🔘 مراسم بزرگداشت همسر عالم ربانی مرحوم حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ حسین ابراهیمی و مادر مجاهد شهید حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن ابراهیمی (حاجیه خانم انسیه روان بُد) با حضور آیت الله صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر برگزار می گردد.
🕌 مکان: مسجد امام حسن مجتبی (ع) لیان غربی
📅 زمان: سه شنبه ٣ مرداد، ساعت ٩ الی ١١ صبح
📲 سایت ها و کانال های رسمی در پیام رسان های ایرانی 👇
🔗 b2n.ir/safaei
✴️ امام جمعه بوشهر پیگیر مسائل استان در دیدار با رئیس جمهور
🔹 آیت الله صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان بوشهر در سفر به تهران با آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور دیدار کرد.
📑 مشروح خبر👇🏼
🔗 yun.ir/1pbs1c
📲 سایت ها و کانال های رسمی در پیام رسان های ایرانی 👇
🔗 b2n.ir/safaei
🏴 حضور آیتالله صفایی بوشهری در مراسم سوگواری امام حسین(ع) در بوشهر
🔘 مراسم شب هفتم ماه محرم با حضور آیت الله صفایی بوشهری نماینده مقام معظم رهبری در استان و امام جمعه بوشهر و سخنرانی آیتالله حسینی بوشهری نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری در حسینیه عاشقان ثارالله شهر بوشهر برگزار شد.
🎞 تصاویر بیشتر 👇
🔗 b2n.ir/e04351
📲 سایت ها و کانال های رسمی در پیام رسان های ایرانی 👇
🔗 b2n.ir/safaei
آیت الله صفایی بوشهری
✴️ امام جمعه بوشهر پیگیر مسائل استان در دیدار با رئیس جمهور 🔹 آیت الله صفایی بوشهری نماینده ولی فقی
📜 خبر تکمیلی
👈 خبر تکمیلی دیدار آیت الله صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با آیت الله رئیسی رئیس جمهور در تهران
🔹 امام جمعه بوشهر در این دیدار با اشاره به اهم مسائل و موضوعات ملی و استانی، تحول در نظام مدیریتی کشور و کارآمد سازی را یکی از موارد مهم عنوان کرد و خواستار توجه دولت به این مساله شد.
🔸 امام جمعه بوشهر در ادامه موضوع شایسته سالاری و مردمی محوری را یک اصل مهم در تصمیم گیری ها عنوان کرد و گفت: لازم است دولت در تصمیمات خود بر این مهم توجه کرده و شایسته سالاری و مردمی محوری را سرلوحه کار خود قرار دهد.
🔹 آیت الله صفایی بوشهری در این دیدار بر اهمیت توجه ویژه به اقتصاد مردم پایه و حل مشکلات معیشتی در جامعه کنونی و نیز ایجاد اشتغال پایدار و جوان محور به ویژه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی تاکید کرد.
🔸 نماینده ولی فقیه در استان بوشهر به گفتگو پیرامون مسائل مهم استان پرداخت و خواستار تسریع در حل آنها شد.
🔹 توسعه خدمات مردمی و حل مشکلات مردم و تبیین کارآمد آن از دیگر مسائلی بود که نماینده ولی فقیه در استان در دیدار با آیت الله رئیسی به آن اشاره کرد.
✳️ گفتنی است آیت الله صفایی بوشهری در سفر اخیر خود به پایتخت در دیدار با مخبر معاون اول رئیس جمهور مسائل مهم استان همچون، حل مشکل اعتبارات خط ریلی بوشهر شیراز، راه اندازی مجتمع بزرگ تولید داروهای دریایی، تسریع در ایجاد شهرک صنعتی ساحلی استان و ایجاد شهرک بزرگ صنعتی خرما توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را پیگیری کرده بود.
📌 همچنین سرمایه گذاری و توجه بیشتر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در استان، توجه ویژه صنایع نفت و گاز مستقر در استان بوشهر به گروه های جهادی جهت خدمت به محرومین، بازسازی و توسعه بیمارستان های خورموج، گناوه و کنگان و تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان های استان و تامین لوازم سرمایشی برای فقرا و مستمندان استان از دیگر مسائل و مواردی بود که امام جمعه بوشهر در دیدار با معاون اول رئیس جمهور پیگیری و مطرح کرده بود.
📌 همچنین آیت الله صفایی بوشهری جهت حل مشکل تهاتر نفت با جناب آقای محمدپور مدیرکل امور بین الملل وزارت نفت گفتگو نمودند.
📲 سایت ها و کانال های رسمی در پیام رسان های ایرانی 👇
🔗 b2n.ir/safaei