eitaa logo
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
11.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
1.1هزار ویدیو
17 فایل
✅ کانال رسمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌روزترین اخبار و رویدادهای مرتبط با حقوق کارگران و کارمندان، مستمری بازنشستگی و بهزیستی، تعاونی‌ها، بیمه تأمین اجتماعی و بیکاری، اشتغال و آموزش فنی‌وحرفه‌ای mcls.gov.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ | تحولات امیدبخش در شاخص‌های بازار کار کشور 📊 کاهش نرخ بیکاری و افزایش نرخ مشارکت اقتصادی در تابستان ۱۴۰۳ به گزارش مرکز آمار ایران
وزارت تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی: 
🆔 @mcls_gov_ir
وزیر کار: ایمنی کار باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود 🔰 وزیر کار، در نشست شورای مدیران معاونت فرهنگی، اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حوزه فرهنگ‌عمومی را در صدر برنامه‌ها و اولویت‌های این وزارتخانه دانست و گفت:‌ 🔹 برای دستیابی به ارتباط پایدار و تعامل برای حل مسائل باید میان بخش های مختلف وزارتخانه تعامل سازنده برقرار شود. وی با اشاره به حادثه دلخراش معدن طبس بر وظایف بخش‌های مختلف این وزارتخانه، به ویژه معاونت فرهنگی تاکید کرد. 🔹 برای حفاظت از جان کارگران با مساله فرهنگی روبه‌رو هستیم. نظارت بر ایمنی، نظام بازرسی ایمنی و نگاه مسئولان به این امر باید یکپارچه و به فرهنگی عمومی تبدیل شود. ✅ در این نشست معاون فرهنگی، اجتماعی وزارت کار و مدیران، موضوعات و چالش‌های خود را با وزیر کار مطرح کردند.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
🆔 @mcls_gov_ir
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تامین اعتبار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی 🔺 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام این خبر اظهار کرد: پس از تشکیل جلسات با دستور معاون اول ریاست جمهوری و با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه، مبلغ ۸ هزار میلیارد تومان برای پرداخت مطالبات متناسب‌سازی بازنشستگان در اختیار سازمان تأمین اجتماعی قرار خواهد گرفت. 🔹 تا پایان سال نیز مطابق قانون، مبلغ ۳۰ هزار میلیارد تومان به صورت اوراق بدهی تحویل سازمان تامین اجتماعی خواهد شد. 🔹 سازمان تأمین اجتماعی تیرماه امسال مبلغ ۱۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان به صورت علی‌الحسابِ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و کمک معیشت ایشان طی یک مرحله واریز کرد.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: 
🆔 @mcls_gov_ir
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نخستین دوره جایزه نوآوری اجتماعی برگزار شد 🔺 اولین دوره جایزه دوسالانه نوآوری اجتماعی (جانا) در حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد و با معرفی و تجلیل از ۱۰ برگزیده از میان ۸۴۱ طرح رسیده به دبیرخانه، به کار خود پایان داد. 🔹 جایزه نوآوری اجتماعی(جانا)، رویدادی مبتنی بر شبکه‌سازی و گفتمان‌سازی نوآورانه با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف به منظور تقویت و توسعه زیست ‌بوم نوآوری اجتماعی کشور است که به همت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:  
🆔 @mcls_gov_ir
هیئت دولت، بندهای مالی اساسنامه سـازمان آمـوزش فنـی و حـرفه ای کشـور را ابلاغ کرد 🔰 هیئت دولت بندهای مالی اساسنامه شامل «هزینه‌کرد حداکثر نیم در هزار اعتبار هر طرح تملک دارایی سرمایه ای»، «دو درصد از منابع حاصل از فروش کالای قاچاق و فروش اموال تملیکی» و «اختصاص یک در هزار مزد کارگران در هر ماه، توسط کارفرمایان، صاحبان صنایع و بنگاههای اقتصادی» را تصویب و برای اجرا به بخش های مختلف کشور ابلاغ کرد. 🔹 بندهای پیشنهادی در احکام دائمی بودجه سالیانه آورده می شود و با این شرایط، هر سال، نیازی به رایزنی برای آورده شدن این بندها در بودجه سالیانه نیست. ✅ تصویب نهایی بندهای مالی سه گانه، علاوه بر آورده مالی (بالغ بر هزاران میلیارد تومان)، سهم بسزایی در ارتقای مهارت آموزی در کشور به ویژه مهارت افزایی جامعه کارگری و بهبود کیفیت اجرای مأموریت های کلیدی و راهبردی سازمان آموزش فنی و حرفه ای خواهد داشت.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:  
🆔 @mcls_gov_ir
⭕️ پرداخت وام ضروری به بیش از ۱۸ هزار بازنشسته صندوق فولاد در ۱۱ ماه گذشته 🔰 مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد گفت: در طول کمتر از یک سال گذشته یعنی از آبان ماه ۱۴۰۲ تاکنون به بیش از ۱۸ هزار بازنشسته صندوق وام ضروری ۲۰ میلیون تومانی پرداخت شده است. 🔹 در مجموع ۳۶۰ میلیارد تومان از طرف صندوق وام به بازنشستگان پرداخت شده و روند پرداخت وام به بازنشستگان صندوق ادامه دارد. ✅ سیدحجت کاظمی افزود: وام ها از طریق سه بانک رفاه، صادرات و ملی که حساب حقوقی بازنشستگان نزد این بانک هاست پرداخت شده است. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: 🆔 @mcls_gov_ir
