eitaa logo
أخٌ‌في‌الله
19.7هزار دنبال‌کننده
99.5هزار عکس
53.7هزار ویدیو
280 فایل
اینجا از #زندگی_سگی_اسرائیلیها میگوییم و #حقیقت_اسرائیل را فاش میکنیم ما #دردفلسطین داریم تماس باما : @akhonfellah
مشاهده در ایتا
دانلود
3.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژنرال سابق ارشد اطلاعاتی اسقاطیل: اسقاطیل باید از بالکن به سوریه نگاه کند که چه اتفاقی می افتد و مستقیما مداخله نکند.
با توجه به تحولات بسیار شگرف و گسترده در سوریه، کابینه سیاسی-امنیتی اسقاطیل دو جلسه تشکیل می دهد: شنبه ساعت ۲۰ و یکشنبه عصر.
به عنوان بخشی از تحولات سوریه و قیام درعا و روستای حراب الشحام علیه رژیم اسد در ۲۴ کیلومتری مرز با اسقاطیل، ارتش اسقاطیل تصمیم به تقویت در بلندی های جولان لشکر ۲۱۰، لشکر منطقه ای در مرز سوریه و اسقاطیل گرفت. ، و صدها نیروی جدید را از واحدهای آموزشی به آن منتقل مبکند
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نتایج نگران کننده آزمون بین المللی نشان میدهد نمرات دانش آموزان اسقاطیی در حال کاهش است از هر ۵ دانش آموز در اسقاطیل، یک نفر زیر آستانه مورد نیاز در ریاضیات و علوم در کلاس هشتم است، این را نتایج آزمون های بین المللی تیم نشان می دهد. از آزمون قبلی چهار سال پیش، اسقاطیل ۱۴ رتبه در ریاضیات و ۹ رتبه در علوم سقوط کرده است.
فرماندهی عملیات جنوب مدعی است که سازمان های شورشی در جنوب سوریه کنترل کامل دوشهر در منطقه درعا را در حدود ۱۷ کیلومتری مرز با اسقاطیل به دست گرفته اند
احتمالا عملیات موفق جدید انصارالله
رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه می‌گوید: ما با اسد تماس گرفتیم. گفتیم بیایید با هم درباره آینده سوریه تصمیم بگیریم. پاسخ مثبتی دریافت نکردیم
شورشیان در سوریه اعلام کردند که کنترل گذرگاه مرزی نصیب، بزرگترین گذرگاه مرزی بین سوریه و اردن را به دست گرفته‌اند.
سخنگوی ارتش اسقلطیل: با توجه به ارزیابی وضعیتی که از روز گذشته در ستاد کل و فرماندهی شمال در حال انجام است و با توجه به تحولات درگیری‌های داخلی در سوریه، تصمیم گرفته شده است که نیروهای هوایی و زمینی در سوریه ،بخش بلندی های جولان تقویت شوند.
یک مقام نزدیک به کرملین به بلومبرگ: روسیه هیچ برنامه ای برای نجات اسد ندارد و تا زمانی که ارتش سوریه به ترک مواضع خود ادامه دهد نمی بیند که چگونه می توان چنین طرحی را ترسیم کرد .