eitaa logo
مَسْجِدِ‌حَضرَتِ‌جَوادُالأئِمّه‌عَلیه‌السَّلام
262 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
172 ویدیو
12 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم این کانال در راستای فعالیت های فرهنگی، جهادی و تربیتی در مسجد حضرت جواد الائمه علیه السلام،در پردیس تهران، فاز 4، فردوس 13 ایجاد شده است. @R_khodaee
مشاهده در ایتا
دانلود
2.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مشروح بیانات امروز رهبر انقلاب دربارۀ مرحلۀ دوم انتخابات ریاست‌جمهوری
📝 ماجرای یک رأی که باعث مظلومیت بیشتر امام علی علیه السلام و جامعه مسلمین شد. 👌«همه این اتفاقات نتیجه رأی تو بود !!!» 🔹در انتخاب خلیفه سوم ، توسط شورایی ۶نفره رأی گیری شد و چون آرا مساوی شد ، قرار شد ختم کلام و نقش تعیین‌ کننده برعهده عبدالرحمان بن عوف باشد یعنی او حق «وتو» داشت وبه هرکسی رأی می‌داد، همو خلیفه مسلمین می‌شد! 🔹عبدالرحمن ابتدا نزد مولا امیرالمومنین آمد و گفت به شرط ((عمل به قرآن)) و ((سنت پیامبر)) و ((سیره شیخین)) به تو رأی می دهم و تو خلیفه خواهی شد!!؟ 🔸امیرالمومنین علیه السلام فقط عمل به قرآن و سنت پیامبر صلوات الله علیه را قبول کرد و عمل به سیره شیخین (ابابکر وعمر) را نپذیرفت. پس عبدالرحمن به سراغ عثمان رفت و او هر ۳شرط را بی درنگ پذیرفت!!! 🔹بعد از آنکه عثمان خلیفه شد فوراً بنی‌امیه را بر امور مسلمانان مسلط کرد به گونه‌ای که حضرت امیر در تعبیری می‌فرمایند: «بنی امیه چونان شتران گرسنه که به علفهای بهاری رو می آورند بر بیت‌المال مسلمین چیره گشتند...» 🔸در نتیجه در زمان خلافت عثمان خیلی مشکلات و بلاها به سر جامعه پهناور اسلام آمد تا جایی که مردم علیه او شورش کردند و به رغم مخالفت و حتی مقابله امیرالمومنین، عثمان در آن شورش کشته شد!!! 👌👌 نکته: قبل ازشورش عده‌ای از اصحاب رفتند که عثمان را نصیحت کنند مثل ابوذر، عبدالله بن مسعود و خود عبدالرحمن بن عوف، که خلیفه باهر کدام به نحوی برخورد ناشایست کرد. ابوذر را تبعید کرد، عبدالرحمن ابن عوف را کتک زد و بیرون کرد و... 🔸بعداً عثمان برای دلجویی به عیادت عبدالرحمن رفت که عبدالرحمن از او روی برگرداند و گفت: «مابه تو رأی ندادیم که با جامعه مسلمین این کارها را بکنی، قرار ما این نبود...» ☀️در ادامه امیرالمومنین علیه‌السلام به عیادت عبدالرحمن رفته وانتخاب غلط او را یادآور شده و فرمودند: «همه این اتفاقات نتیجه رأی تو بود» 🔸عبدالرحمن گفت: من پشیمانم و از رأی خود به خلیفه روی گردانم و راضی به هیچیک از اقدامات وی نیستم. ☀️مولا علی علیه‌السلام دربیان اینکه پشیمانی دیگر فایده ندارد، فرمودند: «تو در تمام اقدامات او شریکی! چه بخواهی! چه نخواهی!» یاعلی✋ قیامت واي بر حال کسانی که به کاندیدای رأی بدهند که هیچ برنامه ایی ندارد و فقط دل خوش به مذاکره با معاویه و عمروعاص(آمریکا و اروپا ) است و اشرافي گری را با مسؤلین قبلی دولت روحانی دوباره زنده می کند و شک نکنیم اگر رأی اشتباه بدهیم و یا حتی رأی ندهیم و طرفدار تفکر اشرافی گری به اشتباه رئیس جمهور شود قیامت در تمام اشتباهات و ظلم های او سهیم خواهیم بود . حتی اگر پشیمان هم بشویم باز باید قیامت جواب دهیم.و دیگر فایده ندارد چون باعث خسارت به زندگی خیلی افراد شدیم . دوست عزیزم نگران قیامت باشیم و اندکی تامل کنیم 😔 « روابط عمومی مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام فاز۴ پردیس»
« مراسم اقامه عزای دهه اول ماه محرم » سخنرانان: حجت‌الاسلام والمسلمین مؤیدزاده حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی حجت‌الاسلام والمسلمین خدایی با نوای گرم کربلایی حسین عبدال شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۶ بمدت ۱۳ شب همراه با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء پردیس فاز۴ خ فردوس ۱۳ مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام __________________________________ «,روابط عمومی مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام فاز۴ پردیس »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: در مرحلۀ دوم انتخابات مردم باید همتشان بیشتر باشد تا کار را تمام کنند و فردا رئیس‌جمهورمان را داشته باشیم 🔹شنیدم که شوق و علاقۀ مردم بیشتر از قبل است، خداکند این‌طور باشد. اگر این‌طور باشد خرسندکننده است. ان‌شاءالله مردم رای بدهند و بهترین را انتخاب کنند. 🔹خداوند ان‌شاءالله ملت را موفق و کشور را آباد کند. « روابط عمومی مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام فاز۴ پردیس»
