خبرنگار شبکه ۱۴ اسقاطیل
از بین بردن شماره ۱ در حماس و شماره ۲ در حزب الله در قلب بیروت و قلب تهران در عرض ده ساعت، این یک بیانیه روشن است برای دشمنان اسقاطیل در هر کجا که هستند - هیچ یک از شما در هیچ قطعه ای از زمین در جهان موردی محافظت نمی شوید.
پ.ن: ممکنه شما اینطور تصور کنید
اوتی که در این راه پا گذاشته و ۳۰۰ روزه نفس کثیف شما رو بند اورده پای همه این هزینه ها ایستاده و جون مبارکش رو کف دست گرفته
هرطور هم که حساب کنید حالا حالا ها عقبید، بد هم عقبید
دردی که از ۷ اکتبر مشیدید تا نابودی و ابد همراهتونه
در این راه شهدای عزیز و زیادی دادیم از حاجقاسم و سید عباس و شیخ یاسین تا اسماعیل هنیه
اما پرچم رو دلاور دیگری برداشته و هربار برای شما بدتر شده
بهتره به جای کری خونی به فکر چیزی باشید که بدتر خواهد شد و اچن اسمش زندگی در #زندگی_سگی_اسرائیلیها است
31.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش شبکه ۱۴ اسقاطیل از شهادت شهید هنیه
حماس تایید کرد: اسماعیل هنیه به همراه محافظش ظاهراً در آپارتمانی که در تهران اقامت داشتند کشته (شهید) شدند. هنیه برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید وارد ایران شد. حماس در مورد کشته شدن هنیه در تهران صبح امروز بیانیهای صادر کرد و اسقاطیل را مقصر دانست. بر اساس گزارش های منتشر شده در ایران، هنیه حوالی ساعت دو بامداد بر اثر اصابت موشک دقیق به اتاق خواب آپارتمانش کشته شده است. در اسقاطیل سکوت می کنند.
13.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعلام خبر شهادت اسماعیل هنیه در تهران در اردوگاه الفوار در الخلیل