eitaa logo
💠 حاج قاسمی ها 🇮🇷
2هزار دنبال‌کننده
37.5هزار عکس
30.2هزار ویدیو
351 فایل
حاج قاسمی ها جهاد تبیین https://eitaa.com/joinchat/446562498C9c8111dcda کانال https://eitaa.com/modafeanharmim https://t.me/modafe انقلاب و نهضت امام حسین علیه السلام.... با پیام رسانی مجاهدان ادامه دارد... ملتزم به قانون و مسئول در برابر خدا
مشاهده در ایتا
دانلود
شهدایی که اجسادشان را دشمن ربود این دو شهید و فرد دیگری، دوشنبه در حال بمبگذاری در مسیر دشمن بودند که دشمن متوجه شد و با آنها درگیر شد. خبر شهادت آنها امروز اعلام شد. دشمن که نتوانسته بود با آنها در درگیری مستقیم مردانه بجنگد، با پهپاد آنها را بمباران کرد و بعد جسدشان را برد و فیلم دوربین آنها را به عنوان مدرکی برای شجاعت و توان خودش منتشر کرد. حسین فقیه دخترش دیروز به دنیا آمد. تا زمانی که رژیم نژادپرست غاصب، که چشم به آب و خاک و ناموس لبنان دارد، در همسایگی است، مردم لبنان دست از مقاومت برنخواهند داشت.
انتقال مجروحان به ایران دومین سری از مجروحان جنایت رژیم صهیونیستی در انفجار پیجر و بیسیم در لبنان، برای مداوا به ایران منتقل شدند. مجروح شدن همزمان نزدیک به سه هزار نفر، موجب شد بیمارستان‌ها نتوانند به سرعت به همه خدمات رسانی کنند. عراق با ارسال تیم‌های پزشکی و چندین تن تجهیزات پزشکی در چند پرواز اولین کشوری بود که به کمک شتافت. همچنین سوریه تعدادی از مجروحان را پذیرا شد. ایران هم با ارسال تیم هلال احمر و پزشکان متخصص به کمک شتافت و سفیر مجروح و تعداد دیگری از مصدومان را برای مداوا به ایران آورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♦️غرامت ۱۸۰ هزار دلاری به هریک از جان باختگان هواپیمای اوکراینی 🔹بعداز ۵سال دادگاه عالی کانادا، شرکت هوایی اوکراینی را مقصر اصلی سرنگونی هواپیما دانست و اجبار به پرداخت غرامت کرد. کلیپ رو ببینیم. 🔹چقدر دلمان سوخت برای سردار حاجی زاده که با مردانگی‌اش آن روز تمام مسئولیت این حادثه تلخ را برعهده گرفت، آبروی خودش را با خدا معامله کرد و خود را آماج تهمت و تخریب‌ها قرار داد! 🔹نگذاریم این خبر فوق‌مهم در لابلای هیاهوی این روزها گم و بایکوت شود 🔹اگر انروز حاجی زاده و سپاه را مقصر میدانستیم و طعنه و کنایه میزدیم، جار میزدیم اکنون با انصاف باشیم و با اعلام مقصر اصلی، جبران کنیم.
46.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرف اصلی بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و مهمانان کنفرانس وحدت ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ 📱 بله | ایکس | اینستاگرام | @ resane_negar
فرق است چه کسی مدیر باشد ⚪️ ‏یکی میشود ⁧ زاکانی ⁩ نامزد جایزه مجمع نوآوری در صنعت زیرساخت در بریکس، یکی هم میشه نجفی شهردار سابق تهران، نامزد نوآوری در صنعت همسر کشی در حمام.مقایسه دو شهردار.
3.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اگر چشمان ما کور شود باز هم غزه را رها نخواهیم کرد ▪️صحبت های زوج لبنانی که در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به لبنان که منجر به انفجار پیجرها شد چشم های خود را از دست دادند.
⭕️سردار حاجی‌زاده : ببین پزشکیان ... به این موشک‌ میگن هایپرسونیک ؛ شهید رئیسی خودش اومد رونمایی ؛ دیگه نگی نداریم که خیطه🙂
🔺حضور سردار فلاح‌زاده (ابو باقر) جانشین فرماندهی نیروی قدس سپاه پاسداران در دیدار امروز با رهبر انقلاب 🔺برخی رسانه های رژیم صهیونیستی مدعی شده بودند در حمله تروریستی روز گذشته به بیروت سردار فلاح زاده نیز حضور داشته است ┏━━ °•🖌•°━━┓
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️آرامش مثال زدنی همسر رزمنده حزب الله که میلیون‌ها بازدید خورد! 🟡"همسرم مجروح شده اما خدا را بابت همه چیز شکر و همچون اهل بیت صبر پیشه می‌کنم" ┏━━