🔰2⃣ عالِم باید مثل امام صادق علیه السلام استخوان در گلوی مستکبر باشد
🔰برای نجات بشریت، نیاز به شبکه سازی داریم
🔰کار فرهنگی باید مردمی باشد
🔻حجت الاسلام حاج احمد پناهیان
◾️شهادت امام صادق علیه السلام 3 اردیبهشت 1404
🔹نوجوانان غزه و فلسطین آیات قرآن را خوب می فهمند، و از آیات الهی برای مقابله با صهیونیست استفاده می کنند. تمام عزیزانشان را می کُشند، اما مثل کوه ایستاده اند. اما همان نوجوان فلسطینی هم باید از نوجوان ایرانی آموزه های دینی را بیاموزد. ما امام صادق علیه السلام داریم؛ دست ما پر است. تمام محتوای انقلاب و جهاد و مبارزه در اختیار ماست. فقهی که ما از امام صادق علیه السلام می گیریم، فقهی کاملا سیاسی است.
🔹منصور دوانیقی درباره امام صادق علیه السلام گفت: هذا الشجی المعترض في حلوق الخلفاء. عالم باید استخوان در گلوی مستکبر باشد؛ مثل امام صادق علیه السلام. الذي لا يجوز نفيه، ولا يحل قتله. منصور نه می توانست امام را تحمل کند، و نه می توانست حضرت را به قتل برساند. امام صادق علیه السلام طوری زندگی می کرد که در عین شبکه سازی و تقویت تشیع در بلاد مختلف اسلامی، بهانه ای دست خلفا نمی داد که بتوانند ایشان را محکوم کنند. برخی علما دفتر خود را هم نمی توانند اداره کنند! توسط مسئول دفترشان اداره می شوند. چطور از چنین عالمی انتظار داشته باشیم مثل امام صادق علیه السلام شبکه سازی هم بکند؟ عالمی که در دفترش بنشیند، و خبر نداشته باشد در دنیا چه می گذرد، عالم شیعی نیست. برای اینکه داد مظلوم را از ظالم بستانیم، باید شبکه و ارتباط داشته باشیم: كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ(آل عمران 110). برای نجات بشریت، نیاز به شبکه سازی داریم.
🔹چند سال پیش عده ای از مسئولین فرهنگی مختلف کشور خدمت رهبر معظم انقلاب رسیدند. ایشان به آنها گفتند جبهه سازی کنید. گفتند «منظورم این نیست کار صفی انجام دهید؛ کار ستادی انجام دهید. برنامه ریزی کنید، و مردم را به راه بیندازید؛ نه اینکه سازمانی کنار سازمانهای دیگر تشکیل دهید».
🔹باید مردم را به حرکت واداشت؛ کاری که امام صادق علیه السلام انجام داد. فرمود: أيُّهَا النّاسُ، إنَّ رَسولَ اللّه ِصلي الله عليه و آله كانَ الإمامَ، ثُمَّ كانَ عَلِيُّ بنُ أبي طالِبٍ، ثُمَّ الحَسَنُ، ثُمَّ الحُسَينُ، ثُمَّ عَلِيُّ بنُ الحُسَينِ، ثُمَّ مُحَمَّدُ بنُ عَلِيٍّ عليهم السلام. فرمود من هم مثل پیغمبراکرم صلی الله علیه و آله و امیرالمومنین علیه السلام امام هستم، جلودار هستم؛ پشت سر من راه بیفتید. امام صادق علیه السلام تمام کارهایی که برای ایجاد یک انقلاب برعلیه حکومت لازم بود را انجام داده بود؛ و الا حرکت و قیام معنا نداشت و میسر نبود. امام حسین علیه السلام شبکه نداشت، لذا نفرمود برای تشکیل حکومت حرکت می کنم؛ فرمود: اِنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الْإِصْلاحِ فی اُمَّةِ جَدّی. برای امر به معروف کشته شد؛ برای اینکه مردم حکومت یزید را تحمل نکنند. اما امام صادق علیه السلام این شبکه را داشت. امام باقر علیه السلام به فرزندش صادق علیه السلام اشاره کرد و فرمود: والله هذا قائم آل محمد.
