أخٌفيالله
تنش میان تیم مذاکره کننده برای آزادی اسرا و نتانیتبو در جلسه روز چهارشنبه، رئیس شاباک به نتانیابو گ
افشاگریهای جدید از جلسه پرتنش چهارشنبه در مورد معامله تبادل اسرا:
رئیس ستاد عررررتش اسقاطیل در این نشست گفت: شرایط برای معامله وجود دارد. من فکر می کنم این درست است که وارد مذاکره شویم و بهترین دستاورد ممکن را به دست آوریم
گالانت ادامه داد: به دلایل اخلاقی و استراتژیک، به نظر من باید به این معامله به عنوان یک فرصت نگاه کرد. ما صادقانه صحبت می کنیم، من به شما می گویم که شما ملاحظاتی را مطرح می کنید که به نفع موضوع نیست.
منابع اطلاعاتی غربی مدعی شدند که شواهدی در دست دارند که نشان می دهد ایران قصد دارد در واکنش به ترور اسماعیل هنیه (۱۲و۱۳ اوت) در تیشعا باو ( سالروز تخریب معبد و نحس ترین روز یهود) حمله کند .بر اساس این گزارش، حمله ایران با حزب الله هماهنگ خواهد شد. بر اساس گزارشها، ایران ظاهرا امیدوار است که حمله در این روز باعث غافلگیری شود. این گزارش نشان می دهد که قصد عاطفی و روانی برای حمله دقیقا به تیشعا باو وجود دارد.
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
{مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلاً} - صَدَقَ الله العَليّ العَظِيم
بمزيد من الفخر والإعتزاز، تزف المقاومة الإسلامية الشهيد المجاهد حسن عماد كريم "ياسر" مواليد عام ٢٠٠٧ من بلدة دير سريان في جنوب لبنان، والذي ارتقى شهيداً على طريق القدس.
#حزب_الله
#الإعلام_الحربي
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرکوب تظاهرات امشب در تلاویو
اسقاطیلیا به پلیساشون میگن وقتی به سده تیمان هجوم آوردند کجا بودید