eitaa logo
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
11.2هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
17 فایل
✅ کانال رسمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌روزترین اخبار و رویدادهای مرتبط با حقوق کارگران و کارمندان، مستمری بازنشستگی و بهزیستی، تعاونی‌ها، بیمه تأمین اجتماعی و بیکاری، اشتغال و آموزش فنی‌وحرفه‌ای mcls.gov.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
| وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی: بنگاه‌داری، وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی را از انجام وظایف خود دور می‌کند 🔰 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست شورای اشتغال استانداری یزد، با انتقاد از بنگاه داری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: 🔹 بنگاه‌داری وظیفه ما نیست اما سی سال است که شرکت‌ها، به این وزارتخانه واگذار شده‌اند و حالا هم با الزام برنامه هفتم‌توسعه باید در عرض دو سال راه سی سال رفته را بازگردیم که امری دشوار است. 🔹 میدری با بیان اینکه ما در زمینه بنگاه‌داری باید در بانکداری بمانیم، خاطرنشان کرد: بانک رفاه و بانک توسعه تعاون به فعالیت خود ادامه دهند. در حوزه بورس و خرید و فروش سهام و در صنعت دارو نیز می مانیم، اما در صنعت هوایی، پتروشیمی و فولاد نباید بمانیم. ✅ متن کامل خبر را از اینجا بخوانید.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: 
🆔 @mcls_gov_ir
دستورالعمل های اضافی و دست و پاگیر در حوزه تعاون حذف شود 🔰 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست شورای اشتغال استانداری یزد، در آسیب شناسی وضعیت تعاونی های کشور گفت: برخی تعاونی‌ها مدیر (راهبردی) ندارند و طرح هایشان شکست می‌خورد. 🔹 شرکت های کوچک در کنار شرکت های بزرگ زیبا هستند؛ با شرکت های کوچک به تنهایی نمی‌توان کار کرد. این کار که دوستان در یزد کرده اند قابل الگو برداری است و یکی از راهبردهای ما اینجا همین است که چگونه می‌توان واحدهای کوچک و بزرگ را پیوند داد. 🔹 میدری با تاکید بر خود اتکایی استان ها برای توسعه گفت: باید نگاه مان را از دولت برداریم. البته دولت وظیفه دارد منابع در اختیار استان ها قرار دهد ولی ما باید یاد بگیریم که موانع استان را خودمان حل کنیم. ✅ متن کامل خبر را از اینجا بخوانید.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: 
🆔 @mcls_gov_ir
واحدهای راکد با مشارکت بخش خصوصی فعال می‌شوند 🔰 وزیر کار، در نشست شورای اشتغال استانداری یزد درباره مطالبه ساخت قطار از میبد به تفت با انتقاد از خصوصی‌سازی صنعت ریلی تصریح کرد: 🔹 صنعتی مثل راه‌آهن که مورد استفاده طبقات محروم و متوسط قرار دارد را در هیچ کجای دنیا به صندوق بازنشستگی نمی‌دهند اما در ایران این اتفاق افتاده است و شرکت رجا به خاطر همین اتفاق دچار مشکل شده است و امروز نیمی از قطارهای رجا زمین‌گیر شده است. 🔹 به همین دلیل از هر ایده سرمایه‌گذارانه که بتواند قطارهای زمین‌گیر شده رجا را احیا کند استقبال می‌کنیم. 🔹 میدری افزود: امیدوارم به یمن نوآوری و خردورزی و همبستگی بتوانیم مشکلات حوزه اشتغال و معیشت کارگران را حل کنیم و روزگار بهتر و درخشان تری برای فرزندان‌مان داشته باشیم. ✅ متن کامل خبر را از اینجا بخوانید. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: 🆔 @mcls_gov_ir
⭕️ | با حضور وزیر تعاون؛ سیلوی ۵۰ هزار تنی غلات شرکت تعاونی پیشگامان مسیر طلایی نور افتتاح شد 🔰 سیلوی ۵۰ هزار تنی غلات شرکت تعاونی پیشگامان مسیر طلایی نور با حضور وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی افتتاح شد. 🔹 «احمد میدری» همچین ضمن بازدید از بخش های مختلف بندر خشک، عملیات اجرایی احداث کارخانه خوراک دام و طیور تعاونی  پیشگامان یزد را آغاز کرد. ✅ متن کامل خبر را از اینجا بخوانید.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: 
🆔 @mcls_gov_ir
⭕ معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد: رونمایی از سامانه جامع باشگاه مشتریان ورزش کارگری به زودی 🔰 معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست خبری کمیته کارگری و کارآفرینی ستاد دهه فجر نقلاب اسلامی که امروز در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، گفت: به زودی از سامانه جامع باشگاه مشتریان ورزش کارگری رونمایی خواهد شد. 🔹 با اجرای این طرح و یکپارچه‌سازی این سامانه تخفیف‌های بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصدی شامل جامعه کارگری می‌شود. 🔹 وی در ادامه گفت: در ایام مبارک دهه فجر، ۳۰۰ پروژه عمرانی، اقتصادی و رفاهی در سراسر کشور در حوزه‌های مختلف توسط وزیر تعاون و معاونین ایشان افتتاح و به بهره برداری می‌رسد که شامل استخرهای کارگری، واحد‌های تولیدی، خانه‌های بهداشت، کلینیک های درمانی و مراکز مرتبط با بهزیستی مانند اورژانس اجتماعی است. ✅ متن کامل خبر را از اینجا بخوانید.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: 
🆔 @mcls_gov_ir
⭕️ با حضور وزیر کار در یزد؛ نیروگاه تجمیعی هزار خورشید ماندگار افتتاح شد 🔰 وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در ادامه سفر یک روزه خود در استان یزد نیروگاه ۵ مگاواتی «هزار خورشید ماندگار» را در شهرستان اشکذر یزد افتتاح کرد. 🔹 این نیروگاه ۵ مگاواتی خورشیدی از طریق ماده ۳ قانون حفاظت و بهره‌برداری و با مشارکت هزار نفری جامعه هدف بهزیستی استان یزد ساخته شده است. ✅ اعتبار هزینه شده برای این طرح ۱۵۰۰ میلیارد ریال است. شروع عملیات از ۱ شهریور ۱۴۰۳ بوده که امروز با حضور وزیر کار افتتاح شد‌.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: 
🆔 @mcls_gov_ir