هدایت شده از قلم|محمدحسین افشار🇮🇷
375K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از محمدجواد نظافت
🔰بیانیه مهم حجتالاسلام والمسلمین استاد محمدجواد نظافت پیرامون سخنان سخیف رئیس جمهور آمریکا
بسمالله الرحمن الرحیم
الفقهاء حصون الإسلام ...
◽️تهدید و جسارت رئیس جمهور هرزه و حقیر آمریکا به پیشوای آزادگان جهان و رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (مدظله العالی) دل هر انسان آزاده به ویژه مردم غیورِ ایران را آزرد.
◽️این دلقک رذل آمریکایی با توهمات جنونآمیز و سخنان سخیف آبروی کشور و مردم خود را نیز برده است. هرچند دریای وجودی رهبر عزیزمان با پوزهی سگی کثیف آلوده نخواهد شد، اما نباید اجازه داد که این حیوان درندهِ خو در چنین توهماتی به سر برد.
◽️اینجانب ضمن محکومیت شدید سخنان متوهمانه رئیس جمهور حقیر آمریکا و با آرزوی سلامتی و دوام عمر با عزت برای رهبر عزیز، از قوای مسلح و غیور جمهوری اسلامی ایران میخواهم این تهدید را در زمره تجاوز به حریم مقدس ایران تلقی و به صورت ویژه برای این جسارت پاسخی کوبنده تدارک نماید.
◽️از همه علما و صاحبان فکر و اندیشه نیز میخواهم تعرض به مقام منیع مرجعیت فقاهت و اهانت به رهبری عزیز را به شدت محکوم نمایند.
◽️در پایان، از عموم و آحاد مردم عزیز کشورمان نیز درخواست دارم برای موفقیت نیروی مسلح جمهوری اسلامی ایران و سلامتی رهبر معظم انقلاب دست به دعا برداشته و از درگاه خداوند متعال استعانت جویند.
والسلام علی عبادالله الصالحين
۲۸ خرداد ۱۴۰۴
🔻کانال استاد محمدجواد نظافت
🆔 @ostadnezafat
قلم|محمدحسین افشار🇮🇷
🔰بیانیه مهم حجتالاسلام والمسلمین استاد محمدجواد نظافت پیرامون سخنان سخیف رئیس جمهور آمریکا بسمال
برسد به دست غیور مردان نیروهای مسلح
کاش همه علمای ما چنین بیانیه های می دادند
هدایت شده از علیرضا زادبر
یک هفته گذشت
الان ساعت ۳:۴۵ دقیقا هفته گذشته در حوالی این ساعت تجاوز رژیم به خاک ایران با استراتژی "شوک بزرگ" و حذف سران نظامی کشور آغاز شد. پیوست این شوک بزرگ از کار انداختن سامانه سراسری کشور در پدافند و رزم بود. تا ساعت چهار و نیم عصر مستمر عملیات را پیش برد.
مرحله بعد انتظار رژیم ایجاد آشوب خیابانی توسط مردم بود. با هدف سرنگونی حکومت، ایجاد دولت ضعیف، ناامنی داخلی دائمی و در نهایت تجزیه ایران بزرگ.
تجزیه ایران بزرگ رمز اصلی نظم جدید خاورمیانه و آرزوی دیرینه آمریکا و اسرائیل است.
شوک بزرگ باید نتیجه فوری درپی میداشت اما در کمال تعجب ۷ روز گذشت، رژیم آسیب زد، آسیب عمیق متحمل شد.
این یعنی با وجود آسیبها، هدف اصلی با شوک بزرگ محقق نشده است. نه ترامپ و نه رژیم انتظار بازیابی فرماندهی و ایجاد وحدت بین مردم و حکومت را نداشتند.
پروژه اصلی تا الان شکست خورده است با درایت مردم، ورود به موقع رهبر و از همه مهمتر لطف خدا.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
ورودی نماز جمعه قم
میدان جانبازان
فقط چند هزار نفر منتظرن که وارد بشن
ما رو تهدید میکنید؟😒
ما گر ز سر بریده می ترسیدیم...
