eitaa logo
رنگ زندگی
1.2هزار دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
4.9هزار ویدیو
14 فایل
🤏 کانالی برای افزایش #مهارت‌های_زندگی و #فرزندپروری ارتباط با مدیر کانال @ab_hasani
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
👈 ۱۸۸ 👇 👈 ۱۴۰۱ 🙏 امروز، هدیه محضر مبارک علیهم السلام
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
🔹 عیوب ﻫﻤﺴﺮ ﺧﻮد را ﺑﺮاى هیچ ﮐﺲ ﺣﺘﻰ والدین ﺧﻮد بیان نکنید! اگر از عیوب همسر خود بگویید در اینصورت ﻫﻤﻪ ﺑﻪ زﻧﺪﮔﻰ ﺷﻤﺎ اﯾﺮاد ﮔﺮﻓﺘﻪ و زﯾﺒﺎﺋﻰ بیرونی زﻧﺪﮔﻰ ﺷﻤﺎ و آبروى همسرتان تهدید ﻣﻰ‌ﺷﻮد. 🔸 ﺑﻨﺎبراین اوﻻً اﯾﺮادات ﻫﻤﺴﺮتان را ﺑﻪ ﮐﺴﻰ ﻧﮕﻮیید. ﺛﺎنیاً اﮔﺮ هم خواستید ﺑﮕﻮیید، ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮ ﺧﻮدﺗﺎن آن ﻫﻢ در ﻣﺤﯿﻄﻰ آرام، ﺗﻨﻬﺎ و ﺑﺎ ﻋﻄﻮﻓﺖ ﻣﻄﺮح ﻧﻤﺎئید.
هدایت شده از آینده سازان
✴️مبارزه‌ایی‌ڪه‌امروز‌انجام‌میدهیم، سختی‌اش‌فقط‌برای‌ِامروز‌است. 🌀اما‌پیروزی‌و‌لذتش‌برای‌ِ‌تمامِ‌عمرمان.!🏃🏻‍♀"
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👏چگونه از یک خودروی در حال در آب یا پیدا کنیم!؟ 👌 امید داریم هرگز در این شرایط قرار نگیرید، اما دیدن این و عمل به توصیه های آن چنانچه درچنین شرایطی قرارگرفتید جان شما و انسانهای همراه را نجات خواهدداد!
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
👈 ۱۸۹ 👇 👈 ۱۴۰۱ 🙏 به مناسبت فرارسیدن و و 👈 امروز، هدیه محضر مبارک علیهم السلام
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
: اگر اسلام روی حرمت مادر یا نقش زن در خانواده تکیه می‌کند، به‌هیچ‌وجه به معنای این نیست که زن را از شرکت در مسائل اجتماعی منع کند. عده‌‌ای بد و یا کج فهمیدند؛ یک عده مغرض هم از این کج‌فهمی استفاده کردند؛ کأنّه یا باید زن، مادر خوب و همسر خوبی باشد یا باید در فعالیتهای اجتماعی شرکت کند؛ قضیه اینطوری نیست؛ هم باید مادرِ خوب و خوبی باشد، هم در فعالیت اجتماعی شرکت کند. (سلام الله علیها) مظهر چنین جمعی است؛ جمع بین شئون مختلف. زینب کبری(سلام الله علیها) نمونه دیگر است.
هدایت شده از خانه مهر(ملک1)
چطور حال وهوای خانه را محرمی کنیم؟؟؟ ۸۶۳