« مراسم اقامه عزای دهه اول ماه محرم » سخنرانان: حجت‌الاسلام والمسلمین مؤیدزاده حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی حجت‌الاسلام والمسلمین خدایی با نوای گرم کربلایی حسین عبدال شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۶ بمدت ۱۳ شب همراه با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء پردیس فاز۴ خ فردوس ۱۳ مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام __________________________________ «,روابط عمومی مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام فاز۴ پردیس »
📢 پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم 🔹️حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی با سپاس‌گزاری از همه نامزدها و فعالان عرصه‌ی انتخابات بر استفاده رئیس‌جمهور منتخب از ظرفیتهای فراوان کشور برای آسایش مردم و پیشرفت کشور، در ادامه‌ی راه شهید رئیسی تأکید کردند. ✏️ متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است: ✏️ بسم الله الرّحمن الرّحیم والحمد لله ربّ العالمین والصلاة والسلام علی سیدنا محمدٍ و آله الطاهرین سیما بقیّة الله روحی فداه. خدای عزیز و رحیم را سپاس که با اراده و توفیق او ملت بزرگ ایران توانست پس از مصیبت سنگین فقدان رئیس جمهور شهید، در مدت کوتاه قانونی، صحنه‌ی انتخابات ریاست جمهوری را سامان دهد و در دو جمعه‌ی پیاپی، انتخاباتی آزاد و شفاف برگزار کند و از میان چند نامزد، با اکثریت آراء رئیس جمهور کشور را برگزیند. ✏️ مسئولان محترم برگزاری انتخابات، با شتاب لازم و امانت کامل، وظائف خود را انجام دادند، و مردم عزیز، با احساس مسئولیت به میدان آمدند و صحنه‌ئی گرم و پرشور آفریدند و صندوقهای انتخاباتی را در دو مرحله با بیش از ۵۵ میلیون رأی انباشتند. ✏️ این حرکت بزرگ در رویاروئی با غوغای دست‌سازِ تحریم انتخابات، که دشمنان ملت ایران برای القای ناامیدی و بُن‌بست به راه انداخته بودند، کاری درخشان و فراموش نشدنی است و همه‌ی نامزدهای محترم و همه‌ی کسانی که برای پیروزیِ هر یک از آنان، هفته‌ها تلاش شبانه‌روزی کردند در افتخار و ثواب آن شریکند. ✏️ اکنون ملت ایران رئیس جمهور خود را انتخاب کرده است. اینجانب با تبریک به ملت و به رئیس جمهور منتخب و به همه‌ی فعالان این صحنه‌ی حساس مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها، همگان را به همکاری و نیک‌اندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه میکنم. شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و هر کس در حدّ توان خود برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کند. ✏️ به جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب نیز توصیه میکنم با توکل به خداوند رحمان به افقهای بلند و روشن چشم بدوزند و در ادامه‌ی راه شهید رئیسی از ظرفیتهای فراوان کشور بویژه منابع انسانیِ جوان و انقلابی و مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور بیشترین بهره را ببرند. ✏️ بار دیگر جبهه‌ی سپاس بر درگاه حضرت حق میگذارم و به حضرت بقیة الله اعظم روحی فداه درود و سلام میفرستم و یاد شهیدان والامقام و امام بزرگوار شهیدان را گرامی میدارم و از همه‌ی نامزدهای محترم و فعالان عرصه‌ی انتخابات که در این برهه‌ی حساس نقش‌آفرینی کردند، و نیز رسانه‌ی ملی و حافظان امنیت کشور و دستگاههای اجرای انتخابات سپاسگزاری میکنم. سیّدعلی خامنه‌ای ۱۴۰۳/۴/۱۶ « روابط عمومی مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام فاز۴ پردیس»