دادستان تهران:
پرونده مربوط به تخلفهای مالی ۱۹ تن از مسئولان اسبق اداره کل راه و شهرسازی استان تهران است که بر اساس گزارش وزارت اطلاعات و مدارک کشف شده از اشخاص و دلالان حوزه زمین تشکیل شده است.
متهمان پرونده که همگی از مسئولان اداره کل راه و شهرسازی استان تهران بودند؛ با تشکیل شبکه و تأسیس دفاتری در نواحی مختلف تهران، مراجعان به آن اداره را در خارج از ساعات اداری، به دفتر خود دعوت کرده و به منظور انجام حتی امور قانونی، از این افراد مبالغ هنگفتی را دریافت میکردند که عمده پیگیریهای این افراد در زمینه موارد طرح شده در کمیسیونهای موضوع ماده ۱۲ زمینهای شهری و اراضی موات بوده است.
در نتیجه رسیدگی قضایی در جلسات متعدد، برای متهمان پرونده عمدتاً بابت دریافت رشوه و برخی از عناوین اتهامی دیگر از قبیل واسطهگری در ارتشاء، پذیرش اعمال نفوذ بر خلاف حق، دریافت وجه به دعوی نفوذ و جعل و استفاده از اوراق مجعول قرار جلب به دادرسی صادر شد و با تنظیم کیفرخواست، پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال شد.
#مهندس_علیخانی
@alikhani_r
🚨خبرنگار المیادین در غزه:
ساکنین محله «حی النصر » از انهدام و آتش گرفتن چندین تانک اسرائیلی در خیابان الشهداء بدست نیروهای مقاومت میگویند!
🔴نتانیاهو در جلسه امنیتی وزارت جنگ: حماس بخشی جدایی ناپذیر از محور تروریسم به رهبری ایران است.
🔹نتانیاهو:برای جبهه شمال آماده ایم و به حزب الله هشدار دادیم که وارد جنگ نشود.
🔹نتانیاهو:هرگونه فشار بین المللی باور ما به حق و وظیفه ما برای دفاع از خود را تغییر نخواهد داد.
هدایت شده از رسولیسم
📪 پیام جدید
💬سلام و خدا قوت
جشن فارغ التحصیلی دانشجویان عراقی خیلی عالی و زیبا بود
ممنون از انتخاب اینچنین مطالب زیبایی
#دایگو
هدایت شده از رسولیسم
📪 پیام جدید
💬فیلم دانشجویان عراق را دیدم یاد فیلم رقص دختر و پسرها تو دانشگاه افتادم اخیرا سعیدیسم گذاشت کانال، خاک بر سر مسئول بی کفایت که با بی اعتنایی به بی حجابی بخاطر مسائل سیاسی و ترس از آشوب ، اباحه گری و بی بندوباری و ولنگاری را دامن می زند، خدایا خودت فرجی برسون
#دایگو
#فوری
صدای انفجار در آسمان حیفا شنیده شده و گزارشها خبر از فعال شدن سامانه پدافندی میدهند
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار صحنههایی از تله انفجاری مقاومت فلسطین برای صهیونیستها برای اولین بار
✍️ دین سیاسی
@alikhani_r
کانال برنامه به افق فلسطین در اولین توضیحات درباره تغییرات صورت گرفته در تیم سازنده این برنامه نوشت: مدیریت شبکه افق تصمیم گرفت برنامه «به افق فلسطین» از شنبه ۲۰ آبان ماه با گروه دیگری ادامه پیدا کند. تیم طراح و تهیه برنامه در سازمان اوج به این تصمیم احترام میگذارد.
محمد حسین حدادیان5e2b5148-9d32-4ed9-aa1d-3d9cb50b0736.mp3
زمان:
حجم:
7.7M
غم شیرینم یا اباعبدالله
محمد حسین حدادیان
15 آبان 1402
بشار اسد:
راهکار دو دولت فایده ای ندارد
صحبت از راهکار دو دولت و صلح در فلسطین الان اولویت نیست
امروز مجرم و دزد (اسرائیل) قاضی شده است.. با این دزد صلح فایده ندارد
#مهندس_علیخانی
@alikhani_r