أخٌفيالله
خبرنگار اسقاطیلی من انیدوارم و دعا می کنم که از هرج و مرج در سوریه، قهرمان اسقاطیل الی کوهن ، به ز
بیوه جاسوس معدوم اسقاطیلی، الی کوهن: از لحظه ای که شایعات شروع شد و جمعیت به خیابان ها آمدند، سعی کردم با ددی بارنع، رئیس موساد تماس بگیرم. روز جمعه در مورد اینکه الی قرار است ۱۰۰ سال داشته باشد صحبت کردیم و او به من گفت که چند کلمه به یاد او می نویسد. آن موقع نمی دانستیم که تا دو روز دیگر دنیا به کلی تغییر خواهد کرد.
به او گفتم شاید وقت آن رسیده که از موقعیت استفاده کنیم، شاید اسد هنوز بتواند در ازای کمکی الی را برای دفن نزد ما بیاورد.
او گفت: اگر اسد کمک بخواهد. شرط ما این خواهد بود
نادیا، تقریبا شصت سال گذشت، رژیم ها تغییر کردند، شاهدی از آن روزها باقی نمانده.
اما من به او پاسخ دادم همیشه بقایایی پیدا می شود!
در آن زمان مرحوم(ملعون) مایر داگان به همراه آمریکاییها قبرها را با لیزر و هواپیما اسکن کردند. قبرهای بی نام زیادی پیدا کردند که احتمالاً مربوط به دشمنان نظام بود. می دانیم که وقتی الی به دار آویخته شد، او را مستقیماً به یک بیمارستان نظامی در سوریه بردند. دقیقاً در آنجا چه کردند من نمی دانم.
من دودسته و گیج شده ام. از یک طرف این امید وجود دارد که اکنون ممکن است چیزی را کشف کنیم، از طرف دیگر می ترسم که افرادی بدتر از قبلی ها ظاهر خواهند شد.
4.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رییس ستاد عررررتش اسقاطیل
ارتش اسقاطیل در غزه، لبنان، کرانه باختری و از دیشب در سوریه هم می جنگد.
720.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حملات ساعاتی پیش عرررررتش اسقاطیل به کفرسوسا در حومه دمشق
وزیرجنایتکار سابق جنگ اسقاطیل
سقوط رژیم قاتل اسد در سوریه علیرغم خطرات ذاتی به نفع دولت اسقاطیل است و باعث فروپاشی حلقه آتش و وحشتی خواهد شد که ایران سعی کرد در اطراف اسقاطیل بسازد.
آخرین تحرکات در سوریه ناشی از مجموعه حملاتی بود که نهادهای امنیتی علیه حزب الله و ایران انجام دادند، اول از همه انهدام آرایه موشکی، حذف(شهید) نصرالله و زنجیره فرماندهی و از بین بردن زیرساخت های تروریستی (باباته) در جنوب لبنان و به دنبال آن حمله غافلگیرکننده، دقیق و مرگبار علیه ایران است.
درست ۱۴ ماه پس از نقطه پایینی که به آن رسیدیم، بار دیگر برتری و قدرت دولت اسقاطیل در سراسر خاورمیانه به وضوح مشهود است.
سرافراز و با اعتماد به سربازان و فرماندهان ارتش اسقاطیل که برای اقدام مصمم خود در جنگ «هفت جبهه» شایسته تقدیر و قدردانی هستند.