1_2471999719 (1).pdf
حجم:
761.1K
📑 ترجمه متن کامل نامه نفتالی بنت (نخست وزیر سابق رژیم موقت صهیونیستی) به جمعیت خاموش در اراضی اشغالی
▫️ در طول تاریخ، یهودیان دو بار در این سرزمین صاحب یک کشور مستقل و یکپارچه بودند . اولین بار، به مدت ۸۰ سال یک حکومت یهودی وجود داشت و سپس به دلیل درگیری های داخلی تجزیه شد.
▪️ بار دوم، حکومت یهودیان حدود ۷۷ سال وجود داشت و سپس به دلیل درگیری های داخلی، حاکمیت آن توسط رومیان از بین رفت.
▫️ اسرائیل سومین دوره حکومت یهودیان است. اکنون این کشور در ۷۵ سالگی خود قرار دارد.
┄┅══❁ ☫ ❁══┅┄
💠 زحمت انتشار با شما....
@ghademoon_158
1.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شلیک جنایتکاران اسقاطیلی به یک جوان فلسطینی در ابودیس، شرق قدس
اخبار اولیه از یک عملیات در جنوب فلسطین اشغالی و زخمی شدن یک افسر پلیس اسقاطیل
وزیر جنگ اسقاطیل در واکنش به احتمال تصویب نهایی قانون بن گویر
این لاشه متعفن رو نندازید توی اتاق
امروز رازی را به شما می گویم، من و رئیس ستاد همیشه باهم موافق نیستیم. ما در مورد مسائل عملیاتی و همچنین موضوعات دیگر بحث داریم. اما این بحث ها به یک محوراساسی محدود می شود: در هر جایی که باید تصمیمات در سطح سیاسی انجام شود، من تصمیم میگیرم.
و مهمتر از همه اینکه تمام این بحث ها و جدلها در اتاق هایی که برگزار می شود باقی می مانند و همیشه در سطح حرفه ای و محرمانه باقی می مانند. وزیر تعیین شده برای امنیت نداشته داخلی هنوز سوگند یاد نکرده است و اتاق از قبل بوی لاشه متعفن می دهد. او هنوز از دروازه های دفتر رد نشده است که تهدیدهایی برای استیضاح رییس پلیس وجود دارد.
ما شاهد نشتها، جلسات توجیهی و تهمتهایی هستیم که اساسیترین چیزی را که امنیت و توانایی سازمانهای بزرگ را فراهم میکند به خطر میاندازد و آن اعتماد است وقتی اعتماد وجود دارد، وقتی در سیستم اعتماد وجود ندارد، عموم مردم هم اعتماد ندارند.
15.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باب العمود
دقایقی پیش
دستگیری دو کماندوی فلسطینی توسط پلیس اسقاطیل
خجالت بکشید بچه کشا