گزارش کامل را در سایت هیئت بخوانید:
🌐 mhbin.ir/c1342
هیئت محبین اهلبیت(علیهم السلام)
@mohebbin_net
🔰3⃣ باید با ائمه همراه باشیم، چون ائمه با دشمنان خدا می جنگند
🔻حجت الاسلام حاج احمد پناهیان
◾️شهادت امام صادق علیه السلام 3 اردیبهشت 1404
🔸حضرت امام در سالهای آخر عمرشان چند بار به فرزندشان سید احمد می گفتند آقای خامنه ای به درد رهبری عالم اسلام می خورد. از سال 1320 تا 1357 طول کشید تا اصل حاکمیت ولی فقیه در جامعه محقق شد. نگاه نکنیم برخی عمامه به سرها مثل اردستانی می گویند من اصلا ولایت فقیه را قبول ندارم. این فرمایش امام صادق علیه السلام را چه می کنی؟ أن مما استحقت به الإمامة التطهير والطهارة من الذنوب والمعاصي الموبقة التي توجب النار. امام جامعه باید پاک و طاهر باشد، و علمی داشته باشد که بوسیله آن جامعه را اداره کند. باید در سیاست و اقتصاد و فرهنگ و اجتماع حرف برای گفتن داشته باشد.
🔸ثم العلم المنور بجميع ما يحتاج إليه الأمة من حلالها وحرامها، والعلم بكتابها خاصه وعامه والمحكم والمتشابه ودقائق علمه وغرائب تأويله وناسخه ومنسوخه. عالم باید قرآن را کامل بفهمد. امام صادق علیه السلام در خصوص آیه يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَكُونُوا مَعَ الصَّادِقِينَ(توبه 119) فرمود صادقین ما ائمه هستیم؛ و چون ما ائمه با دشمنان خدا می جنگیم، خداوند فرموده با ما همراه باشید. شأن نزول این آیه حمزه سیدالشهداست. تفسیر یعنی این. خداوند فرموده با ما اهلبیت همراه باشید چون ما به دین عزت می بخشیم، و پیغمبراکرم صلی الله علیه و آله را در جهانی کردن دینش یاری می کنیم.
🔸رزمنده عمامه به سر برای ما کلیپ از سخنرانی اش فرستاده، و نظر ما را خواسته. مفصل درباره صلح حدیبیه و آیه وَإِنْ جَنَحُوا لِلسَّلْمِ فَاجْنَحْ لَهَا وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ(انفال 61) صحبت می کند. تو دیگر چرا؟ اگر روحانی این حرف را بزند، جای تعجب نیست، اما شما چرا به این آیه منسوخ قرآن کریم می پردازید؟ امام صادق علیه السلام فرمود سَلم یعنی اینکه دشمن تسلیم تو شود، نه سِلم به معنای صلح با دشمن! این آیه می فرماید حتی اگر دشمن خواست تسلیم شما شود، از او نپذیرید! نه اینکه با آنها صلح و سازش کنید. حال که همین آیه هم منسوخ شده، و آیه دیگری در زمان قدرت اسلام نازل شده: لما قوی الاسلام و کثر المسلمون، «فَلَا تَهِنُوا وَتَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ(محمد 35)».
گزارش کامل را در سایت هیئت بخوانید:
🌐 mhbin.ir/c1342
هیئت محبین اهلبیت(علیهم السلام)
@mohebbin_net
🔰4⃣ صدای بعضی اصلاح طلبان هم درآمده و می گویند انقدر به این مذاکرات امیدوار نباشید!
🔻حجت الاسلام حاج احمد پناهیان
◾️شهادت امام صادق علیه السلام 3 اردیبهشت 1404
🔹فِیمَنْ أَذِنَ اللَّهُ لَهُمْ فِی الْحُکُومَهْ وَ جَعَلَهُمْ أَهْلَهَا إِنَّا أَنْزَلْنَا التَّوْراةَ فِیها هُدیً وَ نُورٌ یَحْکُمُ بِهَا النَّبِیُّونَ الَّذِینَ أَسْلَمُوا لِلَّذِینَ هادُوا وَ الرَّبَّانِیُّونَ وَ الْأَحْبارُ فَهَذِهِ الْأَئِمَّهْ دُونَ الْأَنْبِیَاءِ الَّذِینَ یُرَبُّونَ النَّاسَ بِعِلْمِهِمْ وَ أَمَّا الْأَحْبَارُ فَهُمُ الْعُلَمَاءُ دُونَ الرَّبَّانِیِّینَ. امام صادق علیه السلام حکم ولایت فقیه را 1400 سال پیش صادر کرده. برخی گمان می کنند ولایت فقیه حرف انقلاب اسلامی است. می فرماید عالمی که با تقوا باشد، و علم مدیریت جامعه را داشته باشد. حال اگر این عالم در جامعه به قدرت رسید، اما مردم و مسئولین حرف او را نپذیرفتند و عملی نکردند، مشکل از مردم و مسئولین است.
