🔰 4⃣ تقویت ایمان مردم، تنها راه مقابله را جبهه نفاق
🔻 حجت الاسلام احمد پناهیان
◼️ روز اول دهه اول محرم ١۴٠٢ مسجد جمکران
🔸سیدالشهدا علیه السلام آیه ای را چند بار تکرار کردند: مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبديلًا لِيَجْزِيَ اللَّهُ الصَّادِقِينَ بِصِدْقِهِمْ وَيُعَذِّبَ الْمُنَافِقِينَ إِنْ شَاءَ أَوْ يَتُوبَ عَلَيْهِمْ إِنَّ اللَّهَ كَانَ غَفُورًا رَحِيمًا(احزاب ٢٣و٢۴). تنها جبهه ای که در برابر بروز و ظهور نفاق می تواند قد علم کند و بایستند، جبهه ایمان است. رهبر انقلاب فرمود جناح مومن انقلابی. ما انقلابی غیرمومن زیاد داریم، که ایمان راسخ ندارند، و در امتحانات مختلف رنگ می بازند. ما نیاز به تقویت جبهه مومن انقلابی داریم.
🔸رهبر انقلاب بارها تأکید کردند که با مردم راجع به ایمان و امید صحبت کنید. ایمان باعث توکل می شود، و سرمایه اصلی امید هم توکل است. انسان متوکل می تواند امیدوار باشد و موفق شود. مسئله ایمان مسئله محوری و کلیدی است. همه صحنه های عاشورا تبلور ایمان راسخ یاران سیدالشهداست: أُولئکَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقًّا(انفال ۴). برای مطالبه حق و انتقام خون سیدالشهدا علیه السلام، باید اصلی ترین سرمایه یعنی ایمان را در درون خود تقویت کنیم.
🔸السَّابِقُونَ السَّابِقُونَ أُولَئِكَ الْمُقَرَّبُونَ(واقعه ١٠و١١). مسلم بن عقیل به همراه هانی بن عروه و عبدالله در میان شهدای کربلا، از همه سبقت گرفت. مسلم از طرف اباعبدالله علیه السلام دستور داشت به سازماندهی نیروها در کوفه. همین دستوری که رهبرانقلاب امروز به جبهه انقلابی می دهند برای شبکه سازی و سازماندهی. مسلم هجده هزار نفر را برای مقابله با حاکم کوفه سازماندهی کرد. اما کوفیان به مسلم خیانت کردند و تنها ماند. پس از این خیانت، مسلم می توانست نزد اباعبدالله علیه السلام برگردد و جانش را نجات دهد، اما این کار را نکرد. بجای هجده هزار نفر کوفی، یک تنه مقاومت کرد، تا سنگر را برای اباعبدالله علیه السلام حفظ کند. این مقاومت نتیجه ایمان راسخ مسلم بود. مسلم مثل مختار با عبیدالله معامله نکرد. مردانه ایستاد و جنگید.
هیئت محبین اهلبیت(علیهم السلام)
@mohebbin_net
حاج احمد پناهیانMoharram1401_Rooz3_(3)Nohe_Panahian.mp3
زمان:
حجم:
10.46M
#آرشیو
🎤 #صوت_مداحی
◼️ روز سوم محرم ١۴٠١
3⃣ نوحه | حاج احمد پناهیان:
خوش آمدی بابا کنج ویرانه
صفا آوردی در این عزاخانه
هیئت محبین اهلبیت (علیهم السلام)
@mohebbin_net
کربلایی مرتضی سعیدی نیاMoharram1401_Rooz3_(4)Vahed_SaeediNya.mp3
زمان:
حجم:
5.29M
#آرشیو
🎤 #صوت_مداحی
◼️ روز سوم محرم ١۴٠١
4⃣ واحد | کربلایی مرتضی سعیدی نیا:
پا به پای سر و این نیزه به هرجا رفته
کار عشق است که با آبله ی پا رفته
هیئت محبین اهلبیت (علیهم السلام)
@mohebbin_net
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اطلاعیه
🏴 مجالس عزاداری دهه اول #محرم
🏴روز سوم محرم الحرام
🏴 هیئت محبین اهلبیت علیهمالسلام
🎙با سخنرانی و مرثیه سرایی
حجتالاسلام حاج احمد پناهیان
🔺جمعه سوم محرم، ساعت ۱۶
🔺 مسجد مقدس جمکران
🌕 اطلاعرسانی پخشزنده درکانال👇
@mohebbin_net
🟠 1⃣ ایمان، اصلی ترین عنصر کربلا
🔻حجت الاسلام احمد پناهیان
◼️ روز دوم دهه اول محرم ١۴٠٢ مسجد جمکران
🔹اساسی ترین و محوری ترین اصل واقعه عاشورا، مسئله ایمان است. رهبر انقلاب گفتند همه در جهت تقویت عنصر ایمان و امید در جامعه قدم بردارند. بهترین زمان برای بحث درباره عنصر ایمان، همین محرم و عاشوراست. و اتفاقا اصلی ترین مسئله عاشورا هم ایمان است. خلأ ایمان عمیق در مردم و وجود اسلام ظاهری و پوسته ای، منجر به میدان داری جبهه نفاق در کربلا شد.
