eitaa logo
رنگ زندگی
1.2هزار دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
4.9هزار ویدیو
14 فایل
🤏 کانالی برای افزایش #مهارت‌های_زندگی و #فرزندپروری ارتباط با مدیر کانال @ab_hasani
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آینده سازان
3.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 👏 🙏 موضوع: 👌هر هفته یکشنبه ها یک نکته از جملات کاربردی 🙏حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حسنی
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
🔻 اعمال روز (یکشنبه ۲۴ ذیحجه) 1⃣ غسل 2⃣ روزه گرفتن 3⃣ دو ركعت نماز و آن مثل روز عید غدیر است (دو ركعت است ؛ در هر ركعت ، یك مرتبه حمد و ده مرتبه توحید ، ده مرتبه آیة الكرسى و ده مرتبه قدر خوانده مى شود و بهتر است پیش از اذان ظهر خوانده شود.) و نیز روایت شده است بعد از نماز هفتاد مرتبه استغفار كند. 4⃣ خواندن دعاى مباهله ✨ در اين روز دادن صدقه به تهيدستان به خاطر پيروى از مولاى همه مردان و زنان با ايمان، و زيارت آن حضرت، شايسته است، و مناسب تر زيارت جامعه است. ⬅️ جهت مشاهده ادعیه به مفاتیح الجنان مراجعه فرمایید. 151 و213
هدایت شده از آینده سازان
•{🧠💕}• _هیچ وقت دیر نیست امروز می توانید تصمیم بگیرید که مابقی عمرتان را چگونه سپری کنید پس شروع کنید و قوی تر از همیشه کنترل زندگی خود را در دست بگیرید.
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
4.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 در زندگی مشترک به چه کسی می گویند قدرتمند؟ "استاد تراشیون"
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
در کودکی از مهربانی و رحمت و زیبایی خداوند بگویید...
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
👈 ۱۸۴ 👇 👈 ۱۴۰۱ 🙏 امروز، هدیه محضر مبارک علیهم السلام
هدایت شده از آینده سازان
اینکه مردم در موردت چی فکر میکنن مهم نیست تو باید خودتو به خودت ثابت کنی ...
هدایت شده از آینده سازان
3.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غرر الحکم و درر الکلم  ,  جلد۱  ,  صفحه۲۲۲   قَالَ   (علیه السلام) إِنَّ عُمْرَكَ وَقْتُكَ اَلَّذِي أَنْتَ فِيهِ مَا فَاتَ مَضَى وَ مَا سَيَأْتِيكَ فَأَيْنَ قُمْ فَاغْتَنِمِ اَلْفُرْصَةَ بَيْنَ اَلْعَدَمَيْنِ  حضرت فرموده عمر شما وقتی است که در آن بسر میبری گذشته که گذشته آینده هم که نیامده بین این دو نیست را دریاب.
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
💞 اگه از چیزی ناراحــت شدید، همون وقت شروع به دعــوا نکنید 🔹چون هرچی بگید، همسرتون باز هم همون حسی رو داره که در موقع انجام اون کار ناراحت کننده داشته و باعث شده اون رفتار رو از خودش بروز بده و شما ناراحت بشین!! 👈باید بهش فرصت بدید تا فضاش عوض بشه تا بتونه یه جور دیگه به ماجرا نگاه کنه 🔹بنابراین باید نسبت به موضوع حساسش نکنید و صبر کنید بعداً که هردوتون آرومتر شدید، تو خوبی و خوشی مطرحش کنید ...! 👈این که کلاً نباید مرد رو به این حد رسوند که نتونه خودش رو کنترل کنه!!!! چون ممکنه یه کارهایی بکنه یا حرفهایی بزنه که دیگه حرمتها شکسته بشه و نشه جمعش کرد ...!!
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
👌دیدی دخترخاله ات لباسشو کثیف نکرد دیدی پسر عموت چه سلام کرد 👏 حرمت نفس را از بین می‌برد دنیای او را ناامن می‌کند و باعث می شود از وجود خود ناراضی باشد و به دیگران حسودی کند.