🔹وزیر خارجه ما امروز خطاب به مقامات آمریکایی گفت «چرا مذاکره می کنید، اما همزمان تهدید و تحریم هم می کنید»؟ واقعا فهمیدن اینکه با آمریکا نباید مذاکره کرد کار سختی است؟ خودتان هم دارید می گویید. خود آقای عراقچی نوشت «کشور ما آماده است در سطح تیلیاردی برای سرمایه گذاری آمریکایی ها فضا ایجاد کند». آخر این چه نوشته ای بود؟ به آمریکا می گویید برای رفع مشکلات کشور ما، در کشورمان سرمایه گذاری کند؟ بعد در این شرایطی که همین مذاکرات نیم بند در جریان است و هنوز هیچ تعهدی هم داده نشد، اما می بینیم اقتصاد کشور تحت تأثیر مذاکرات قرار گرفته؛ طلا و ارز ریزش زیادی پیدا می کند. حتی صدای بعضی اصلاح طلبان هم درآمده و می گویند انقدر به این مذاکرات امیدوار نباشید!
🔹از رسانه های خارجی گرفته تا مردم کوچه و خیابان، تا بعضی انقلابی ها، همه می گویند 48 سال شما چکار کردید که مشکلات مردم انقدر زیاد است؟ احمق باید باشد کسیکه فکر کند اینها باهم ارتباط ندارد. همه یک جمله می گویند؛ نظام را متهم می کنند. بعد این را حجت قرار می دهند برای انقلابی نبودن.
گزارش کامل را در سایت هیئت بخوانید:
🌐 mhbin.ir/c1342
هیئت محبین اهلبیت(علیهم السلام)
@mohebbin_net
🔰5⃣ هدف یهود از نابودی بیت المقدس، از بین بردن اسلام است
🔻حجت الاسلام حاج احمد پناهیان
◾️شهادت امام صادق علیه السلام 3 اردیبهشت 1404
🔸یهود می گوید اگر بیت المقدس را با خاک یکسان کنم، اثری از اسلام باقی نخواهد ماند، و حکومت من ابدی می شود. مردم غزه یک تنه ایستاده اند و بیت المقدس را حفظ کرده اند. بعد بعضی مذهبی های قم، حتی تحمل شنیدن یک بیت شعر در حمایت از مردم غزه ندارند. اینها جلّادند! خداوند می فرماید: لَنْ يَضُرُّوكُمْ إِلَّا أَذًى وَإِنْ يُقَاتِلُوكُمْ يُوَلُّوكُمُ الْأَدْبَارَ ثُمَّ لَا يُنْصَرُونَ ضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الذِّلَّةُ أَيْنَ مَا ثُقِفُوا(آل عمران 111و112). اگر با یهود بجنگید پا به فرار می گذارند. منِ خدا ذلت و خواری را برای اینها حتمی کرده ام. نترسید، با آنها بجنگید.
🔸فقه جعفری به ما عزت و شرف داد. شاگرد مکتب امام صادق علیه السلام ما را نجات داد. امام صادق علیه السلام می دانست وقتی فریاد انا الحق بلند کرد، در امان نخواهد بود؛ اما خودش را قربانی کرد، برای اینکه شبکه تشیع باقی بماند، برای به اتمام رساندن مأموریت پیغمبراکرم صلی الله علیه و آله: لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ. شهید سلیمانی فقه جعفری را چقدر خوب فهمید، که گفت همه علمای جهان اسلام اگر یک حرف بزنند اما رهبر معظم انقلاب حرفی دیگر بزند، من حرف ایشان را می پذیرم.
🔸خانه امام صادق علیه السلام را آتش زدند. حضرت آتش را خاموش می کرد و می فرمود: أَنَا اِبْنُ أَعْرَاقِ اَلثَّرَى أَنَا اِبْنُ إِبْرَاهِيمَ خَلِيلِ اَللَّهِ. مرا خدا حفظ خواهد کرد، همچنان که ابراهیم را از آتش حفظ کرد. با وجود 6-5 هزار شاگرد، اینگونه باید حضرت مورد سوءقصد قرار بگیرند.
گزارش کامل را در سایت هیئت بخوانید:
🌐 mhbin.ir/c1342
هیئت محبین اهلبیت(علیهم السلام)
@mohebbin_net
27.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_گزارشی | #دسته_عزا
🏴 #شهادت_امام_صادق علیهالسلام
🔻 پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
🕌 حرم حضرت معصومه سلاماللهعلیها
💠هیئتمحبیناهلبیت علیهمالسلام
@mohebbin_net
📸 گزیده #گزارش_تصویری 1⃣
🏴شب شهادت امام صادق علیهالسلام
🔺 چهارشنبه ۳ اردیبهشت
🔹 سخنرانی
📷تصاویر کامل مراسم را اینجا ببینید.
🌹مقتلالشهداءفاطمیه سلاماللهعلیها
💠هیئتمحبیناهلبیت علیهمالسلام
@mohebbin_net