eitaa logo
رنگ زندگی
1.2هزار دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
4.9هزار ویدیو
14 فایل
🤏 کانالی برای افزایش #مهارت‌های_زندگی و #فرزندپروری ارتباط با مدیر کانال @ab_hasani
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
ترفند تشخیص نوع اگر سرکه بو کردید و سردرد تشدید شد، میگرن سرد است؛ دمنوش میوه های قرمزبخورید گلاب بو کردید و سردرد تشدید شد؛ میگرن گرم است؛ دمنوش زنجبیل و دارچین بخورید
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
4.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی به تنگنا رسیدی برای گره گشایی این کار رو انجام بده
هدایت شده از آینده سازان
‍ 🌷 – قسمت 4⃣ ....می‌گفتند: « حاج‌آقا که پدرت است! » می‌گفتم:«نه، حاج‌آقا شوهرم است. هر چه بخواهم، برایم می‌خرد. » بچه بودم و معنی این حرف‌ها را نمی‌فهمیدم. زن‌ها می‌خندیدند و درگوشی چیز‌هایی به هم می‌گفتند و به لباس‌های داخل تشت چنگ ‌می‌زدند. تا پدرم برود و برگردد، روزها برایم یک سال طول می‌کشید. مادرم از صبح تا شب کار داشت. از بی‌کاری حوصله‌ام سر می‌رفت. بهانه می‌گرفتم و می‌گفتم: « به من کار بده، خسته شدم. » مادرم همانطور که به کارهایش می‌رسید، می‌گفت:« تو بخور و بخواب. به وقتش آن‌قدر کار کنی که خسته شوی. حاج‌آقا سپرده، نگذارم دست به سیاه و سفید بزنی. » دلم نمی‌خواست بخورم و بخوابم؛ اما انگار کار دیگری نداشتم. خواهرهایم به صدا درآمده بودند. می‌گفتند: « مامان! چقدر قدم را عزیز و گرامی کرده‌ای. چقدر پیِ دل او بالا می‌روی. چرا که ما بچه بودیم،  با ما این‌طور رفتار نمی‌کردید؟!» با تمام توجه‌ای که پدر و مادرم به من داشتند، نتوانستم آن‌ها را راضی کنم تا به مدرسه بروم. پدرم می‌گفت: « مدرسه به درد دخترها نمی‌خورد. » معلم مدرسه مرد جوانی بود. کلاس‌ها هم مختلط بودند. مادرم می‌گفت: « همین مانده که بروی مدرسه، کنار پسرها بنشینی و مرد نامحرم به تو درس بدهد. » اما من عاشق مدرسه بودم. می‌دانستم پدرم طاقت گریة مرا ندارد. به همین‌خاطر، صبح تا شب گریه می‌کردم و به التماس می‌گفتم: «حاج‌آقا! تو را به خدا بگذار بروم مدرسه. » پدرم طاقت دیدن گریة مرا نداشت، می‌گفت: « باشد. تو گریه نکن، من فردا می‌فرستم با مادرت به مدرسه بروی. » من هم همیشه فکر می‌کردم پدرم راست می‌گوید.
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ جمهوری اسلامی تنها گزینه قابل اعتماد کارشناس شبکه سلطنت طلب: باید به جمهوری اسلامی اعتماد کنیم، آقای خامنه‌ای را می‌شناسم، آقای خامنه‌ای از هاشمی مدرن‌تر و واقع‌بین‌تر بود، ایشان وطن پرست است. ✍
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
👈 ۴۷۲ 👇 👈 ۱۴۰۲ 👈 ثواب قرائت امروز محضر مبارک علیهاسلام
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
3.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️نظر رهبری در‌مورد سخنانی که از طرف ایشان نقل میشه... 📍و یا حرفایی که منصوبین، از سمت خودشان می‌گویند. ✅ عزيز حضرت زهرا علیهاالسلام چقدر مظلوم هستی هر کسی کار اشتباه خودش را بر گردن شما می اندازند!!!!!! البته در تاریخ هم همینطور بوده مولا از جنگ صد در صد پیروزی را بشکست تبدیل کردن بعد هم طلبکار شدن این قوم ولایت گریز کارشان همین است!!!!!!!
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
👈فکر کردن به ✍نکات مثبت همسر و موهبت‌های زندگی مشترکتان باعث می‌شود ❤️ روح تازه‌ای به رابطه‌ تان دمیده شود.💞🌬 همين الان فكر كنيد تلاش کنید از همسرتان به خاطر خوبی‌هایش تشکر کنید.🙏
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
🇮🇷 📝 نماینده استرالیا با نوزاد خود به محل کار میآید، اما مشتی روشنفکر نادان غربگدا، دختران را با سگ بازی و گربه بازی سرگرم میکنند تا طعم مادر بودن را نچشند! 🍃🌹🍃 ▪️غربیها برای ضربه زدن به جمعیت ما، برای دخترانمان نسخه سگبازی میپیچند، اما در کشورشان، زنان را با نشان مادری تبلیغ میکنند!
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
4.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 همان کسی است که یک روزی این حرفو زد و بهش حمله کردند و گفتند داری سیاه نمایی میکنی‌. اون زمان اگر مسئولین این حرفشو میشنیدن امروز کار به اینجا نمیرسید.