🚨شهید العاروری از شخصیتهای مشهور گردانهای قسام بود که پس از چندین سال تجربه زندانی از سال ۱۹۹۲ تا ۲۰۱۱ در تبادل مشهور شالیت همراه با بسیاری از دیگر رهبران فلسطینی، مانند یحیی سنوار از زندانهای رژیم صهیونیستی آزاد شد. روزنامه یدیعوت آحارونوت در سال ۲۰۱۸ در خصوص العاروری مینویسد: «العاروری برنامهریز عملیاتهای مسلحانه حماس شخص دوم حماس شده و انتخاب وی برای این جایگاه تکمیل تغییر ساختار رهبری حماس پس از انتخاب یحیی سنوار به عنوان مسئول حماس در غزه به شمار میرود. العاروری در کرانه باختری متولد شده و در آنجا رشد کرد و ۱۸ سال از عمر خود را در زندانهای اسرائیلی به سر برد. وی به راحتی به زبان عبری سخن میگفت و با سرعت پلههای پیشرفت در رهبری حماس را پیمود و پس از آنکه در سوریه، ترکیه و قطر مسئول دفتر حماس بود قبل از شهادتش نیز در لبنان عهدهدار این مسئولیت بود. در حالی که وی حملات حماس را از لبنان برنامهریزی میکرد انتخاب این شخص برای این جایگاه موجب نگرانی اسرائیل شده بود.
#طوفان_الأقصى
💫 #مهندس_علیخانی
🆔 @alikhani_r
🆔 @alikhani_r
🔥سید حسن نصرالله قبلاً اعلام کرده بود پاسخ ترور هر کدام از اعضای مقاومت با هر ملیتی در داخل خاک لبنان با پاسخ محکم روبرو خواهد شد.
🚨به نظر میرسد با خارج شدن ناو آمریکا از منطقه که برای جلوگیری از حمله احتمالی ایران به اسرائیل آمده بود، رژیم صهیونیستی به دنبال آن است تا با آنش افروزی، آنها را بازگرداند.
#طوفان_الأقصى
💫 #مهندس_علیخانی
🆔 @alikhani_r
🆔 @alikhani_r
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷خواهر شهید صالح العاروری:
"شهادت آرزویی بود که همیشه در پی آن بود"
#طوفان_الأقصى
💫 #مهندس_علیخانی
🆔 @alikhani_r
🆔 @alikhani_r
🔥 بر اساس اعلام منابع خبری، تا کنون 6 نفر درپی حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان شهید شده و 11 نفر زخمی شدند.
#طوفان_الأقصى
💫 #مهندس_علیخانی
🆔 @alikhani_r
🆔 @alikhani_r
🔥 آمریکاییها پا پس کشیدند؛ کار، کارِ اسرائیل است
🚨 واشنگتن پست به نقل از یک مقام در وزارت دفاع آمریکا: مسئولیت ترور العاروری با اسرائیل است.
#طوفان_الأقصى
💫 #مهندس_علیخانی
🆔 @alikhani_r
🆔 @alikhani_r
🌷شهید عزام الاقرع ابو عمار و شهید سمیر افندی دو فرمانده گردانهای قسام که در حمله تروریستی شامگاه امروز رژیم صهیونیستی به بیروت همراه با شیخ صالح العاروری به شهادت رسیدند.
#طوفان_الأقصى
💫 #مهندس_علیخانی
🆔 @alikhani_r
🆔 @alikhani_r
⚠️کشته شدند!!!
🔺این کانال اصلاحات نیوز هست نه کانال خارجی اونور آب یا برعنداز
👆پست پین شده رو نگا کنید
پ ن :هرچی بیشتر میگذره مطمئن تر میشم این موجودات پیاده نظام دشمن و اسرائیل هستند
#سرطان_اصلاحات
💫 #مهندس_علیخانی
🆔 @alikhani_r
🆔 @alikhani_r
2.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مامور CIA: آیتالله مصباح بزرگترین دشمن ماست!
رائول مارک مأمور سابق CIA:
"بگذارید راحتتان کنم، تنها مانع ما برای ایجاد دموکراسی (آمریکایی سازی)، آیت الله مصباح یزدی ست، فقط آیت الله مصباح یزدی!
او تنها کسی است که دموکراسی (آمریکایی) را به چالش کشیده است."
دشمنان ما خیلی بهتر از خودمون بهتر از جوونهامون بزرگانی مثل علامه مصباح رو میشناسن برا همین بود که کمر همت به تخریب این بزرگ مرد بستند
الحمدلله که خدا نعمت هایی مثل علامه مصباح و علامه شهید مطهری به ما ارزانی کرد
💫 #مهندس_علیخانی
🆔 @alikhani_r
🆔 @alikhani_r
برو مادرت را خدمت کن
برو دست و پایش را ببوس
من تابحال چیزی
سودمندتر بر حال و آینده انسان
مؤثرتر از خدمت به مادر نیافتم...
| زنده یاد آیتالله مصباح یزدی ره🌿 |
#میلاد_حضرت_زهرا
💫 #مهندس_علیخانی
🆔 @alikhani_r
🆔 @alikhani_r