eitaa logo
رنگ زندگی
1.2هزار دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
4.9هزار ویدیو
14 فایل
🤏 کانالی برای افزایش #مهارت‌های_زندگی و #فرزندپروری ارتباط با مدیر کانال @ab_hasani
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
❤️اگر کودکتان شما را می زند یا چنگ می گیرد، نه نصیحت کنید، نه داد بزنید ، نه تنبیه کنید، و نه شما هم کتک بزنید که ببین درد دارد. مدتی باید دست های شما آماده باشد قبل از اقدام کردن دست او را بگیرید، نه بگویید. اگر زد یا رفتاری کرد که به شما درد فیزیکی داد به مدت یک یا دو دقیقه با حالت صورتتان نشان دهید ناراحتید. فراموش نکنید داد زدن، نصیحت کردن یا ناز کردن کودک، کارش را تبدیل به بازی و لجبازی خواهد کرد. تماس فیزیکی و در آغوش گرفتن باعث رشد مغز، رشد احساسات و رشد روابط اجتماعی در نوزاد و کودکان می شود.
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
بر 🌷 روزی پر از خیر و برکت و سلامتی و را برای شما همراهان محترم آرزو داریم
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
👈 ۳۲۲ 👇 👈 ۱۴۰۱ 🙏 همزمان با امروز، هدیه محضر مبارک و و بزرگوارش علیهم السلام و همه
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👏 نحوه و با 👏هر موقع دلگیر بودید و‌ غم دنیا به دلتون سنگینی کرد، این صوت ملکوتی رو گوش کنید... 👈عجیب است...
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
👌🏻 تداوم رفتار خوب ✍🏻 اگر همسرتان، احترامتان را نگه نمی‌دارد، برخورد خوب خود را کنار نگذارید و مطمئن باشید رفتار صحیح شما به تدریج او را اصلاح خواهد کرد. ⚜ یقینا چنین فردی، پشت سرتان به رفتار خوب همسرش اعتراف می‌کند. ⚜ و یقینا اگر رفتار خوب خود را ترک کنید بی‌احترامی او بدتر خواهد شد.
هدایت شده از آینده سازان
که داشته باشی خم میشی؛ ولی نمیشکنی باید ریشه در باورهایت داشته باشه چیزی مثل یک اعتقاد
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
هيچگاه به فرزند خود نگوييد "ما آنقدر پول نداريم" بلكه چيزی درمورد "مديريت پول" به فرزندتان بياموزيد. مثلا اين "كفشها خيلی قشنگ هستند اما ما نميخواهيم آنقدر پول برای یک جفت كفش بدهيم آن هم وقتی كه ميتوانيم با قيمت كمتر كفش خوبی پيدا كنيم".
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
🔹مفسر کبير قرآن، رضوان‌الله‌تعالي‌عليه هرساله ، ده‌روز در خانه‌شان براي شهادت حضرت علیها السلام مي‌نمودند و همه بستگان و اعضاي خانواده حتي دخترانشان که در شهرهاي ديگر سکونت داشتند مقيد بودند، در اين مدت در مجلس شرکت کنند. معمولاً در تهران و شهرستان‌ها که مي‌رفتند کمتر ديد و بازديد مي‌کردند، ولي وقتي که مي‌گفتند: در همسايگي، يا فلان محل، و توسلي به علیها السلام است، فوراً شرکت مي‌کردند.
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
بر 🌷 روزی پر از خیر و برکت و سلامتی و را برای شما همراهان محترم آرزو داریم
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
👈 ۳۲۳ 👇 👈 ۱۴۰۱ 🙏 همزمان با امروز، هدیه محضر مبارک و و بزرگوارش علیهم السلام و همه
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
3.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 👏 🙏 موضوع: 👌هر هفته یک نکته از جملات کاربردی 🙏حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حسنی