eitaa logo
مَسْجِدِ‌حَضرَتِ‌جَوادُالأئِمّه‌عَلیه‌السَّلام
262 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
172 ویدیو
12 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم این کانال در راستای فعالیت های فرهنگی، جهادی و تربیتی در مسجد حضرت جواد الائمه علیه السلام،در پردیس تهران، فاز 4، فردوس 13 ایجاد شده است. @R_khodaee
مشاهده در ایتا
دانلود
...«« جشن بزرگ ریحانه ها »»... « ویژه برنامه جشن روز دختران ایران زمین همراه مادران » با حضور گروه عروسکی عمو اخوان🦚🦚💥 اجرای گروه تواشیح بین المللی حضرت ولیعصر عج ............. ‌+++++++......... کمک هزینه سفر زیارتی به مشهد مقدس به سه نفر به قید قرعه به همراه برنامه‌های شاد و مسابقات جذاب و متنوع و اهدای جوایز نفیس …………………………………… سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۲۵ ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۹ پردیس فاز۴ خ فردوس ۱۳ مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام ____________________________ « روابط عمومی مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام فاز۴ پردیس »
اطعام مومنین و مومنات درطرح اطعام مهدوی، شب گذشته به نیازمندان اهدا شد عزیزانی که تمایل دارند در این طرح شرکت کنند می‌توانند از دوشنبه ظهر تا سه‌شنبه ظهر هر هفته از مسجد ظرف یکبار مصرف بگیرند و سه شنبه مغرب غذا بیاورند از همان غذایی که سه‌شنبه درست میکنند،‌ هر شخص به اندازه توان خود، که به نیازمندان اهدا شود. # سه‌شنبه های_مهدوی طرح اطعام مهدوی «روابط عمومی مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام»
آموزش نوین قرآن کریم (بُشری) ۱۴۰۳/۰۲/۲۴
« طرح جمع آوری کتاب » کتاب هایی را که لازم و احتیاج ندارید مانند کتب درسی، مجلات، کاغذباطله و... را به مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام فاز۴ پردیس تحویل دهید تا پول حاصله از فروش آنها، صرف خرید مفاتیح الجنان و نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه و کتب مذهبی گردد تا تبدیل به باقیات الصالحاتی شوند که از طرف شماست. « روابط عمومی مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام فاز۴ پردیس»
السلام علیک یا شمس الشموس « مراسم جشن میلاد ابوالجواد حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام » با کلام حجت‌الاسلام والمسلمین خدایی با مدیحه سرایی کربلایی حسین عبدال یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۳۰ بعد از نماز جماعت مغرب و عشاء پردیس فاز۴ خ فردوس ۱۳ مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام
⭕️ درگذشت علامه علی کورانی عالم مجاهد و امام زمانی را به محضر حضرت حجت تسلیت عرض مینمایم علامه مجاهد شیخ علی کورانی، که کتاب‌های ایشان در مهدویت مشهور است، یکی از محققان بزرگ تاریخ ائمه به شمار می‌رود. ایشان از مجاهدان مقاومت در جوانی و حامیان آن بود. آن مرحوم از شاگردان و یاران شهید سید محمد باقر صدر و از اعضای فعال حزب الدعوه بودند و به همین واسطه برخی از بزرگان و فرماندهان حزب‌الله را ایشان به این حزب آورد. آیت الله العظمی حکیم ایشان را به عنوان نماینده خود به کویت فرستاد و پس از رحلتشان، آیت الله العظمی خویی هم ایشان را نماینده خود انتخاب کرد. وی در زمینه‌های سیاسی و اجتماعی فعال زیادی داشت و از موسسان مسجد و بیمارستان رسول اکرم بیروت بود. علامه کورانی با تأسیس مرکز معجم فقهی، اولین برنامه رایانه‌ای جامع جهان اسلام را تولید کرد که ۳۰۰۰ جلد کتاب را دربرداشت و به ۴۷۰۰ جلد رسید. آن مرحوم قربانی ترور حزب بعث هم بود که از فاصله نزدیک به سر ایشان شلیک کرده بودند اما به لطف خدا گلوله در جمجمه گیر کرد و ایشان زنده ماند و گلوله به عنوان سندی از جنایات بعثی‌ها در بدن ایشان ماند. « روابط عمومی مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام فاز۴ پردیس »
اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ برای سلامتی رییس جمهور و همراهان ایشان
«بسم الله الرحمن الرحیم» ◾️ خبر وقوع سانحه سقوط بالگرد حامل ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران آیت الله رئیسی و همراهان ایشان موجب نگرانی گردید. ◾️ از آنجایی که ملت عزیز و قدرشناس ایران اسلامی نگران سلامتی این خادم مردمی خود هستند، امشب همزمان با شب میلاد امام رضا (عليه السلام) در مسجد دست به دعا برداشته و برای سلامتی کامل ایشان و همراهان دعا کرده و خاضعانه از درگاه خداوند متعال بشارت سلامت ایشان را مسئلت می نماییم. «روابط عمومی مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام فاز۴ پردیس »