🔹ابالفضل العباس علیه السلام وقتی خواست به میدان برود، به اباعبدالله علیه السلام عرض کرد: أُرِیدُ أَنْ أَطْلُبَ ثَأْرِی مِنْ هَؤُلَاءِ الْمُنَافِقِینَ. می خواهم از این منافقین انتقام بگیرم. ابالفضل العباس علیه السلام نافذ البصیره و صُلب الایمان است. مسائل کربلا را عمیق و دقیق می بیند. چشمِ قلب ابالفضل العباس علیه السلام حقایق را می بیند؛ نه اینکه صرفا به افکار و برداشتهای ذهنی اش اکتفا کند.
🔹شیطان از طریق فکر و ذهن در انسانها نفوذ می کند، و به این واسطه قلب انسان را تسخیر می کند. فکر، اولین ورودی شیطان است. لذا می بینیم دشمن از طریق فضای مجازی، اولین کاری که می کند، نگاه و چشم افراد را درگیر می کند، و به فکر و ذهن آنها نفوذ می کند.
🔹محرم امسال دستورالعمل جبهه نفاق این است که زنها با کشف حجاب وارد مراسمات و دسته جات عزاداری شوند. اگر مومنین با آنها برخورد کنند، آنها برداشت و استفاده خود را از این برخوردها می کنند. اگر هم برخورد نکنند، باز از بی تفاوتی مردم استفاده شان را می کنند! نقشه ای دقیق طراحی کرده اند. وقتی فکر کسی تحت نفوذ و سیطره شیطان قرار گرفت، اینگونه تبدیل به عنصری در اختیار جبهه کفر و نفاق قرار می شود.
هیئت محبین اهلبیت(علیهم السلام)
@mohebbin_net
🟠 2⃣ فکر و ذهن، اولین حوزه نفوذ شیطان
🔻حجت الاسلام احمد پناهیان
◼️ روز دوم دهه اول محرم ١۴٠٢ مسجد جمکران
🔸فضای مجازی بواسطه تصاویر، فکر ما را مشغول می کند. این مشغولیت، زمینه نفوذ شیطان به فکر ما را باز می کند. اگر تصاویر آلوده و مطالب غلط هم ضمیمه شود، که دیگر هیچ. اَلْقَلْبُ مُصْحَفُ اَلْفِكْر. بوسیله چشم، فکر و ذهن مشغول می شود، و تأثیرش بر درون و قلب انسان ظاهر می شود.
🔸برخی می گویند ما از فضای مجازی تأثیر نمی پذیریم. گمانی غلط دارند. معلوم است که تأثیر می پذیریم. امیرالمومنین علیه السلام می فرماید اَلْقَلْبُ مُصْحَفُ اَلْفِكْر. بعد از نفوذ در فکر و قلب، شیطان تأثیرش را در حوزه عمل می گذارد. باز امیرالمومنین علیه السلام می فرماید: الْعَمَلَ الْعَمَلَ، ثُمَّ النِّهَايَةَ النِّهَايَةَ. در حوزه فکر و اندیشه باید با شیطان مبارزه کنیم و جلو نفوذ شیطان را به فکر و ذهن و باورمان بگیریم.
🔸وزارت آموزش و پرورش ما در دولت قبل سند ٢٠٣٠ را در کشور عملیاتی کرد. اگر رهبر انقلاب به فریاد نسل ما نرسیده بود، این سند را عملیاتی کرده بودند. اگر نظام آموزش و پرورش ما سعادت فرزندان ما را بخواهد، باید از کارشناسانش بخواهد بنشینند و طراحی کنند که چطور از سن ٧ تا ١۴ سالگی مبارزه با نفس را به دانش آموزان آموزش دهند. فکر اولین حوزه نفوذ شیطان است. بعد شیطان اراده را در اختیار می گیرد، و بعد رفتار و اعمال را.