🖌🔻
@MIM_afshar
من دو چیز را باور ندارم:
۱. ترامپ طی دو هفته آینده تصمیم خواهد گرفت که وارد جنگ بشود یا نشود!
۲. پدافند رژیم فقط چند روز دیگر برای رهگیری موشکهای ایران توان دارد!
ترامپ باز هم در حال زمان خریدن و فریب دادن ماست. اینکه سطح هوشیاری و حمله ما را کاهش دهند. و به امید اینکه اسرائیل دیگر توان ادامه ندارد همین الان ایرانی ها احساس پیروزی کنند. این مکر برای تغییر محاسبات نظامی و سیاسی ماست.
✍علیرضا زادبر
🖌🔻
@MIM_afshar
قلم|محمدحسین افشار🇮🇷
من دو چیز را باور ندارم: ۱. ترامپ طی دو هفته آینده تصمیم خواهد گرفت که وارد جنگ بشود یا نشود! ۲. پ
این خیلی نکته مهمیه عزیزان
اگه ما تصورمون رو بر اساس رسانه های خارجی بگذاریم بر اینکه اسرائیل داره تموم میشه و چیزی ازش نمونده،
و این یک دروغ باشه فقط و اتفاقا آماده چندین ماه درگیری باشه،
ولی ما برعکسش رو به اطرافیان منتقل کرده باشیم،
اونوقت به جای کم شدن تاب آوری رژیم جعلی، تاب آوری مردم خودمون کم خواهد شد...
چند نکته رو بدونیم:
۱. ما تا همین امروز هم در کنار اسرائیل، داشتیم با تمام بلوک غرب از جمله آمریکا می جنگیدیم و ورود آمریکا فقط شدت حملات را اضافه خواهد کرد. نه قدرت آنرا
۲. ورود آمریکا برای ما یک فرصت بسیار بزرگ است.
چه فرصتی؟
فرصت انتقام حاج قاسم! یادتان است که#آقا انتقام حاج قاسم را خروج آمریکا از منطقه می دانستند؟ حالا ما می توانیم روزهای پیاپی همه پایگاه های آمریکای جنایتکار را در منطقه بزنیم. پایگاه هایی که پدافند به مراتب ضعیف تری از پدافند های رژیم صهیون دارند.
۳. حمله به تاسیسات هسته ای باعث هیچگونه آلودگی هسته ای در مناطق اطراف نشده است. و ضرری به منابع هسته ای ما نیز وارد نشده است. زیرا همگی پیش از این چند روز به صورت کامل از تاسیسات خارج شده بود.
۴. ظاهراً آسیب به فوردو، آسیب به بخشی از تاسیسات است(طبق اخبار فعلی) و انشاءالله که بتواند به چرخه تولید هسته ای ما بازگردد.
۵. از امروز هر صدایی از درون دولت، اعم از وزارت خارجه و رسانه های وابسته، حرفی از مذاکره با آمریکای جنایتکار بزند، این صدا یقینا صدای خائن است. دیگر جهل برای چنین صدایی بی معنی است. یقینا خیانت و #صلح_تحمیلی در جریان است. وقتی موضوع مورد مذاکره از طرف یکی از طرفین مذاکره مورد حمله واقع میشود، دیگر موضوعی برای مذاکره موجود ندارد. ما با آمریکا هیچ سخنی نداریم.
✌️به امید پیروزی روز افزون جبهه حق علیه باطل🇮🇷
✍ محمدحسین افشار
🖌🔻
@MIM_afshar
قلم|محمدحسین افشار🇮🇷
چند نکته رو بدونیم: ۱. ما تا همین امروز هم در کنار اسرائیل، داشتیم با تمام بلوک غرب از جمله آمریکا م
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از زهراسادات فریمانه | آبرنگ
سردار عزیز ما
حاج امیر علی
بگذار برود این روز ها
چادر مادرم حضرت زهرا (س) را
بر سرم میکشم و زنانه برایت گریه میکنم❤️❤️🩹
@zahra_farimanrh