⭕️ معرفی شش عضو جدید هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوق‌های تابعه 🔰 با تصویب شورای عالی رفاه شش عضو جدید هیئت امنا سازمان تامین اجتماعی و صندوق‌های تابعه معرفی شدند. 🔹 به گزارش مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با پیشنهاد وزیر کار و تصویب شورای عالی رفاه، محمد ستاری‌فر (رییس اسبق سازمان برنامه و بودجه و از صاحبنظران حوزه رفاه اجتماعی)، علی عرب‌مازار (اقتصاددان و عضو اسبق هیئت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری)، مرضیه وحیددستجردی (وزیر اسبق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی)، علیرضا محجوب (نماینده ادوار مجلس و دبیرکل خانه کارگر) محمود عسگری‌آزاد (معاون اسبق وزارت رفاه و معاون اسبق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی) و احمد میدری (وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی) به عنوان اعضای جدید به هیئت امنا پیوستند. 🔹اعضای جدید هیئت امنا از چهره‌های باسابقه سیاستگذاری تامین اجتماعی در ایران به شمار می‌روند. هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوق‌های تابعه دارای ۹ عضو است که سه نفر باقیمانده مطابق با جزء (۲) بند الف ماده ۱۷ قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی از نمایندگان خدمت‌گیرندگان (تشکل‌ها) انتخاب می‌شوند. هیئت امنا از بالاترین ارکان تصمیم‌گیری برای سازمان تامین اجتماعی، صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر و صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد است.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
🆔 @mcls_gov_ir
📣 | حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در فضای مجازی فقط در یک شبکه اجتماعی 🔰 به اطلاع میرساند «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تنها در شبکه اجتماعی «تلگرام» حضور دارند. 🔹 اکانت تلگرام وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی به ادرس زیر است: t.me/meidari 🌐 ✅ دکتر احمد میدری به جز کانال تلگرام دارای هیچ اکانت دیگری در فضای مجازی از جمله اینستاگرام و ایکس (توییتر) نبوده و هیچ کدام از اکانت های متعدد منتسب به وی در شبکه های اجتماعی،‌ متعلق به ایشان نیست. وزارت تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی: 🆔 @mcls_gov_ir
⭕️ | دیدار نماینده وزیر کار با خانواده کارگران جان‌باخته حادثه معدن طبس 🔰 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی به نمایندگی از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تعدادی از خانواده‌های کارگران جان‌باخته در حادثه معدن طبس دیدار و از آنها دلجویی و تاکید کرد: 🔹 ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار، با عرض تسلیت دوباره، تاثر و تاسف عمیق وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به خانواده‌های داغدیده یادآور شد. ✅ تمامی دستگاه‌های اجرایی وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان، برای حمایت و پیگیری دغدغه‌های خانواده کارگران شریف جانباخته در حادثه معدن طبس پای کار هستند و حمایت‌های لازم را انجام می‌دهند.
وزارت تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی: 
🆔 @mcls_gov_ir
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازگشت بوئینگ 737 هواپیمایی آسمان به چرخه خدمت‌رسانی 🔺 با اتمام بازرسی سنگین و نوسازی کامل کابین بوئینگ 737 هواپیمایی آسمان، این هواپیما به چرخه خدمت‌رسانی به مسافران بازگشت. 🔹 بوئینگ 737 هواپیمایی آسمان با نام «حافظ» پس از اتمام بازرسی سنگین شامل بازرسی‌های ‌سازه‌ای، انجام تست های غیرمخرب بر روی بدنه هواپیما و همچنین بازرسی فرامین کنترل‌های هواپیما عملیاتی شد. 🔹 همچنین با هدف خدمت‌رسانی و تکریم مسافران، کابین و صندلی های این هواپیما به صورت کامل نوسازی شده است.
وزارت تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی:
🆔 @mcls_gov_ir
⭕️ سرپرست سازمان تامین اجتماعی 🔰 با صدور حکمی از سوی «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس هیات امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوق‌های تابعه «مصطفی سالاری» سرپرست سازمان تامین اجتماعی شد.
وزارت تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی:
🆔 @mcls_gov_ir
⭕️ سرپرست سازمان بهزیستی 🔰 طی حکمی از سوی «احمدمیدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی «سیدجواد حسینی» به عنوان سرپرست سازمان بهزیستی کشور منصوب شد.
وزارت تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی:
🆔 @mcls_gov_ir