هیئت محبین اهلبیت(علیهم السلام)
@mohebbin_net
🟠 3⃣ مومن با دشمن خدا و دشمن رسول خدا کنار نمی آید
🟠 علت اصلی اینکه دشمن سراغ ایمان مردم رفته
🟠 اگر ایمانمان حفظ نشود، تبدیل به دشمن امام زمان می شویم!
🔻حجت الاسلام احمد پناهیان
◼️ روز دوم دهه اول محرم ١۴٠٢ مسجد جمکران
🔹خدای متعال در آیه ٢٢ سوره مجادله می فرماید: لَا تَجِدُ قَوْمًا يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ يُوَادُّونَ مَنْ حَادَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَوْ كَانُوا آبَاءَهُمْ أَوْ أَبْنَاءَهُمْ أَوْ إِخْوَانَهُمْ أَوْ عَشِيرَتَهُمْ. می فرماید پیدا نمی کنی کسی را که مومن باشد، اما کسی را که با خدا و رسول خدا دشمنی می کند دوست بدارد، حتی اگر پدر و مادر و خانواده اش باشند. مومن با دشمن خدا و دشمن رسول خدا کنار نمی آید. چطور مردم کوفه با یزید کنار آمدند؟ همینطور که امروز خیلی ها با یزید زمان کنار می آیند.
🔹یزید امروز خیلی یزیدتر از یزید دیروز است. قدرت جهانی یزید امروز، مردم دنیا را به انواع و اقسام فسق و فجور آلوده می کند، تا بتواند بر آنها حکمرانی کند. آن روز اگر یزید عده ای را به قتل می رساند، یزید امروز یعنی آمریکا نسل ها را به قتل می رسانند. می بینند در فضای اقتصادی خرجشان زیاد شده، بیل گیتس طراحی می کند با یک ویروس پانزده درصد مردم دنیا را از بین ببرد. کاش وزارت بهداشت مردانگی کند و آمار بدهد که چند درصد بیماریها و مرگ و میرها بعد از تزریق واکسن های خارجی مثل فایزر افزایش داشته. شش میلیون انسان را با ویروس کرونا و بعد با واکسن ها به قتل رساندند. بیل گیتس رسما گفت بخشی از مردم را با واکسن از بین می بریم. در ایام کرونا وقتی این حرفها را می زدیم، عده ای به ما می خندیدند!
🔹این یزید خیلی یزیدتر از یزید سال ۶١ هجری است. عراق را اشغال کردند، یک میلیون از مردم عراق کشتند. آن هم مردمی در برابر آنها مقاومت نکرده بودند. در غزه و جنین و کرانه باختری و فلسطین و سوریه مرتکب نسل کشی شدند. یزید آن روز یک ناخن آمریکای امروز نمی شود! می گویند در مجالس عزاداری کاری با آمریکا نداشته باشید. وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلی ذلِکَ. امروز دنباله رو یزیدیان کیست؟
🔹دشمنان جامعه ما را چرا به سمت بی ایمانی سوق می دهند؟ چون اگر بتوانند مردم ما را سست ایمان کنند، می توانند از این مردم بعنوان دشمن بر علیه امام زمان ارواحنا فداه استفاده کنند. همان اتفاقی که در کربلا افتاد. دشمن درست دارد عمل می کند. می خواهد دوباره کربلا درست کند. ما نباشیم و ببینیم ایمان فرزندان ما سست شود؛ و الا می شوند وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلی ذلِکَ. اگر ایمانمان حفظ نشود، تبدیل به دشمن آل الله علیهم السلام می شویم. مردم کوفه از اول دشمن اباعبدالله علیه السلام نبودند. اتفاقا آماده بودند پای رکاب اباعبدالله علیه السلام با یزید بجنگند. اما نبود ایمان عمیق، باعث شد دشمن اباعبدالله علیه السلام شوند.
