سازمان جهانی بهداشت بار دیگر نسبت به شیوع بیماری های همه گیر در نوار غزه از جمله آبله مرغان، مننژیت، بیماری های روده ای و بیماری های تنفسی هشدار داد. این سازمان بر این باور است که شرایط تنگ زندگی فلسطینی ها که در جریان جنگ غزه مجبور به مهاجرت به جنوب نوار غزه شده اند، زمینه مساعدی برای بیماری ها فراهم می کند. دکتر ریچارد (ریک) پیپرکورن نماینده سازمان جهانی بهداشت در کرانه باختری رود اردن و غزه گفت: حدود ۱۶۰ هزار مورد اسهال در کودکان نوپا و زیر ۵ سال ثبت شده است که این تعداد در غزه بسیار بیشتر از حد معمول است. وی همچنین گفت: مواردی از بیماری زرد زخم، بیماری عفونی پوستی و همچنین مننژیت و یرقان ثبت شده است.
گردانهای قسام و سرایاالقدس امروز هم حجم بالایی از عملیات علیه تروریستهای صهیونیست رو داشتن
گردانهای قسام تا الان ۹ اطلاعیه و سرایاالقدس ۱۰ اطلاعیه صادر کردن
أخٌفيالله
عرررتش اسقاطیل اعلام کرد لاشه دو اسیر صهیونیست رو در غزه پیداکردن و بردن
لاشه این دوتا رو پیداکردن
أخٌفيالله
لاشه این دوتا رو پیداکردن
اون پسر ایزنکوفت بود، با یکی دیگه از تروریستهای عرررتش اسقاطیل تو جریان برگردوندن لاشه اینا سقط شدن
هیئت امنای دانشگاه هاروارد رسماً اعلام کرد که کلودین گی، رئیس دانشگاه، علیرغم انتقاد از پاسخهای او به سؤالات ارائه شده در هفته گذشته در جلسه استماع کنگره درباره یهودیستیزی، در سمت خود باقی خواهد ماند. در این بیانیه آمده است: در این زمان طوفانی و سخت، ما به اتفاق آرا از رئیس دانشگاه حمایت می کنیم. ما در هاروارد از گفتمان باز و آزادی آکادمیک دفاع میکنیم و در اعتقاد قوی خود متحد هستیم که درخواستها برای خشونت علیه دانشآموزان و اختلال در تجربه کلاسهای درس قابل تحمل نخواهد بود. برای کمک به جامعه ما در بهبود و رسیدگی به مشکلات جدی که با آن روبرو هستیم.
بایدن: نتانیابو دوست خوبی است، اما معتقدم او باید تغییر کند. نتانیاهو نمی تواند در آینده تشکیل کشور فلسطین را رد کند
أخٌفيالله
بایدن: نتانیابو دوست خوبی است، اما معتقدم او باید تغییر کند. نتانیاهو نمی تواند در آینده تشکیل کشور
جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا: نتانیابو باید ترکیب دولت خود را تغییر دهد، آنها در حال از دست دادن حمایت خود به دلیل بمباران های بی رویه هستند.
2.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نتانیابو امروز در پیامی تصویری گفته بود:
من از حمایت آمریکا برای نابودی حماس و بازگشت اسرای ما بسیار قدردانی می کنم.
پس از گفتگوی فشرده با پرزیدنت بایدن و دولتش، ما حمایت کامل برای ورود زمینی و مهار فشارهای بین المللی برای پایان دادن به جنگ دریافت کردیم.
بله، درباره «روز بعد از حماس» اختلافاتی وجود دارد و امیدوارم اینجا هم به توافق برسیم.
می خواهم موضع خود را روشن کنم: اجازه نمی دهم اسقاطیل اشتباه اسلو را تکرار کند
من آن را پس از فداکاری بزرگ شهروندان و مبارزان مان تحویل نخواهم داد،
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لهستان
خاموش کردن شمعدان روشن شده در پارلمان لهستان همزمان با جشن حانوکای یهودیان