13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 روایت رهبر انقلاب از پوستری که از شهید آرمان علیوردی و شهید روحالله عجمیان مشاهده کرده بودند
#هفته_آرمان_روح_الله
┄┅─═◈═─┅┄
#هیئت_محب_الشهدا
رسانه هیئت محب الشهدا
┄┅─═◈═─┅┄
@mohebb_ir
🔰گزارش تصویری
هیئت نوجوانان محب الشهدا
جلسه ماهانه ۲۶ مهر ماه
ایام شهادت حضرت معصومه(س) ۳آبان ماه
┄┅─═◈═─┅┄
#هیئت_محب_الشهدا
رسانه هیئت محب الشهدا
┄┅─═◈═─┅┄
@mohebb_ir
3️⃣ آشنایی با #فلسطین، یهود و صهیونیسم
یوسف عليه السلام که با توطئه برادرانش از جمله یهودا به مصر رفته بود پس از رشتهای از حوادث به مقام عزیزیِ مصر دست یافت. وی سپس برادران و پدر خود را به مصر خواند و بدین ترتیب تمامی ایشان به این کشور مهاجرت کردند.
بعد از دوران یوسف و وزارت او، در حدود سال 1580 قبل از میلاد، توسط حکومت جدید مصر، از دربار بیرون رانده شدند و بنیاسرائیل به عنوان بردگان در اختیار دولت جدید قرار گرفتند.
در زمانی که بدترین آزارها و بیرحمیها علیه بردگان یا همان بنیاسرائیل توسط حکومت وقت مصر صورت میگرفت، موسی علیهالسلام (از نوادگان لاوی، یکی از فرزندان یعقوب) به دنیا آمد و در دربار مصر پرورش یافت.
موسی در جوانی، پس از کشتن یکی از کافران مصری، برای مدتی به شهر مدین رفت، در آنجا با شعیب نبی آشنا شد و یکی از دخترانش را به همسری انتخاب کرد.
در راه بازگشت به مصر، خداوند موسی و برادرش هارون را برای هدایت مردم و نجات بنیاسرائیل مبعوث کرد.
پس از ابلاغ فرمان الهی و بعد از آنکه فرعون با دیدن انواع معجزات تسلیم نشد، ناگزیر، موسی، بنیاسرائیل را از مصر بهسمت فلسطین کوچ داد.
این بار نیز معجزه ای دیگر رخ داد و خداوند با شکافتن دریا، بنیاسرائیل را نجات داد و فرعونیان را غرق کرد.
ادامه دارد...
منبع:
دائرةالمعارف تاریخ یهودیت و صهیونیست
#طوفان_الاقصی
┄┅─═◈═─┅┄
#هیئت_محب_الشهدا
رسانه هیئت محب الشهدا
┄┅─═◈═─┅┄
@mohebb_ir
#اعلام_مراسم
🔰مراسم روضه هفتگی
▪️قرائت دعای پرفیض کمیل
♦️به یاد شهید والامقام
🌹سید روح الله عجمیان 🌹
🔹به جهت پیروزی جبهه مقاومت🔹
🎤بانوای: کربلایی امیر زینتی
📅زمان: پنجشنبه ۱۱ آبان ماه
🕛از ساعت ۲۰
💠مکان:خیابان پیروزی خیاباننبردشمالی
خیابان شهید نجار محمودی کوچه اعتماد
حسینیه محب الشهدا
┄┅─═◈═─┅┄
#هیئت_محب_الشهدا
رسانه هیئت محب الشهدا
┄┅─═◈═─┅┄
@mohebb_ir