eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
2.6هزار دنبال‌کننده
99.8هزار عکس
65.4هزار ویدیو
411 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات سازنده شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi
مشاهده در ایتا
دانلود
حزب‌ الله برای نخستين بار شهرک بيت حوسن را هدف حملات خود قرار داد 🔸رسانه های عبری از وقوع خسارات به تعدادی از خانه های شهرک نشينان در شهرک شوميرا در اثر اصابت راكت های حزب الله خبر مي دهند. .
نتانیاهو قصد دارد مشاور قضایی دولت را هم برکنار کند 🔸روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت نوشت نتانیاهو برای اولین بار در حال بررسی برکناری مشاور قضایی دولت است. .
✅ اسموتریچ: باید شمال غزه را اشغال کنیم اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم گفت باید شمال نوار غزه به صورت کامل اشغال کنیم و به حماس اعلام کنیم که اگر اسرا را آزاد نکیند نیمی از قلمرو خود را از دست خواهید داد. .
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
حمله ی تکفیری ها به استاد پناهیان بابت یک توئیت / 1 از 2 پس از آنکه رهبری لاریجانی را مامور انتقال
✍ تقدیر و تشکر آقای علیرضا پناهیان از سفر آقای علی لاریجانی به لبنان ، کاملاً در خط رهبری ارزیابی می‌شود. و اظهار نظر خوارج‌ِ بی‌منطق و اطرافیان جلیلی در تقبیح این سفر شجاعانه و ارزشمند آقای لاریجانی ، دقیقاً در خط نفاق و تفرقه است. اصلاح طلبان را قبول نداریم ولی این حرکت آقای دکتر لاریجانی مطابق امر رهبر و کاملاً درست بود. .
🚨 شلیک بیش از 100 موشک از لبنان به سمت اراضی اشغالی 🔸منابع عبری زبان اعلام کردند از صبح امروز تا این لحظه بیش از 100 موشک از لبنان به سمت شمال فلسطین اشغالی شلیک شده است. .
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراض خانواده‌های اسرای رژیم اشغالگر و اعضای کنست به نتانیاهو و قطع سخنرانی وی در کنست 🔸تعدادی از خانواده‌های اسرای رژیم اشغالگر و اعضای کنست سخنرانی نتانیاهو را قطع می‌کنند و از او می‌خواهند که فوراً یک معامله مبادله اسرا منعقد کند. .
1.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تظاهرات در سوئد در حمایت از فلسطین 🔸شرکت کنندگان در این راهپیمایی اشغالگری اسرائیل را محکوم کردند و خواستار پایان یافتن نسل کشی در غزه شدند. .
2.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جلسه کنست به درگیری کشیده شد 🔸ایمن عوده عضو عرب کنست رژیم صهیونیستی (از جبهه عربی) حین سخنرانی نتانیاهو او را قاتل سریالی صلح خواند. 🔸قبل از آغاز سخنرانی نیز شماری از اعضای کنست سخنرانی نتانیاهو را تحریم کردند. 🔸"امیر اوحانا" رئیس کنست از ایمن عوده خواست جلسه را ترک کند و شماری از اعضای ائتلاف نتانیاهو هم به او اجازه ندادند سخنانش را ادامه دهد. .
حزب الله منتشر کرد: אזור מסוכן... | منطقه خطر... رئیس مجلس مارگالیوت: برای اولین بار ساکنین شمال یک سال است که از خانه های خود دور هستند و این موضوع ادامه دار و سخت است... .
روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت اعلام کرد افراد ناشناس به یک سلاح تیربار از محل تجمع نظامیان اسرائیلی در الجلیل اشغالی دست یافته‌اند .
🎥 تظاهرات همبستگی با غزه در ریو دو ژانیرو 🔸حامیان فلسطین همزمان با برگزاری اجلاس گروه 20 در ریو دوژانیرو، تظاهراتی گسترده را  در این شهر در حمایت از فلسطین و محکومیت جنگ و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی برگزار کردند. .