نتانیابو، در مصاحبهای با شبکه «فاکس نیوز» گفت که باور ندارد ایران پس از عملیات شیرغران به توسعه برنامه هستهای خود ادامه دهد. به گفته او:
«آنها ترسیدهاند. قدرت آمریکا و اسقاطیل را بهصورت جداگانه دیدند، و همچنین قدرت ترکیبی این دو را احساس کردند. این فقط بر خاورمیانه تأثیر نگذاشت – بلکه بر کل جهان اثر گذاشت. همه این را میبینند.»
با این حال، نتانیابو اذعان کرد که تهران ممکن است دوباره تلاش کند برنامه هستهایاش را احیا کند، و هشدار داد که آمریکا و اسقاطیل باید با این موضوع مانند «سرطان» برخورد کنند، چیزی که نیازمند رصد دائمی است.
وزیر جنگ اسقاطیل، اسرائیل کاتص، در مراسم پایان دوره در دانشکده امنیت ملی سخنرانی کرد و درباره جنگ با ایران گفت:
«برای تضمین دستاوردهای جنگ چالش ما کاملاً روشن است: باید اطمینان حاصل کنیم که ایران هرگز نتواند دوباره شهروندان ما را تهدید کند.»
او افزود:
«ما باید برنامهای اجرایی طراحی کنیم تا جلوی ایران را برای بازسازی تواناییهایی که پیش از عملیات در اختیار داشت، بگیریم. ایرانیها به هر شکل ممکن تلاش خواهند کرد از این تجربه درس بگیرند و خود را بازسازی کنند. دشمن در حال یادگیری و آمادهسازی است و وظیفه ما این است که توان خود را به سطحی بالاتر برسانیم تا غافلگیر نشویم.»
درباره جنگ در غزه نیز کاتص گفت:
«هدف روشن ما در تمام مانور نظامی در نوار غزه این بود: بازگرداندن تمام اسرا و اطمینان از آنکه حماس دیگر اینجا نباشد.»
صور لاستهداف وإغراق السفينة (ETERNITY C) التي كانت متجهة إلى ميناء أم الرشراش في فلسطين المحتلة - 09 يوليو 2025م
#معركة_الفتح_الموعود_والجهاد_المقدس
www.mmy.ye/346165