eitaa logo
أخٌ‌في‌الله
19.9هزار دنبال‌کننده
98.9هزار عکس
53.4هزار ویدیو
274 فایل
اینجا از #زندگی_سگی_اسرائیلیها میگوییم و #حقیقت_اسرائیل را فاش میکنیم ما #دردفلسطین داریم تماس باما : @akhonfellah
مشاهده در ایتا
دانلود
نصرالله: ما در یک جنگ بزرگ هستیم که از مرزهای "جبهه های یاری رسانی" عبور کرده است. ما در غزه در حال جنگ هستیم، در جنوب لبنان در جنگ هستیم، جنگ علنی در یمن، بمباران در عراق، هنیه در تهران ترور شد، این جنگ در همه جبهه ها است، جنگ وارد مرحله جدیدی شده است.
پخش مستقیم با دوبله فارسی https://t.me/snntv?livestream
نتانیابو‌امشب تلفنی با بایدن صحبت میکنه
نصرالله: این صهیونیست ها احمق هستند، واقعاً آنچه در مقابلشان است را نمی بینند، این استکبار ذهن را مختل می کند. آیا فکر می کنند در تهران هنیه را می کشند و ایران ساکت می ماند؟
نصرالله - سخنان (آیت الله)خامنه ای تندتر از سخنان پس از حمله به کنسولگری ایران است
نصرالله: اسقاطیلی ها اکنون کمی شادی کردند اما ازین به بعد بسیار گریه خواهند کرد
نصرالله: ایرانی‌ها معتقد نیستند که مانند پس از حمله به کنسولگری ایران، حاکمیت آنها تنها نقض شده است. حالا که از حذف هنیه رهبر می گویند، از لطمه زدن به حاکمیت، امنیت ملی و شرف خود می گویند!
نصرالله: این دشمن است که باید منتظر انتقام خونین، خشم بزرگان ملتها باشد.
نصرالله: به طور کلی هدف از حذف رهبران آسیب رساندن به گروهی است که او به آن تعلق دارد، در تصمیم گیری ها، در عزمش، در تصمیمش، ترساندن آن، عقب نشینی از موقعیت، تسلیم شدن، این است. این همان کاری است که اسقاطیل با حذف بنیانگذاران حماس تلاش کرد و حماس همیشه رشد کرده و تشدید شده است، هم خط جهاد اسلامی و هم ما. تجربه ثابت می‌کند که این هدف محقق نمی‌شود، زیرا گروهی که مورد حمله قرار می‌گیرند، به خدا ایمان دارند و آماده فداکاری هستند و متعلق به میراث عظیم فرهنگی و معنوی هستند که تحمل فداکاری‌ها و دردها را به او می‌دهند.
نصرالله: ترور حاج محسن آسیبی به زیرساخت ها و فرماندهی حزب الله وارد نمی کند. ما یک نسل عالی از فرماندهان داریم
نصرالله: سیدمحسن گاهی شب ها می آمد و صحبت ها و احساساتش را با مردم در میان می گذاشت. با شما می ایستاد، وقتی شب عاشورا امام حسین ع را صدا می زدیم، دست تکان می داد. با شما بود ندا می داد ما ترکناک یا حسین!