🔴 #توجه
قاتلان بسیجی شهید سجاد امیری در یک روستا بین اسلام آباد غرب و حمیل در محاصره کامل نیروهای امنیتی هستند. این تیم ٨نفره از ظهر امروز درحال مقاومت و تبادل آتش با نیروهای امنیتی هستند. اخبار تکمیلی در ساعات آینده منتشر خواهد شد.
♦️یکی از اعضای این تیم ساعاتی پیش توسط سازمان اطلاعات سپاه دستگیر شده است.
#نظامی_نیوز
✅ #رسولیسم
@rasoolism
هدایت شده از اخبار اصلی [ اخبار جنگ ]
💥از سفر حج عبدالحمید ممانعت شد
💥عبدالحمید اسماعیلزهی امسال قصد تشرف به حج را داشت، اما با خروج از کشور ایشان مخالفت شده است.
✅#رسولیسم_خبری
@rasoolism_khabari
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شنتیا داره بهتر میشه
شما چه کلمات دیگه ای سراغ دارید؟
✍️ #رسولیسم
@rasoolism
هدایت شده از رسولیسم
سلام ووقت بخیر
از این که تمام قد از حجاب زن ایرانی دفاع میکنید شما برادران. رسولیسم وسعیدیسم ومیثم تمار و سهیل سلیمی ،آفرین به تک تک شما برادران ،آفرین به غیرت شما
چقدر مایه مباهاته ایرانه ،پسران غیرتمندی چون شماداره،ای کاش دیگرانی که ادعای روشنفکری دارن زودتر به خودشون بیان
عفت وآبروی زن ایرانی رو حفظ کنن
سالروز جنایت اسپایکر توسط داعش
۱۷۰۰ دانشجوی شیعه قتل عام شدند و رودخانه دجله به رنگ خون درآمد
فاجعه اسپایکر، هولناکترین فاجعه قرن۱۴
مورخ ۱۲ الی ۱۵ ژوئن سال ۲۰۱۴ داعشیها وارد دانشگاه هوایی تکریت عراق شدند و بیش از ۲۰۰۰جوان عراقی را که اکثر آنها شیعه بودند، قتل عام نموده و نفرات زیادی را لب دجله گردن زدند؛ به طوری که رنگ آب دجله قرمز شد!
باید سالروز جنایت اسپایکر را به مخالفان جمهوری اسلامی یادآور شد تا بفهمند امنیت چیست؟ بدانند تروریست یعنی چه؟ تا مردم هم بدانند داعش قرار بود با ایرانیان هم همین کار را انجام دهد ولی مدافعان حرم نگذاشتند تا این حرامیان پایشان به ایران باز شود!
آنها از جانشان گذشتند و خطرات را در خارج از مرز ایران دفع کردند و الا خیلی از همین منتقدان، حالا در کنار همین اموات حضور داشتند!
بسیار ناراحتکننده و وحشیانه مردان را قتل عام کردند، بماند که با زنان و دختران چه کردند!
سلبریتی بیغیرتی که هشتگ سلاحت را زمین بگذار می زنید! همین سلاح بهدستها اگر نبودند، همین کار را با شماها میکردند!
✍️ #رسولیسم
@rasoolism