eitaa logo
💠 حاج قاسمی ها 🇮🇷
2هزار دنبال‌کننده
37.5هزار عکس
30.1هزار ویدیو
351 فایل
حاج قاسمی ها جهاد تبیین https://eitaa.com/joinchat/446562498C9c8111dcda کانال https://eitaa.com/modafeanharmim https://t.me/modafe انقلاب و نهضت امام حسین علیه السلام.... با پیام رسانی مجاهدان ادامه دارد... ملتزم به قانون و مسئول در برابر خدا
مشاهده در ایتا
دانلود
اخبار کوتاه: ✅ منابع روسی: خبر پنج آمریکایی که بر اثر سقوط هلیکوپترشان در قبرس کشته شدند دروغ است آنها در غزه کشته شدند، آنها از نیروهای دلتا بودند و در آزادسازی گروگان ها تخصص داشتند. ✅ انگلیس حماس را تحریم کرد دولت انگلیس روز سه‌شنبه تحریم‌هایی را علیه چهار نفر از سران ارشد حماس و دو نفر دیگر به بهانه تامین مالی حماس اعمال کرد. ✅ وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: گوترش لیاقت ریاست سازمان ملل متحد را ندارد ✅ افزایش شهدای غزه به ۱۱۳۲۰ نفر دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد @modafeanharmim ✅ سومین مرحله تحریم‌های آمریکا علیه حماس وزارت خزانه داری آمریکا و دولت انگلیس تحریم‌هایی علیه برخی گروه‌ها و افراد وابسته به جنبش حماس اعمال کردند.
خبرنگار اسقاطیلی زیاد النخاله دبیرکل جهاد اسلامی اعلام کرد که روش مذاکره ای که برای آزادی اسرای اسقاطیلی انجام می شود ممکن است منجر به خروج سازمان جهاد اسلامی از معامله تبادل شود، این سازمان می تواند گروگان ها را نگه دارد برای شرایط بهتر
4.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش شبکه ۱۲ اسقاطیل از محل سقوط موشک در تلاویو و تاکید بر لزوم موندن در لونه پوش حداقل تا ده دقیقه بعد از حملات بخاطر احتمال اصابت ترکشها
عاجـــــــــــــــــــــــــــــــــل دولت کشور بلیز در آمریکای مرکزی به دلیل بمباران بی‌رویه غزه، روابط دیپلماتیک خود را با اسرائیل قطع کرد.
🤫منابع روسی : خبر پنج آمریکایی که بر اثر سقوط هلیکوپترشان در قبرس کشته شدند دروغ است. آنها در غزه کشته شدند، آنها از نیروهای دلتا بودند و در آزادسازی گروگان ها تخصص داشتند.
حالا تصور کنید ایرانِ بدون موشک و صاحب گفتمان(سال ۲۰۲۳): مجری بی بی سی: به نظر شما انداختن بمب اتم در تهران و اصفهان به جا و متناسب بود؟ وزیر دفاع آمریکا(با چشمان اشکبار): وقتی ما هیروشیما و ناگاساکی را بمباران کردیم، ۲۲۰ هزار نفر کشته شدند. در جنگ متاسفانه آدم ها می میرند.
جاسوس موساد با پلاكارد «زنده باد سوريه/ سرنگون باد اسد» ایشون چند ماه پیش توسط مقاومت عراق به گونی هدایت شد
صهیونیست‌ها برای تبلیغات اول با این پیرمرد غزه‌ای عکس گرفتن و بعد شهیدش کردن
4.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جمعیتی که تو تگزاس برای حمایت فلسطین اومده
در سال ۲۰۱۵ نیز نظامیان اسرائیل به یک پیرزن فلسطینی آب دادند و و عکس تبلیغاتی گرفتند و سپس او را از فاصله یک متری شهید کردند حرامزادگی صهیونیست‌ها انتها ندارد
برادرزاده پیرمرد فلسطینی که صهیونیست‌ها شهیدش کردند: عموم مریض و ۷۵ ساله بود. صبح از شمال به سمت جنوب میرفت که بخاطر بمبارون از بقیه جدا افتاد و بخاطر عصایی بودنش جا موند. باهاش صحبت کردیم گفت گم شدم به هلال احمر گفتیم پیداش کنه گفتن امکانش نیست. وارد یه خونه بمبارون شده شد و خوابید تا اینکه ظهر ارتش اسرائیل با اسلحه رسیدن بالا سرش. عموم مریض و گشنه و تشنه شهید شد! با شلیک دو تیر از پشت شهیدش کردن!!