هیئت محبین اهلبیت(علیهم السلام)
@mohebbinb_net
🟠 4⃣ استکبارستیزی و مبارزه، بهترین راه تشخیص ایمان اشخاص
🟠 کسیکه حاکمیت کفر را پذیرفت، اولین چیزی که از دست داده ایمان است
🔻حجت الاسلام احمد پناهیان
◼️ روز دوم دهه اول محرم ١۴٠٢ مسجد جمکران
🔸أُولَئِكَ كَتَبَ فِي قُلُوبِهِمُ الْإِيمَانَ وَأَيَّدَهُمْ بِرُوحٍ مِنْهُ. می فرماید اینها کسانی هستند که خدا ایمان را در قلب آنها مستحکم کرده، و مویّد به روح الهی شده اند. وَيُدْخِلُهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا. اینها برای همیشه در بهشت سکنی می گزینند. رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ أُولَئِكَ حِزْبُ اللَّهِ أَلَا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُون(مجادله ٢٢). خدا از اینها راضی است، و اینها حزب الله هستند که رستگار می شوند.
🔸در فضای مجازی نوشته کشف حجاب کنید و در مجالس روضه شرکت کنید، و حتی گریه کنید، تا اینها دچار اختلاف شوند. برخی بگویند با این بی حجابها کار نداشته باشید، گریه کن اباعبدالله علیه السلام هستند؛ و عده ای هم با آنها برخورد کنند، تا بین اینها اختلاف بیفتند. بواسطه محک ایمان، حزب الله و حزب شیطان را می توانیم از هم تشخیص دهیم.
🔸یکی از علامتهای ایمان این است که ببینیم شخص نسبت به دشمن خدا و رسول خدا موضع می گیرد و مبارزه می کند، یا نه، در مدینه و مکه می نشیند و حسین علیه السلام را در مقابل یزید تنها می گذارد؟ آنوقت راحت می توانیم بگوییم: وَ لَعَنَ اللَّهُ أُمَّةً سَمِعَتْ بِذَلِكَ فَرَضِيَتْ بِه. ما در زیارت عاشورا داریم یک عده مومن را لعنت می کنیم؟! خیر، اینها مومن نیستند؛ به نماز و روزه و حج و مناسک و علمشان توجه نکنید. کسیکه حکومت یزید را پذیرفته، اولین چیزی که از دست داده ایمان است.
🟠 لشکر حرّ نماز جماعتشان را پشت سر اباعبدالله علیه السلام اقامه کردند، اما فردا امام را به قتل رساندند! از نماز کسی نمی توان ایمان او را تشخیص داد. از اشک بر اباعبدالله علیه السلام نمی توان ایمان کسی را تشخیص داد. ما قرآن داریم. با این قرآن فریب نمی خوریم. ما اهلبیت عصمت و طهارت داریم. کسانیکه قرآن می خوانند و فریب می خورند، چون تدبر در قرآن ندارند و عمل به قرآن نمی کنند.
هیئت محبین اهلبیت(علیهم السلام)
@mohebbinb_net
34.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_مداحی
🏴 #امام_حسین
👌رسیده از ره شاه شهیدان
فدا کند سر فدا کند جان
🎙حاج احمد پناهیان
🔺روز دوم #محرم ۱۴۰۲
هیئت محبین اهلبیت علیهمالسلام
@mohebbin_net
هدایت شده از جوانان عاشورایی ایران
47.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 کلیپ زیبای #سرباز_قاسم
🎙 با نوای حاج میثم مطیعی
👌سرود هماهنگ که دوشنبه ششم #محرم
در بیش از ۴۰۰ میعادگاه #احلی_من_العسل
در سرتاسر کشور اجرا میشود...
🔻تــهـیــــــه شـــــــده در:
معاونت جوانان عاشورایی
هیــأت رزمنـــدگان اســـلام
🔻ستـاد مرکـزی برگـزاری یازدهمین
سوگواره سراسری احلی من العسل
@ashuraee
هدایت شده از هیئت محبین اهل بیت علیهمالسلام
#اطلاعیه
نُصْرَتِي لَكُمْ مُعَدَّةٌ حَتَّى يَحْكُمَ اَللَّهُ بِدِينِهِ
🏴 مجالس عزاداری دهه اول #محرم
🏴 هیئت محبین اهلبیت علیهمالسلام
🎙با سخنــرانی و مرثیـه سرایـی
حجتالاسلام حاج احمد پناهیان
از چهارشنبه اول محرم، ساعت ۱۶
🔺 مسـجـــد مقــدس جـمـکـــران
👌دریافت طرح خام و باکیفیت پوستر
@ashuraee_admin
🌕اطلاعرسانی پخشزنده درکانال👇
@mohebbin_net