آید که بیا و کارمند اطلاعاتی اسرائیل باش
🔹در ماجرای بردن ریز پرنده به اصفهان و فراهم کردن فضا برای رسیدن کومله و انجام عملیات، یک شهروند که از همین طریق جذب شده بود با عناصر کومله و عوامل اسرائیل همکاری کرده بود. شهروندی که از کشور گریخت و کمی بعد تر به ایران باز گردانده شد. در موارد دیگر هم میتوان مشابه اینها را یافت.
🔻دشمن اکنون از طریق همین فیلتر شکن ها در حال تلاش برای پیشبرد اهداف اطلاعاتی است.
✍🏻آقایتحلیلگر
#شهید_اسماعیل_هنیه
#جاسوسی
#ترور نفوذ
50.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻اعتراف ایرانیانی که از سر کنجکاوی و طمع در اینستا جاسوس موساد شدند / جاسوس موساد لطفا اعدامم کنید
🎥ویدئویی مهم از اعتراف ایرانیانی که از سر کنجکاوی و برای رسیدن به ثروت بیشتر در اینستاگرام فریب خوردند. آنها البته با یک کلاه بردار که جیبشان را خالی کرده رو به رو نشدند بلکه به خودشان آمدند در حالی که به عنصر موساد تبدیل شده بودند. در این برنامه این مهم را مرور خواهیم کرد.
#جاسوسی
#موساد
اعتراف جاسوس های بازداشت شده موساد - @mrtahlilgar.mp3
زمان:
حجم:
13.82M
🎙اعتراف ایرانیانی که از سر کنجکاوی و طمع در اینستا جاسوس موساد شدند / جاسوس موساد لطفا اعدامم کنید
حاج مهدی رسولی1_1675802597.mp3
زمان:
حجم:
27.84M
داغدار قاسم بودیم
خبر آمد ابراهیم رفت 😭
داغدار ابراهیم و قاسم بودیم
خبر آمد اسماعیل رفت 😭
🪧#اسماعیل_هنیه
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بعداز ۳۶ سال رهبر کره شمالی این فیلم را گذاشته توی پیج شخصیش
که لرزه به اندام خیلی ها انداخته
✅درود خدا بر شهید رییسی و شهید امیرعبداللهیان که با دیپلماسی عزتمند ایرانی رهبران قویترین کشورهای جهان را مدافع و خونخواه ما کردند.
#هنیه
#اسماعیل_هنیه
#شهید_رئیسی
#برنده_واقعی_انتخابات_شهید_رئیسی
#به_کمتر_از_رئیسی_راضی_نباشیم
🇮🇷🇵🇸در انتظار مجازات سخت باشید.
🔹 تهران| دیوارنگاره میدان فلسطین.
#تسلیت_ایران_فلسطین
#وعده_صادق۲ 🚀
#اسماعیل_هنیه
.
837.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عجب نوزاد پرجنب وجوشی بود😁❤️
.